Osk1 v1.879 VC6 Projeler (XGame/AkınTR)

Kayıtlı Üye
Teşekkürler

Kayıtlı Üye

QLO

Kayıtlı Üye
tamer yaptigin cocukluktan baska bise degil. kendin bitiremedin adamin emegini caliyorsun komik bise yok bence burda. senin karaktersizligin olmus benim isime yaricak bu ama ido ile bisiler olur ama yaptigin ayip birsey

Kayıtlı Üye
Hemen açıklamamı yapayımda yalvarmayın. Dosyalar 10 ay öncesinin o zamanlar akinla çalışmıyordum eğlencesine devam ettiğimiz dosyalardı. Sorun da değil zaten, o zaman bu dosyaları satmaya çalıştığımı hatırlıyorum 500 lira veren olmadı aradan aylar geçti eski dosyalar birden değerlendi işte tamerin dandik dosyaların biraz gelişmiş hali diye düşünebilirsiniz. eğlenin gençler.

run

Kayıtlı Üye
Hemen açıklamamı yapayımda yalvarmayın. Dosyalar 10 ay öncesinin o zamanlar akinla çalışmıyordum eğlencesine devam ettiğimiz dosyalardı. Sorun da değil zaten, o zaman bu dosyaları satmaya çalıştığımı hatırlıyorum 500 lira veren olmadı aradan aylar geçti eski dosyalar birden değerlendi işte tamerin dandik dosyaların biraz gelişmiş hali diye düşünebilirsiniz. eğlenin gençler.

reis konuştu :D dasdsadsadsa

Administrator
Yönetici
Yönetici
osman aga konuştu bize laf düşmez :)

Kayıtlı Üye
resimli anlatım yaparmısın kurulum için bide sql 2008 64 bit full link atarmısın

Üst Alt
Reklam
Reklam