Nero (Tamer) Başarında Buralara gelmenin sebeplerini ?

Kayıtlı Üye
Evet Tamer gerçekten merak ettiğim birşey veritabanı (c++) Visual Basic , Visual Studio üzerine okudunmu yoksa dışardan araştırarakmı öğrendin bunca şeyi ileri düzeyde yol katettiğinin hepimiz farkındayız :)

Administrator
Yönetici
Yönetici
2008 de frmtr de başladım pvp ye, daha öncelerinde ise bilgisayara ve programlamaya merakım vardı fakat ailevi sebepler yüzünden eve bilgisayar alınmamıştı, bilgisayar alındığı günden beri kapatmadım diyebilirim :D amcam avustralyada java firmasında programcı olarak çalışıyor ve aylık 10bin $ üzeri maaş aldığını biliyorum, küçüklüğümde elektronik ile uğraşırdım yeni şeyler üretmeye çalışırdım bilgisayarda elektroniğe bağlı birşey ve merak ede ede bu merakım programlamaya kadar gitti, kaynak kodları inceleyerek çözdüm mantığını sistemi nasıl olabilir diyerekten eğitim seti indirmedim, kitap almadım ve şu an alt yapıyı bilmemin verdiği kolaylık ile her dili kolayca kavrıyabilir profesyonelleştirebilirim c#, c++, php/asp ,java gibi şu an meslek açık öğretim bölümündeyim programlama sınavlarında 100 puan altı almıyorum millet ise boş verip gidiyor :D elektronik teknik resim dersi sıkıyor biraz o kadar

söyleyebileceğim tek şey var pvp ye verdiğim zamanı keşke başka programlama dilleri öğrenerek harcasaydım, okulu geçtim okumadanda biyerlere gelebilirsiniz programlama ile her okuyanda adam oluyor iş sahibi oluyor diye birşey yok :) fakat illaki bir diploma veya bir belge olması lazım işe girebilmeniz için en basitinden iş yeri açmanız için bile meslek lisesi veya çıraklık diploması lazım

Kayıtlı Üye
İç açıcı bir geçmişin var :D başarılarında devamını dilerim benimde veritabanı okuyan bir arkadaşım bana günlük belirli saatler arası c++ , Visual stüdio dersleri veriyor en kısa zamanda foruma yararım dokunacagından eminim :) şuanlık yılan oyunu yazabildim :D :D Bende Makine teknolojileri okuyorum Cnc torna ve Cnc freeze Kendi bölmümümde çok iyi yerdeyim denebilir ama Senin işine daha yatkınlıgım var tabi gönlümce :D

Kayıtlı Üye
İç açıcı bir geçmişin var :D başarılarında devamını dilerim benimde veritabanı okuyan bir arkadaşım bana günlük belirli saatler arası c++ , Visual stüdio dersleri veriyor en kısa zamanda foruma yararım dokunacagından eminim :) şuanlık yılan oyunu yazabildim :D :D Bende Makine teknolojileri okuyorum Cnc torna ve Cnc freeze Kendi bölmümümde çok iyi yerdeyim denebilir ama Senin işine daha yatkınlıgım var tabi gönlümce :D

yılan oyununun src si satılır

hacı sende mi kalıpcısın :D:D

sorma cok zor sartlar altında calısıom :D :D Demo Plastik Hacı bENMKİDE Otomotiv Plastik Parcaları

Kayıtlı Üye
Anderson <3

Üst Alt
Reklam
Reklam