Skype konuşmanı attırma bana iftira atma çakal herif.
Hadi bana attığın para dekontunu gönder de görelim eğer bana para yatırdıysan böyle bir muhabbet varsa sana 3 katı daha fazla para vereceğim
Yok arkadaş ya bu sadece knight oyunu için değil de sizin gibi şeref yoksunları dört bir yanda var haysiyetsiz herif iftiradan başka birşey bilmezsin..
-Arkadaşlar 2 gün boyunca yalvar yakar server kurdurmak istedi ama sorun şu ilk başta bana parasını iş sonu ödemeli yapabileceğini söyledi
Bende haliyle kendisini tanımadığım için kabul etmedim ancak daha sonra tamam sizin söylediğiniz gibi olsun diyip bu işi bu şekilde kabul etti
Eğer ki tekrarlasaydı birkaç sefer daha kendisini kırmayıp önce serverini kurup sonrasında ücretini alacaktım
Ancak kendisi direk kabul edip anlaştı benimle parayı ödeyip kurulumu yaptıracaktı
Beyefendi siteme kayıt olduktan sonra farkettim ki ip adresi isveç e kayıtlı sözde bana havale yapacağını söyleyen beyefendi isveç bankasından artık nasıl havale yapmayı düşünüyorsa artık

en son sipariş geçtikten sonra arkadaş ödemeyi yapmadı tarafıma eğer yaptıysa dekontu paylassın hep beraber görelim
Eğer paylaşırsa dekontu gerçekten attıysa parayı bu arkadaş ile beraber +10 kişiye ücretsiz server kuracağım

ama boşnua heveslenmeyin asıl dolandırıcı olan haysiyetsiz şeref yoksunu taylan denen şahsiyetsizdir.
kendisi insanlıktan nasibini almamış belliki anne ve babası iyi yetiştirememiş bunu
Herneyse konumuza dönelim herşey tamam anlaştık kabul etti dedğim yolu ancak ısrar etseydi ben razıydım önce kuracaktım ancak hiç uzatmadan kabullenip ücreti havale yapacağını söyledi
Ama siparişi geçtikten sonra kendisi sipariş ettiği tutarı tarafıma geçmemiştir hiçbir şekilde anlaşmamıza rağmen bana vazgeçtiğini , öncelikle kurulum yapılmasını daha sonra ücretini ZİRAAT BANKASI hesabıma havale yapabileceğini söyledi.
1- İlk başta da bu teklifi kabul etti ben tanımadığım için kabul etmedim sonrasında kendisi benimle anlaşarak önce ücreti yatırıp sonra kurulum yaptıracağını söyleyip benimle anlaştı
2- Siz olsaydınız ? Sizinle anlaşma yapıp sonrasında anlaşmadan vazgeçip böyle böyle yapalım diyen bir insana güvenir miydiniz? Önce anlaşıp herşeye okey diyen bir insan sonradan laflarından dönen bir insana güvenir miydiniz?
3- Hepsini geçerek şunu sormak istiyorum

Kendisi isveç te yaşıyormuş fakat benim bundan kesinlikle hiçbir şekilde haberim yoktu bunu tartışmalar yaşandıktan sonra belirtti ilk başta ziraat bankası hesabının olduğunu belirtip havale yapacağını belirtti ancak sitemde kayıt olduktan sonra canlı destekte gördüm ki ip adresi isveç e kayıtlı
İşte bütün herşey burada başladı zaten. kendisi isveçte yaşayan bir varlık olarak bana ziraat bankasından havale geçemez

yurt dışı sonuçta.. zaten burada yaptığı dümenle herşeyi kendisi bir bir ortaya çıkarmış oldu
ilk güveni yaptığı anlaşmayı bozarak ve söyledi lafları yutup tek tek söylediği tüm laflardan geriye dönerek zaten bütün güvenimi sarşmış olup sonrasında birde üzerine üyeliğine mersinde yaşadığını belirtip daha sonrasında konumu yani gerçekten yaşadığı yeri canlı destekte isveç olarak gerçek yaşadığı yer olarak gördükten sonrada bütün herşey ortaya çıkmış oldu..
-Ve şimdide kendisi hakkımda yersiz iftiralar atıp kazancımı , ekmek paramı baltalamak ve önünü kesmek istiyor
-Sadece tek birşey söylemek istiyorum bu satırlardan sonra okuyan neyin ne olduğunu gerçekten anladı da sen gerçekten haysiyetsiz insanlıktan nasibini almamış birisin
Seni tebrik ediyorum bir insan bu kadar alçalabilirdi.. BRAVO TEBRİKLER...