Project: Old Knight Online

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Komik Herşeyi Çalarak Yapan Biri Sizce Bunu Yapabilirmi Kim Bilir Kim Yapıyor Allah Bilir Sikseler O Gateleri Yapamaz :) Tanıdığım Kim Varsa Ogün Kimin Dbsini Ellediyse Adamlar Lanet Etmişler Artık Bana Diyorlarki Ogün Geldi Dbyi Sikti Attı Gitti :) Bu Şu Geliştiriyorum Dediğin Skill Efecktlerine Benzemesin Uskonun Datasından Alıp Adını Değiştirdiğin Dur Az Daha Düşünüyim Yada Seven Panelin Rengini Değiştirip Nefer Panel Yada Boni Panel Diye Parayla Çaktığın? İşin Özü Sen Burda 85 Bin Takla Atsanda Mal Maldır Ne Mal Olduğu Bellidir :)

furkan nick değiştirip gelme muhterem eski eskidir bittiğinde kimden ne yardım aldıysam söylerim nokta.

Kayıtlı Üye
Komik Herşeyi Çalarak Yapan Biri Sizce Bunu Yapabilirmi Kim Bilir Kim Yapıyor Allah Bilir Sikseler O Gateleri Yapamaz :) Tanıdığım Kim Varsa Ogün Kimin Dbsini Ellediyse Adamlar Lanet Etmişler Artık Bana Diyorlarki Ogün Geldi Dbyi Sikti Attı Gitti :) Bu Şu Geliştiriyorum Dediğin Skill Efecktlerine Benzemesin Uskonun Datasından Alıp Adını Değiştirdiğin Dur Az Daha Düşünüyim Yada Seven Panelin Rengini Değiştirip Nefer Panel Yada Boni Panel Diye Parayla Çaktığın? İşin Özü Sen Burda 85 Bin Takla Atsanda Mal Maldır Ne Mal Olduğu Bellidir :)

Ogünün bişi çaldığı çırptığı yok, projesini bana söylediğinde sorunsuz smd'leri daha önce yaptığımı ve bende olduğunu, verebileceğimi söyledim, istedi verdim. Kaldı ki kimse anasının karnında öğrenmiyor bunları. Biri bişi paylaşır, biri onun üstüne bişiler ekler geliştirir o şekilde paylaşır. Bu bugüne kadar hep böyle olmuştur.

Ne Diyor Bu Liseli amk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam