PENTAGRAM FLEX™ Online Oyun Güvenlik Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1

111Mutay

Guest
Öncelikle arkadaşlar, proje üzerinde yaklaşık 1.5 - 2 aydır çalışıyorum. Son 1 aydır eğitim hayatım nedeniyle ilgilenme fırsatı bulamadım. Projenin şu anki halinden bahsetmek gerekirse, güvenlik modülü tamamlandı. Projenin vaad edeceği şeyler yüksek düzeyde olduğu için temiz bir iş ve maksimum güvenlik düşüncesini benimsiyorum.

Proje ilk etapta sadece 1299 serverlara odaklıdır. 1299'da olmayan, letter, ticket scheduler, sağ üst bar, NP bağışı, USKO stili Border Defense War,Chaos,Juraid,Beef, GM'ler için yönetim paneli gibi bir çok yenilik içerecektir. (Bunlar sadece çok ufak bir kısmı.)

Proje tamamlandığında herhangi bir 1299 private server'in 18xx'ten eksiği değil fazlası olacaktır.

Projenin client kısmından bir kaç kare;

Sağ üst bar;

adsztvx.png

Letter(receive);

adsz2ru.png

Send Ticket;

adsz3b.png

Premium Bar ve Diğer kutucuklar(tamamı işlevsel ve ayarlanabilir);

adsz5x.png

Gizlenebilir ikonlar;

adsz5x.png

Clan Notice;

adsz6ve.png

BDW Join/Cancel & Notice;

adsz10b.png

BDW 2;

adsz9q.png

Sunucu Tarafından kareler;

Main Page;

adsz7z.png

FLEX Server;

adsz8d.png

Events & Commands;

adsz11j.png

Ticket & Support;

adsz12c.png

Ayarlar;

adsz13f.png

Proje henüz BETA aşamasındadır. Geliştirme süreci için tavsiyesi olanlar, "şu da olsa mükemmel olurdu" diyenler Ö.M yoluyla iletebilirler, memnuniyetle ilgilenirim.

Ayrıca, en iyi tavsiyelerde bulunan 5 kişiye proje bittiğinde ömür boyu lisans hediye edilecektir.

DN: Verdiği moral desteği ve tavsiyeleri için "çırağım" QuickSilver'a da teşekkürü borç bilirim :)

Tamamlananlar;

Kod:
[05.11.2012]

ws2_32 baştan hazırlandı, pentagram.dll güncellendi.

DX8 Container tamamlandı. DX8 fonksiyonlarına gerekli devourlar hazırlandı.

Loading, zonechange gibi eventler için gerekli tetikleyiciler hazırlandı.

BDW sistemi, ticket sistemi, letter sistemi tamamlandı.

Scheduler paketleri tanımlandı.

Hafıza koruma driveri tamamlandı.

Otomatik güncelleme sistemi, hile veritabanı, tbl ve oyun dosyası koruma sistemleri tamamlandı.

Client ana modülünde gerekli altyapı değişiklikleri yapıldı.

64-bit desteği eklendi.

HWID algoritması değiştirildi.

Merkezi lisans mekanizması hazırlandı.

Birkaç minör fonksiyon güçlendirmesi.

Leader Board hazırlandı.

BDW geçiş ekranında BDW party düzenini gösteren ekran hazırlandı.

Cryption algoritmasındaki taşma sorunu düzeltildi.

[06.11.2012]

Kişiye özel notice eklendi

HWID fonksiyonu değiştirildi

IPList Insert/Remove sorunu düzeltildi.

Oyun içi GM/Admin yönetim paneli eklendi.

[07.11.2012]

DXContainer Sorunları Giderildi.

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3618/adszrxj.png[/IMG]

Bilinen buglar;

- Buff panelinin koordinatı premium bar ile çakıştığı için değiştirilecek.

- Skinde geliştirmeler yapılacak.

[10.11.2012]

Skin %70 oranında tamamlandı.

SetFocus problemi düzeltildi.

[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/4708/adszbvth.png[/IMG]

[11.11.2012]

Party window yenilendi.

UI %85 oranında tamamlandı.

Client modülündeki hafıza taşma sorunu giderildi.

[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/192/adszzd.png[/IMG]

[16.11.2012]

Pointer ve adres listesi hazırlandı, gerekli client fonksiyonlarına flag değerleri eklendi.

Max altyapısı hazırlandı.

Gerekli windows api'lerine detour atıldı.

[17.11.2012]

-MAX işlevlerinin bir kısmı tanımlandı. (Beta sürecinde)

-Modül oyuna bağlandı.

[IMG]http://img803.imageshack.us/img803/5161/ads2z.png[/IMG]

[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9176/adszdpl.png[/IMG]

[21.11.2012]

Updater modülü hazırlandı. (Grafik tasarım :      [MENTION=5]Efe[/MENTION], adamın dibisin.)

Anti temel modülü oyuna entegre edildi.

[25.11.2012]

Updater modülü tamamlandı.

Birçok minor ve majör bug giderildi.

Letter implementine başlandı.

[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/5796/adszqrmm.png[/IMG]

[26.11.2012]

Skin %90 oranında tamamlandı (Bugün tamamını bitirmeyi düşünüyorum).

[02.12.2012]

-User Editör Tamamlandı.

-Client tarafı temel fonksiyonları tamamlandı.

[23.12.2012]

-Clan NP bağış sistemi aktif, clanlar NP bağışlandığı kadar grade atlayacaktır.

-Clan Handover(Liderlik devretme) sistemi aktif.

-Clan notice değiştirme eklendi.

Yapılacaklar

Kod:
Yapılacaklar;

-Max Animasyon grafikleri hazırlanacak (Karus & El Morad) (Tamamlandı)

-Koordinat düzenlemesi yapılacak, şuan cmdbar'ın üzerinde. (Tamamlandı)

-Grafiksel geliştirme yapılacak.(Tamamlandı)

-Sağ tık combat,trade, add friend vs. menüsü eklenecek.(Implementi yapıldı)

-Combat'a işlev verilecek.

Kayıtlı Üye
Sağlam çalışma...

-Kralı da belli aralıklarla kendi seçebilir küçük bişey ama olsun..

-Sağ üste town çekme butonu koyulabilir

Kayıtlı Üye
Görsellik üzerine 10/10 :) Sistem belli . İşleyişide sorunsuz olursa ki umuyorum olurda. Emeğinin karşılığını alırsın inşallah.

1299 yerine firedrake gibi sürümlerdede uğraşırsan iyi olur. Çünki 1299'a görsel olarak ne yaparsan yap. hep eski havayı veriyor. sıkıcı demek istediğim :/

musti adamsıın :D

Kayıtlı Üye
çok güzel bir çalışma olmuş. Sonuna kadar gitmen dileğiyle Mustafa başarılar

Kayıtlı Üye
bence bdw sistemi osmanın ( osman yılmaz ) bdw kodlarından geliştirilmiş ama emeğine sağlık yinede güzel bir sistem

Kayıtlı Üye
Hadi Hayırlısı Mustafa Ne Kadarda Benden Özenilmiş Olsada Çok Güzel Olmuş Eline Koluna Sağlık ;)

YNG

Başarıların Devamını Dilerim

Bende BDW "Border Defanse War" Senin Matık Gibi Yaptım Süresini İtemleri Yaptıgım Dll Dosyasına Belirledim.. Bendeki BDW System Tek Eksiği ini Dosyasına Bağlamadım..

En Yakın Zamanda Yapacama İnanıyorum

Yaptığın Projeye Cani Gönülden Teprik Ederim Ve Sonuna Kadar Destekciyim..

Saylılarla..

Kayıtlı Üye
bence bdw sistemi osmanın ( osman yılmaz ) bdw kodlarından geliştirilmiş ama emeğine sağlık yinede güzel bir sistem

Bu Arada Teşekkürler Arkadaşım En Azından İlk Yapan Kim Bilinmesi Güzel Birşey. Ben Geliştirme Gereği Duymadım Hala Duruyor Bilgisayarda Sourceler Ama Tabiki ACS Olarak Piyasaya Çıkarmak Güzel Olmuş. Ki ACS Olduğu İçin Sorunlar Daha Minimum Tutulacaktır. Başarılar Direlerim. Ama Kırıldım En Azından Bi İsmimi Geçire Bilirdin ;)

1

111Mutay

Guest
Bu Arada Teşekkürler Arkadaşım En Azından İlk Yapan Kim Bilinmesi Güzel Birşey. Ben Geliştirme Gereği Duymadım Hala Duruyor Bilgisayarda Sourceler Ama Tabiki ACS Olarak Piyasaya Çıkarmak Güzel Olmuş. Ki ACS Olduğu İçin Sorunlar Daha Minimum Tutulacaktır. Başarılar Direlerim. Ama Kırıldım En Azından Bi İsmimi Geçire Bilirdin ;)

Senden özenilmiş derken? Ben sistemi geliştirirken USKO'yu baz aldım, sadece BDW'ye yönelik bir sistem değil zaten, Chaos, Juraid vs. tüm eventler için aynı altyapı kullanılıyor. BDW ekleme fikri Ahmet'ten çıktı, hatta ilk başlarda kendi yazmaya çalıştı falan, çoğu yerinde ben yardımcı oldum, sonra da benim sisteme de BDW eklemeye karar verdim. Olay bundan ibaret. Senin sistem ile kullanılan altyapı bile farklı, ben TCP/IP kullanıyorum.

---------- Yorum eklendi 18:57'da ---------- Önceki yorum 18:55'da ----------

Görsellik üzerine 10/10 :) Sistem belli . İşleyişide sorunsuz olursa ki umuyorum olurda. Emeğinin karşılığını alırsın inşallah.

1299 yerine firedrake gibi sürümlerdede uğraşırsan iyi olur. Çünki 1299'a görsel olarak ne yaparsan yap. hep eski havayı veriyor. sıkıcı demek istediğim :/

Dediğim gibi, ilk etapta 1299 sürümünü tamamlamayı düşünüyorum, Tamamen bittiğinde ise var olan bütün sürümlerle uyumlu halde olacak, en azından planlarım öyle :)

---------- Yorum eklendi 18:58'da ---------- Önceki yorum 18:57'da ----------

Bişey Değil Canım , Dediğimi Unutmuşsun aslan :)

Unutmadık, bitsin sana süprizlerim var :D

Kayıtlı Üye
Mustafa Bu Kadar Nankör Olabileceğini Hiç Düşünmemiştim. Ben Senden Fazla Birşey İstemiyorum. Sadece Bir İsmimin Geçmesini Istiyorum. Ahmet Kendi Dedi Bu Programa Başlarken Senden Esinlendim Diye. Sen Sadece ACS Yapmışsın. Allah Aşkına Söyle Kim Bu Programı ACS için alır ? Sen Sadece ACS Ni Satmak için Binevi Yama Yaptın. Benim Paylaştığım Konu Senden Yaklaşık 1 Ay belkide Daha Fazla Önce. Yapım Aşamasını Bile Biliyorum TeamWiaverla Ahmetin PC Sine Girdiğim Zamanları. Bu Kadar Bencil Olmayın.

Kullandığın Haberleşme Sistemi Bile Çalıntı. Yalan De Diyebiliyorsan Yukarıda Allah Var Benim İçim Rahat İleriye Dönük Projelerim Olmasa Tüm Source Arşivimi Paylaşırdım. Kim Kimin Ne Olduğunu Görürdü.

1

111Mutay

Guest
Mustafa Bu Kadar Nankör Olabileceğini Hiç Düşünmemiştim. Ben Senden Fazla Birşey İstemiyorum. Sadece Bir İsmimin Geçmesini Istiyorum. Ahmet Kendi Dedi Bu Programa Başlarken Senden Esinlendim Diye. Sen Sadece ACS Yapmışsın. Allah Aşkına Söyle Kim Bu Programı ACS için alır ? Sen Sadece ACS Ni Satmak için Binevi Yama Yaptın. Benim Paylaştığım Konu Senden Yaklaşık 1 Ay belkide Daha Fazla Önce. Yapım Aşamasını Bile Biliyorum TeamWiaverla Ahmetin PC Sine Girdiğim Zamanları. Bu Kadar Bencil Olmayın.

Kullandığın Haberleşme Sistemi Bile Çalıntı. Yalan De Diyebiliyorsan Yukarıda Allah Var Benim İçim Rahat İleriye Dönük Projelerim Olmasa Tüm Source Arşivimi Paylaşırdım. Kim Kimin Ne Olduğunu Görürdü.

Ben birşey demiyorum, Ahmet'e sor o anlatsın. Senin sourcelerinle uzaktan yakından gram alakası yok. ACS'mi satmak için yama yapmama gerek yok, ben bu işe başlarken ticari bir amaç gütmedim gütmem de zaten. ACS'yi salt olarak piyasaya sürsem zaten yine aynı etkiyi yaratacak merak etme.

Şimdi aç MSN'ni, Ahmet'e sor olanı biteni, kalp kırmak istemiyorum çünkü akşam akşam.

+ Ayrıca, "Nankörlük" kelimesini bana karşı kullanabilmen için seninle bir alakam, bir irtibatım veya aramızda bir hukukun olması lazım - ki yok. Kullandığın haberleşme sistemi çalıntı diyorsun, akşam akşam arızaya sokuyorsun adamı. Ben bu LoginServer'i Temmuz ayında programladım, alt modülleri de aynı haberleşme sistemini kullanıyor, class aynı. Bol keseden sallamak ne kadar kolay arkadaş ya.

Kayıtlı Üye
Ne Kalp Kırması. Gereği Kadar Kırıldı Zaten. Ahmete İstediğini Sorarım. Hatta Pc Formatladım Recovery atar Tüm Konuşmaları Çıkartırım. Boşu Boşuna Uğraştırma Beni Bu Devirde ACS İş Yapmıyo SOACS varken. Boşuna Bana Masal Anlatmayın.

1

111Mutay

Guest
Ne Kalp Kırması. Gereği Kadar Kırıldı Zaten. Ahmete İstediğini Sorarım. Hatta Pc Formatladım Recovery atar Tüm Konuşmaları Çıkartırım. Boşu Boşuna Uğraştırma Beni Bu Devirde ACS İş Yapmıyo SOACS varken. Boşuna Bana Masal Anlatmayın.

SOACS Mı ? SOACS'ı ACS'den sayan adamla konuşulacak birşey kalmamıştır :D

Söyle bakalım, o güzel SOACS'ında ne özellik var?

DX8 Hook ? Yok. Sürücü ? Traş. Sandbox modunda açıldığında işlevini kaybeden sistemi savunuyor adam bana :D Neyse birşey demiyorum, senin konuştuğun kadar bizim yazmışlığımız var. Sistem bittiğinde görüşelim.

---------- Yorum eklendi 19:15'da ---------- Önceki yorum 19:11'da ----------

Başarıların Devamını Dilerim

Bende BDW "Border Defanse War" Senin Matık Gibi Yaptım Süresini İtemleri Yaptıgım Dll Dosyasına Belirledim.. Bendeki BDW System Tek Eksiği ini Dosyasına Bağlamadım..

En Yakın Zamanda Yapacama İnanıyorum

Yaptığın Projeye Cani Gönülden Teprik Ederim Ve Sonuna Kadar Destekciyim..

Saylılarla..

Eyvallah Volkan'ım :) BDW'yi DB'ye bağladım ben, oda düzenini iniden çekiyor sadece. Loading ekranında oda düzenini gösterecek bir alt sistem de yaptım. Leader board da tamamlandı şuan. 1 aya biter inşallah.

Üst Alt
Reklam
Reklam