RBACS V1.397 Koruma System V2.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
ßir işe yaramaz koguard dosyaları ve viruslu :)

1

111Mutay

Guest
"C++ , Vb.Net ile kodlanmıştır." kısmında beni bi gülme tuttu nedense :D Bu ko-guard kırığının hangi kısmını sen kodladın çok merak ediyorum, elinde çok sağlam bi disassembler ve ASM to C++ converter var heralde :)

Yurdum insanı hazırda var olan şeyleri kendi adları altında lanse etmeyi çok seviyor.. ;)

YNG

* 204 Zonesi DeatNotice Eklendi Ölünce -150 Öldürünce 200 NP Ayarlandı (Süreli Bölgeler Eklendi BDW + Chaos + Juraid Mountain Yeni Eklendi

YNG

bdw- osk1'den

juraid ve chaos - Nerodan Çalıntı 'dır :D

Hırsızlıkta Devir yaratıyorsun tebrikler :o:

Kardesim 1 Bişey Kanıtlamıyorum BDW juraid ve chaos Nerden Cıkartın Bu Süreli Bölgeler Mantıgını RBACS Sunucu Ayarlanmıstır DBW OSK1 Mantıgıyla Aynı Dogrudur Ama Kimsenin Paylastıgı Programlarla Kulanılmamıstır

Gelelim Sureli Bölgeyede RBACS Sunucuya Gömülü Olan 201.evt ler ayarlanmıs evt uygun K_NPC + K_NPCPOS Fonksiyonları Ayarlanmıstır Reload_EVT Fonsiyon kulanılmıstır Bunu bilmeden calınmıs haksız yere iftira atmayınız..

Bu Geliştirme Suan Paylasılmadı Satılmadı Suan Üzerinde Gelistirmeleri Yapıyorum..:T

juraid ve chaos - Nerodan Çalıntı 'dır

Neyi Calıntıdır.. K_NPC + K_NPCPOS Fonksiyonları Calmısım

Kayıtlı Üye
server files = koguard, sunucu = xskip ama eklenti yapmışsın güzel

YNG

ne kadek komik... harbiden sıfırdan bi sey yaptın mı yav :D

koy bakalım su meshur summonuser komunutu görek :D

Ayy Komik Cocuk Summonuser Kodunu Kanıt Olarak İstiyormuş Sen Git Başka Birini Kandır..

10 Ağustos 2012

* Usko Moradon Arena Atak Eklendi (Arenaya Gitmeden Moradon Arenalarda "WS" Atabilirsiniz.. Mage Arena Dışında Alan Atak Engellendi..)

* +Open 4 Savaşı Eklendi.. (Open 4 Gemi Savaşı Eklendi DB Gerekli Ayarlamalar Yapıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam