Özmen 1397 Usko Database ( Cleaver Görevi,Usko Bdw,Usko Captan ) ve daha bircok özellik.

Kayıtlı Üye
Database tamamen sorunsuzdur !

Dikkat: Bu database myko database göre yapılmamıştır ! usko database cok yakındır.

----

PHP:
[SIZE=3]Database Özellikleri[/SIZE]

* 1 Levelden Başlar

* % 98 Görev Aktif

* 51 Görevi calışmıyor

* Küpeler takılar vs usko tarzı görev ile yapılır

* Usko Camili Maradaon

* Upgrade middle low clas higclas oranları ayarlıdır

* Bifrost sorunsuzdur

* 70 Görevi sorunsuzdur

* Drop ve exp oranı tamamıyla uskoya birebir yakın diyebiliriz

* 15 Dakikada bir oyun oto güncellenir

* Dupe procedürü oluşturuldu database asla dupe yemez

PHP:
[SIZE=3][COLOR="#0000FF"]Genel Bilgi[/COLOR][/SIZE]

Arkadaşlar görevler tamamıyla usko tarzı chitin görevi shel görevi takı görevi vs hepsi aktiftir ve sorunsuzdur. Database kendim yaklaşık 6 ay icinde yavaş yavaş editledim bu database 3 kere offical görmüştür ve skntı yaşamamıştır.

PHP:
Eventer

Exp Event Calışmakta

Coins event calışmakta

Delos calışmakta

Lunar war calışmakta

Bdw Calışmakta

Juraid Calışmakta

Bifrost Calışmakta

Csw Calışmakta

Gemi Savaşı Calışmakta

Cleaver Görevi Calışmakta

OYUN İCİ GÖRÜNTÜLER

qq8q3.jpg

qdv4w.jpg

qdv5c.jpg

qdv5w.jpg

qdv6b.jpg

qdv6p.jpg

qdv70.jpg

tm5j8.jpg

tc9px.png

İletişim:

Forum üzerinden mesaj atın veya

Kayıtlı Üye
Cevap: Özmen 1397 Usko Database ( Cleaver Görevi,Usko Bdw,Usko Captan ) ve daha bircok özellik.

iş göremedi satıyo tabi

Kayıtlı Üye
Cevap: Özmen 1397 Usko Database ( Cleaver Görevi,Usko Bdw,Usko Captan ) ve daha bircok özellik.

İş görmedi satıyor derken oldke 1500 online gördü ve databasede bug vs hicbirşey görmedi iş nedeniyle server acmaya vaktim yok o nedenle biraz mola verdim

tc9lv.jpg

Kayıtlı Üye

SS İle Olmaz O iş . İlk Actıgındaki User Sayisi Server Max 1 Saat Tam Emin Degilim Ondan Sonra Login Serverin Şişti Millet Oyuna Girememeye Başladı , Sonra Baktınız Olmuyor Kapattınız Fixlemek İçin Ugrastınız 2.ci Açışınızda Deruvishlerden Userlerinizin 2x Bug Dedigi Şey ile high Class İtemler Düzmeye Başladılar Sonra Anti Cheate Gelirsek .NET Framework ile Yazıldıgı için Klavyelerde Tuş Basmama sorunu gibi sorunlar cıktı Framework Yükleyince Düzeliyordu , Sonra Her İşletim Sisteminde Desteklemedi Bir Ton Kişi Oyuna Giremedi . Fakat User bunu anlamıyordu. Kısacası Tam Verimli Bir Sistem Degil Dürüst Olup Herşeyi Yazsanız Daha iyi olurdu .

Kayıtlı Üye

Arkadaş adam databaseyi satıyor filesleri satmıyor oyuna giriş sıkıntısı ile databasenin alakası ne onu anlamadım :) gıcıklığın varsa başka yerde yap bunu burası yeri değil.

Ayrıca bende databasesinde oynadım database gercekten güzel tek ts calısmıyor diye bilyordum ama bunları yapan onuda yapar diye düşünüyorum :)

Kayıtlı Üye

Arkadaş adam databaseyi satıyor filesleri satmıyor oyuna giriş sıkıntısı ile databasenin alakası ne onu anlamadım :) gıcıklığın varsa başka yerde yap bunu burası yeri değil.

Ayrıca bende databasesinde oynadım database gercekten güzel tek ts calısmıyor diye bilyordum ama bunları yapan onuda yapar diye düşünüyorum :)

Şapşirik misin la sen :D O Databaseyi Hangi Fileslerle Açıcak Satın Alan Adam ? Milleti S.. Sonra Gelince aslan kesiliyorsunuz , Senide Biliyoz Tarkanın Yanında Geziniyorsun Bide Gelmiş Burda Savunman cok normal :) Biraz Doğru ve Mantıklı Konus

Kayıtlı Üye

Flexgo database başka fileslerde kullanılabilir bazı tablolarlar değişilirse kullanılır bu muhabbet uzadı bizi bilen biliyor ayrıca database YNG volkan eşliğinde yapıldı boş yoruma gerek yok oke

YNG

SS İle Olmaz O iş . İlk Actıgındaki User Sayisi Server Max 1 Saat Tam Emin Degilim Ondan Sonra Login Serverin Şişti Millet Oyuna Girememeye Başladı , Sonra Baktınız Olmuyor Kapattınız Fixlemek İçin Ugrastınız 2.ci Açışınızda Deruvishlerden Userlerinizin 2x Bug Dedigi Şey ile high Class İtemler Düzmeye Başladılar Sonra Anti Cheate Gelirsek .NET Framework ile Yazıldıgı için Klavyelerde Tuş Basmama sorunu gibi sorunlar cıktı Framework Yükleyince Düzeliyordu , Sonra Her İşletim Sisteminde Desteklemedi Bir Ton Kişi Oyuna Giremedi . Fakat User bunu anlamıyordu. Kısacası Tam Verimli Bir Sistem Degil Dürüst Olup Herşeyi Yazsanız Daha iyi olurdu .

Tus Basmama Sorunu Vb.. Günceleniyor Biz Boş İnsanmıyız İşimiz Güçümüz Var..

Bole Sorunlar HackSHield Pro V3.0 Güncelemesi Geldiğinde Ortadan Kalkacak..

YNG

Flexgo database başka fileslerde kullanılabilir bazı tablolarlar değişilirse kullanılır bu muhabbet uzadı bizi bilen biliyor ayrıca database YNG volkan eşliğinde yapıldı boş yoruma gerek yok oke

ÖzmenBEY Eşşekli Gibi Konuşmak Nazıl Oluyor..

KnightEmpire.exe Yapılan Ufak Bir Hata Ve Server Benim Bir Kere Benim Dosyalarımı DB Satıyorusun Buna Gıkımı Cıkarttımmı..

Kayıtlı Üye

Sayın **** müdür volkan bey sizi medeniyet davet ediyorum bu databasede emeği gecen herkese teşekkür volkan haric :devil::devil:

YNG

Sayın kerhane müdür volkan bey sizi medeniyet davet ediyorum databaseyide türk halkına satıyorum hüdük :devil:

Ay Tarkan Ne Zaman Büyücen Ban Yersen Şaşma Doru Düzgün Yaz "Kerhane Müdürü" vb.. Argo Kelimeler Ban Sebebi..

Kayıtlı Üye

vay vay vay

YNG

Saka Yapıyorum Takan Cittiye Alma..

Kayıtlı Üye

teskuler

Üst Alt
Reklam
Reklam