PENTAGRAM FLEX™ Online Oyun Güvenlik Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Mustafa Ronark Land - Ronark Land Base - Ardream 3'ü Bir Arada GÜzel olur :)

Kayıtlı Üye
olabilitesi var mı bilmiyorum ancak 1299 da party bar sorunlu güncellemesi

onu düzeltilebilirsen iyi olur

+ yeni bir event 8 vs 8 clan vs event clan başkanları bi npc yardımıyla nickleri yazar ve otomatik bir zoneye çekebilir 16 kişiyi

Yeni Üye
olabilitesi var mı bilmiyorum ancak 1299 da party bar sorunlu güncellemesi

onu düzeltilebilirsen iyi olur

+ yeni bir event 8 vs 8 clan vs event clan başkanları bi npc yardımıyla nickleri yazar ve otomatik bir zoneye çekebilir 16 kişiyi

Niye bir npcye gerek duyulsunki ? Bir buton ile olay halledilir bdw mantığı :D

Mustafa Abi zaten yapabilir bunu :D

Kayıtlı Üye
Dawn' Alıntı:
ssen mustafamısın olm :D rebirthte istiyorum o zmn :F

evlilik sistemi istiyorum ben de çok güzel olur bosslara 5i 1 yerde ve gerdanlık drobu da şart !

:b:

Kayıtlı Üye
Bende avrat istiyorum, 18 yaşında Rus olması tercihimdir. :?:

O zaman oyuna bi tane P. isminde bi npc koy 100 kadar da çok müstehcen olmayan resim koy exchange atsın aradan herkesin karısı belli olsun ona buna yavşamasınlar vs :D oldu olcak hatta birde web tabanlı oyun yapın np ile kadınları kassınlar senin karın benim karımı döver cinsinden heyyavrum hey neler diyorum ben aman yarabbi :D

Kayıtlı Üye
Niye bir npcye gerek duyulsunki ? Bir buton ile olay halledilir bdw mantığı :D

Mustafa Abi zaten yapabilir bunu :D

maksat o değil bdw mantığında tabiki yapabilir ama benim söylemek istediğim farklı

clanda 10 online var diyelim 8 ini seçerek sokucak ya party olarak sokacak ki bu sefer clan vs olmaz o yüzden bi npc den nickleri manuel olarak girmeli dedim

Yeni Üye
maksat o değil bdw mantığında tabiki yapabilir ama benim söylemek istediğim farklı

clanda 10 online var diyelim 8 ini seçerek sokucak ya party olarak sokacak ki bu sefer clan vs olmaz o yüzden bi npc den nickleri manuel olarak girmeli dedim

Butona tıklanıldığı anda ekrana bir liste çıkarıp ordan seçtirebilir ;)

1

111Mutay

Guest
Nickleri manuel olarak almama gerek yok, listbox üzerinden işlem yaptırırım, clan lideri istediği 8 üyeyi listboxtan seçer.

Kayıtlı Üye
O değilde inşallah kullanıcıların .net frame work kurmadan direk bağlanabileceği bir sistem olur :D

1

111Mutay

Guest
O değilde inşallah kullanıcıların .net frame work kurmadan direk bağlanabileceği bir sistem olur :D

Framework'ü dert etmeyin. Oto updater eklerim gerekirse.

Şu anda .Net framework 2.0 altyapısıyla çalışıyor ki bu devirde .net 2.0 'ı olmayanı döverler yani artık sene olmuş 2013 :D

YNG

Framework'ü dert etmeyin. Oto updater eklerim gerekirse.

Şu anda .Net framework 2.0 altyapısıyla çalışıyor ki bu devirde .net 2.0 'ı olmayanı döverler yani artık sene olmuş 2013 :D

Dedigin Dogru Ama Cogu Kişide Net FremeFork Yok Mustafa

İster 2013 İster 2023 Olsun

Üst Alt
Reklam
Reklam