ROL Güvenlik Sistemi [BETA SÜRÜMÜ]

Kayıtlı Üye
Program Resimi :
15wyuts.png

Programın Adı : ROL Güvenlik Sistemi

Boyutu : 10mb

Version: Beta

Virüstotal: https://www.virustotal.com/tr/file/...f75d762fc 4f2ea08cb9bbba/analysis/1430436359/

İndirme Linki : https://yadi.sk/d/qtW_V6fjgMuAo

Merhaba arkadaşlar ilk projem ile karşınızdayım uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmak çok heyecan verici oldu benim için.. programın kullanımı çok basit bütün herşeyi konu içerisinde bulabilirsiniz.

Program Ne İşe Yarar ?

Öncelikle bu program kurduğunuz (ko,mt2) gibi birçok Oyun Sunucularınızda size tam güvenlik sağlayacaktır. Freebsd’nin yayınladığı güvenlik sistemi ile birlikte programı birleştirdim. Ve %100 güvenlik sağlamakta.

Programın Özellikleri Neler ?

Programın Özelliklerinden bahsetmek gerekirse öncelikle C sharp dilinde kodlandı. C dilleri makine diline yakın olduğundan dolayı çok hızlı sonuçlar vermekte. Yani sunucunuza gönderilen zararlı paketleri anında tespit eder. Tam olarak kopanel koruma gerçekleştirildi. Yüksek botnet saldırılarına karşı bile dayanıklı bir alt yapı sağlar.

Programı Nasıl Kururum ?

Programın Kurulumu çok basit size vereceğim linkteki ‘yandex link(kırılmaz link)’ programı indirip masaüstüne veya herhangi bir konuma çıkartıyosunuz. Daha sonra klasöre girip ‘ROL Guvenlik Sistemi.exe ‘ adlı exeyi açıyorsunuz. Programdan Güvenliği Aktif et diyorsunuz. Daha sonra sizden yönetici izni isterse izin ver-çalıştır deyiniz. Bunu 2 3 kere sorabilir. Sormayadabilir daha sonra arkanıza yaslanın %100 güvenli servera sahipsiniz artık.

Beta Sürüm Sonrası Ne olacak?

Açıkçası beta sürüm dememin amacı ilk program olmasındandır. Herzaman sizlere ücretsiz keyifli bir altyapı sağlamaya çalışacağım.

Başka bir proje gelecek mi ?

Evet kesinlikle şuanda kafamda hackshield projesi var. Pvp serverlarda gördüğüm kadarıyla koxplar hileler kol geziyor. Bunlara birinin dur demesi gerek demi artık?

Kayıtlı Üye
Cevap: ROL Güvenlik Sistemi [BETA SÜRÜMÜ]

Güzel Bi Paylaşım Değerlendiricekler Olacaktır

%100 Güvenliği hyperfilter bile sağlayamıyorken, en sağlam programcıların yazdığı sistemler aşılıyorken, knightda tek paketle files kapanıyorken c# ile yazılmış bir basit program mı karşılayacak biraz abartmışsınız. Knightda koxp u engelleyebilmek için knightonline.exe nin kaynak kodu lazım başka şekilde geçici çözümler üretilir ancak.

Kayıtlı Üye

%100 Güvenliği hyperfilter bile sağlayamıyorken, en sağlam programcıların yazdığı sistemler aşılıyorken, knightda tek paketle files kapanıyorken c# ile yazılmış bir basit program mı karşılayacak biraz abartmışsınız. Knightda koxp u engelleyebilmek için knightonline.exe nin kaynak kodu lazım başka şekilde geçici çözümler üretilir ancak.

katılıyorum..

Kayıtlı Üye

" Knightda koxp u engelleyebilmek için knightonline.exe nin kaynak kodu lazım" hiç bir şekilde katılmıyorum. Clientte yazılacak her kod başka bir program tarafından çalıştırılabilir.

Bu güne kadar binlerce patch atan Knight Online geliştiricileri hiç mi bir şey bilmiyorlardı? Özellikle bu sistemi kuran inşaa eden onlarken? Client kaynak kodları cliente ekleme çıkarma veya düzeltme yapmak için etkili olabilir. Ancak güvenlikle client'in alakası yoktur. Dediğim gibi client projesine yazılacak her kod dışarıdan da çalıştırılabilir eklenebilir. Hileyi engellemek ile ilgili yüzlerce araştırma ve hala projesinde geliştirme yapmaya devam eden biri olarak. SOCAS dahil hiç bir sistem %100 güvenli ve başarılı değildir. Olamaz, bu konuda en iyi sonucu benim araştırmam verecek buna eminim. Ve bittiğinde herkes gıpta edecek bu kadar da iddalıyım.

Lütfen anti-hile konusunda benden başka hiç kimse bir şey bildiğini söylemesin :)

Kayıtlı Üye

" Knightda koxp u engelleyebilmek için knightonline.exe nin kaynak kodu lazım" hiç bir şekilde katılmıyorum. Clientte yazılacak her kod başka bir program tarafından çalıştırılabilir.

Bu güne kadar binlerce patch atan Knight Online geliştiricileri hiç mi bir şey bilmiyorlardı? Özellikle bu sistemi kuran inşaa eden onlarken? Client kaynak kodları cliente ekleme çıkarma veya düzeltme yapmak için etkili olabilir. Ancak güvenlikle client'in alakası yoktur. Dediğim gibi client projesine yazılacak her kod dışarıdan da çalıştırılabilir eklenebilir. Hileyi engellemek ile ilgili yüzlerce araştırma ve hala projesinde geliştirme yapmaya devam eden biri olarak. SOCAS dahil hiç bir sistem %100 güvenli ve başarılı değildir. Olamaz, bu konuda en iyi sonucu benim araştırmam verecek buna eminim. Ve bittiğinde herkes gıpta edecek bu kadar da iddalıyım.

Lütfen anti-hile konusunda benden başka hiç kimse bir şey bildiğini söylemesin :)

yapma bunu ağlattın beni çok bilen adam :( :( :( :(

Kayıtlı Üye

:) Şöyle Bir Şey Yapalım Ozaman Hile İçin Sadece Mantık Knight Online Client Sadece Bir Exeye Gömülü Tek Exe Baska Yanında Bir Dosya Vb Bişey Olmucak

Tabi Bu Bir Altarnatif

Sana Tavsiye Geliştir Kendini Dostum Kimseyi aşağılamayın veya kimseyi birşeyler biliyor diye büyük görmeyin.

Albert Einstein

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.Çünkü bilgi sınırlıyken, hayal gücü tüm dünyayı kapsar.

Kayıtlı Üye

:) Şöyle Bir Şey Yapalım Ozaman Hile İçin Sadece Mantık Knight Online Client Sadece Bir Exeye Gömülü Tek Exe Baska Yanında Bir Dosya Vb Bişey Olmucak

Tabi Bu Bir Altarnatif

Sana Tavsiye Geliştir Kendini Dostum Kimseyi aşağılamayın veya kimseyi birşeyler biliyor diye büyük görmeyin.

Albert Einstein

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.Çünkü bilgi sınırlıyken, hayal gücü tüm dünyayı kapsar.

bizim kimseyi aşağılamak gibi bir durumumuz yok arkadas zaten dediğine göre çok bliliyormus ki bu beni daha mutlu eder o yüzden sıkıntı yok arkadasa basarılar dilerim . bysefa sanada tavsiyem hayallerle yaşama

Kayıtlı Üye

Senin Hayal Edemicem Kadar Koxpum Var Benim Boşver O Seçim Hakki Bende Kalsin ;) Bide Ben Bu Kardesime Demedim Karaeski Yaptıgın Yoruma Yazdım Neyse Uzatmanın Anlamı Yok Iyi Forumlar

Kayıtlı Üye

Senin Hayal Edemicem Kadar Koxpum Var Benim Boşver O Seçim Hakki Bende Kalsin ;) Bide Ben Bu Kardesime Demedim Karaeski Yaptıgın Yoruma Yazdım Neyse Uzatmanın Anlamı Yok Iyi Forumlar

bizde karaeskiye yazdık sen aşağılamayın vb demişin bizde kimseyi aşağılamıyoruz konu acan arkadasla alakamız yok koxp meselesine gelince anca hayaldir zaten ;)

Kayıtlı Üye

:) Git beni arastir :)

Kayıtlı Üye

yaptığın bir koxpun kaynak kodunu bana özelden gönder yada kaynak kodu resmini emin ol burda senden özür dilicem ve mesajları silicem koxpu kardeş

Kayıtlı Üye

Ben 2 Yil Oldu Bıraktım Bu İşleri Sadece v1098 İçin Geri Döndüm

http://www.ko-fox.com/serbest-konular/17329-yeni-yer-alicak-xguard-anticheat-2.html

Burdaki Yorumları Okursan Saten Anlarsın Bişey Kanitlamama Gerek yok Saten Suan Beni Bilem Adamlara Sor Kardesim

Kaynak Koduna Gelince Her Koxper Kaynak Kodu Atsaydı Tüm Hileler Fixti :) Dediğim Gibi Uzatmanın Anlamı Yok

Kayıtlı Üye

ok koxper

Kayıtlı Üye

Konu üzerinde Baya fikirler atılmış.

Koxp Meselesine gelirsek %100 fixlemek mümkün degildir.

Her sistemde açıklar bulunmaktadır.

Bir sistemi Saglam kılan şey güncel olması ve bypass korumasının saglam olması gerekmektedir.

Bunun için ek yazılımın iyi derece server client haberlesmesi gerekmektedir.

Gerisi sürekli güncel sisteme dayanmaktadır.

Koxp %100 fixlenemez buna herkes katılabilir. amaç % oranının azalmasıdır.

Mustafa iyi çalışmalar dilerim zamanla kendini geliştirebilirsin.

Kayıtlı Üye

Bir sistemi Saglam kılan şey güncel olması ve bypass korumasının saglam olması gerekmektedir.

aynen reis ben sadece yaparım ederim ben cok iyiyim yok zamanında şunları yaptım diyenlere ayar oluyorum yoksa bi sıkıntı yok tamam bende cok bilmiyo olabilirim ancak hiç bir zaman cok bilmişlik yapmadım yada bakın sunu ben yaptım git beni araştır cok iyi coderim vb demedim . insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle oluyor

Kayıtlı Üye

bizim kimseyi aşağılamak gibi bir durumumuz yok arkadas zaten dediğine göre çok bliliyormus ki bu beni daha mutlu eder o yüzden sıkıntı yok arkadasa basarılar dilerim . Bysefa sanada tavsiyem hayallerle yaşama

dogru dİyosun senİn hayalİn olabİlİrİz :):):)

Kayıtlı Üye

Oyunu Komple server tabanlı yaparsak koxpuda engellemiş oluruz bırak koxpu wh bile olmaz silkroadı örnek olarak verebilirim :)

Diğer arkadaşlar için bir çok kişi birşeyler karalamış burada internetten visual basic koxp kodlarını bularak koxp yapan insanlar alıntılamasın kendi projeniz var ise c++ buyrun gelin konuşalım :)

Üst Alt
Reklam
Reklam