ROL Güvenlik Sistemi [BETA SÜRÜMÜ]

Kayıtlı Üye
Cevap: ROL Güvenlik Sistemi [BETA SÜRÜMÜ]

:D Herkez Saten Yazıyor Ama Bir İşlev yok :)

Kayıtlı Üye

" Knightda koxp u engelleyebilmek için knightonline.exe nin kaynak kodu lazım" hiç bir şekilde katılmıyorum. Clientte yazılacak her kod başka bir program tarafından çalıştırılabilir.

Bu güne kadar binlerce patch atan Knight Online geliştiricileri hiç mi bir şey bilmiyorlardı? Özellikle bu sistemi kuran inşaa eden onlarken? Client kaynak kodları cliente ekleme çıkarma veya düzeltme yapmak için etkili olabilir. Ancak güvenlikle client'in alakası yoktur. Dediğim gibi client projesine yazılacak her kod dışarıdan da çalıştırılabilir eklenebilir. Hileyi engellemek ile ilgili yüzlerce araştırma ve hala projesinde geliştirme yapmaya devam eden biri olarak. SOCAS dahil hiç bir sistem %100 güvenli ve başarılı değildir. Olamaz, bu konuda en iyi sonucu benim araştırmam verecek buna eminim. Ve bittiğinde herkes gıpta edecek bu kadar da iddalıyım.

Lütfen anti-hile konusunda benden başka hiç kimse bir şey bildiğini söylemesin :)

haklısın senden başka boş konuşan olduğunu söylememek gerek :D çok bilmiş insan seni tanıyıp tanımamak önemli değil ama çok boş konuşan biri olarak tanımış olduk

Konuya sonradan katılıyorum kusura bakmayın :)

Herkes bir şeyler yazmış, ben öyleyim ben böyleyim falan filan demiş :D Ne burası reklam yeri mi? Herkes yaptığını kendine saklasın veya ortaya koysun. Lafta bırakmasın.. Yoksa 5 yaşında çocuğun eline klavye ver o da yazsın ben öyle koxp ben böyle hackerim bilmem ne vb.

Knight Online'da değil, hiçbir oyunda hile %100 engellenemez. Mutlaka bir açık, mutlaka bir arka kapı, mutlaka bir hata olur. Hata olmasa bile bir yolu bulunur. Bunu zaman içerisinde; online oyunların hepsinde gördük. Önemli olan güncellik ve ilgidir, takiptir. Hile koruma programını sürekli güncel tutar, her hatayı açığı fixler, yeni hile çıktıkca yeni güncelleme yaparsan ancak bir yere varırsın. Yoksa hiçbir sistem geçilmez değildir.

Adamlar PENTAGON'u hackliyor.. Demek istediğimi anlayana :)

Kayıtlı Üye

ücretsiz şeylerle yüksek güvenlikmiş pehh :D

Üst Alt
Reklam
Reklam