RBACS V1.397 Koruma System V2.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Neden Adamı Kirletiyorsunuz ? 0 Dan Birşey Yapmak Zorundamı... Programcilik Budur. Bilmiyorsanız Öğrenin. Biri Birşey Yapar Diğer'i Üzerine Geliştirme Yapar. Beğenmeyen Konu Hakkında Konuşmasın. Gereksiz Mesaj Yazıyorsunuz. O Adamında Emeği Var Madem 0 Dan Yapmamış Siz Yapında Görelim !!

Neden Adamı Kirletiyorsunuz ? 0 Dan Birşey Yapmak Zorundamı... Programcilik Budur. Bilmiyorsanız Öğrenin. Biri Birşey Yapar Diğer'i Üzerine Geliştirme Yapar. Beğenmeyen Konu Hakkında Konuşmasın. Gereksiz Mesaj Yazıyorsunuz. O Adamında Emeği Var Madem 0 Dan Yapmamış Siz Yapında Görelim !!

Programcılık bu değildir. Programcılık emek isteyen birşeydir hazır kodlarla yapılmaz.

Kayıtlı Üye
Adamın Emek Harcamadığını Nerden Biliyorsunuz ? Programcı Herşeyi Bilmek Zorunda Değildir Arkadaşım. Tabiki Çalıntı Yapacak 0 Dan Geliştirmek Zorunda Değil. Sen Bana 0 Dan Birşey Yapıpta Dünyaca Ünlü Olan Tek Bir Kişiyi Göster Bill Gates Bile Başka İşletim Sistemi Üzerine Yama Yaparak Piyasaya Çıktı. cacaa İşte Siz Böyle Düşündüğünüz İçin Hiçbirşey Piyasaya Süremiyorsunuz. Ama Tabiki Ko-Guard Tam Olarak Nasıl Bilmiyorum Aynısını Geçirmişse Size Katılıyorum Ama Yinede Biraz Bile Olsa Emeği Olduğunu Düşünüyorum.

YNG

20 Agustos 2012 Güncellenmesi..

* Windows 7 Ve Windows Vista Oyuna Girmeme(Yapılan ASM Kod Hatası Yüzündenen Oyuna Girmeme Düzeldi..)

* Client Tarafına USKO Royal Pelerin Eklendi..(ĐữşŁєяiη_Sσқağı "Can" Abiye Sonsuz Teşekkürler..)

G

GeliSmiSPhic

Guest
bende v1 surumu var gayette guzel calısma olmus.suan da piyasadaki lvn v3 db de bu sistemle calısmakta yoksa valkyrie ler giyilmiyor. bende rastgele v1 surumunu buldum eksigi yok fazlası cok adamın emegini kirletmek yakısmaz hem ko guard dediginizin calısan versiyonunu ben hiç gormedim piyasada o calısıyo exesi yok olanda zaten paylasmıyor.bari bırakın adam bişe yapıyo azda olsa hakkını alsın ekemgini ordan cıkarsın.daha iyiyim diye n varsa parasız yaparım diyen varsa yapsın sursun piyasaya.

Kayıtlı Üye
çok güzel bi çalışma inşallah daha da geliştirirsin.

Kayıtlı Üye
bende v1 surumu var gayette guzel calısma olmus.suan da piyasadaki lvn v3 db de bu sistemle calısmakta yoksa valkyrie ler giyilmiyor. bende rastgele v1 surumunu buldum eksigi yok fazlası cok adamın emegini kirletmek yakısmaz hem ko guard dediginizin calısan versiyonunu ben hiç gormedim piyasada o calısıyo exesi yok olanda zaten paylasmıyor.bari bırakın adam bişe yapıyo azda olsa hakkını alsın ekemgini ordan cıkarsın.daha iyiyim diye n varsa parasız yaparım diyen varsa yapsın sursun piyasaya.

cıks buna cevap vermesem olmaz valla :)

Koguard ın çalısan versiyonunu görmedin demek ..

1397 server olarak knightoyna.net (benim) - turk-ko.com - kocz.net(benim)- f3ko.com adreslerinde kullanılan koguarddı.

suan yeniden açsam yine kendi exelerimi düzenler açarım kaynak kodundan.

kişiye hiç bir sekilde laf söylenmedi. ben adamın dosyalarını inceledim gördüm göreceğimi gördüğümüde kimseye dememe gerekte yok zati. ki kendisi bunun farkında. adam ugrasıyor çabalıyor eline saglık ne diyim yani

ayrıca koguard da 1351 versiyonda tp_all mevcut değildi. 1397 ye eklendi ve yanında ise summonuser benzeri nick ile bdw - juriad sistemi eklendi (nerde ise 1 yıl önce yapılan seyler.)

YNG

1397 server olarak knightoyna.net (benim) - turk-ko.com - kocz.net(benim)- f3ko.com adreslerinde kullanılan koguarddı.

kişiye hiç bir sekilde laf söylenmedi. ben adamın dosyalarını inceledim gördüm göreceğimi gördüğümüde kimseye dememe gerekte yok zati. ki kendisi bunun farkında. adam ugrasıyor çabalıyor eline saglık ne diyim yani

ayrıca koguard da 1351 versiyonda tp_all mevcut değildi. 1397 ye eklendi ve yanında ise summonuser benzeri nick ile bdw - juriad sistemi eklendi (nerde ise 1 yıl önce yapılan seyler.)

Yorumun İçin Teşekkürler

Birşey Kanıtlamak Zorunda Deilsin Takma Abi..

G

GeliSmiSPhic

Guest
imoriginal iyi guzelde ben zaten bişe demiyorum adam ugrasmıs yapmıs sahsen ben ko guardda indirdim sw filesleri ancak bir turlu exe lerle uyusturamadım paylasanda sw files veriyor exe yide client indirmek zorunda kalıyorum.1397 için 6 ayrı client indirdim.15xx 17xx 14xx bunlarında clientleri var.ko guardı kurdum giris taptım ama bir turlu invilad pası asamadım.gerci sildim ama gene bulursam indiririm bakmak için.

Kayıtlı Üye

Söylediklerin doğru olabilir. Ki doğru ama bize ''Başarılarının devamını dilemek'' düşer. Yapsın görelim bakalım. :p Bu kadar tartışmaya gerek yok.

YNG

Güncelleme 30.08.2012

2012830193.jpg

USKO Moradon Arena Atack [Tamamlandı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam