Yeni Üye
Cevap: Sene 2006-2007 İlk Pvplerden KnightOyna
Version 1098
güzel serverdı
(

güzel serverdı

Merhaba, hemen konuya gireyim. Sene 2006 o zamanlar 6.sınıfa gidiyorum, 13-14 yaşlarındayım. Usko o zamanlar bana zor geliyordu, daha kolay birşey oynamak için aranırken karşıma private server diye bir kavram çıktı.O senelerde pvplerin barınma yeri Frmtr idi.(daha sonra private serverlar bölümü K2Network tarafından dava açılıp kapatılacak) Herkes "no-ip.com"'dan ip alır, hamachi üzerinden server kurardı. O dönemde vps üzerine kurulu(7/24 açık) 1-2 server vardı, bunlardan biri KnightOyna idi. Bende bu serverda oynamaya başladım. Oyunda okçular macro açar exp kasardık yada bir magein peşine takılır 4 slot eslantta lard orc dönerdik. Hp-Mp barlar buglu, skillerin çoğu çalışmıyor, tbl edit vs... binbir çeşit hile ve bug vardı.
İşte o dönemden kalan birkaç SS arşiviminden çıktı bende sizinle paylaşmak istedim.Buyrun;
***Hidden content cannot be quoted.***
HandyKO; (version 1102, bazı buglar giderilmiş)
Bu da zamanında açmayı planladığım version 1098 server için editlediğim Moradon; (evet server adı PurpleKO olacaktı)
Eskiler daha zevkliydi sanki...Teşekkürler.***Hidasfasfasfasdwden content cannot be quoted.***