## Server kurulumu ile ilgili ##

Kayıtlı Üye
Selamın aleyküm forumunuzun yardım sever bi forum olduğunu gördüm ve üye olup bu konuyu açma gereği duydum 2 Hafta önce evden kendime server kurup db geliştirmek gibi bi fikirle yola çıkarak gerekli bütün dosyaları indirdim herşeyi hallettim hiç bir sorun yok tam server ı açıcam login server tamam ai server da tamam ama ebenezeri açarken ai server connection fail veriyor ve bu sorunu 2 haftadır hala çözemedim internette ne yazıyosa hepsini tek tek denedim yabancı sitelerdeki yöntemleri dahi 100 lerce kez inilerimi kontrol ettim databse değiştirdim ama hala sorunum çözülmedi bu konuyla ilgili team wiever dan 15 kişiden uzak destek aldım onlarda halledemediler herkes çok kolay çok kolay diyor tw veriyorum bi bakıyorum adam beceremiyor çoğu zaman bendende bilgisiz çıkıyor allah aşkına biriniz yardım etsin yoksa kafamı kapıya sıkıştırıp açıp açıp kapatıcam artık o dereceye geldim günde 4 tek sigara içen insanım 2 haftadır günde 3 paket içer oldum şu illet yüzünden ne olur bana yardımcı olun:2: :2: Şimdiden hepinize çok teşekkürler

2. Birde neronline filesları indirdip denemeye kalktım ondada database i sql 2000 e kurarken problem yaşıyorum bir tülü ekleyemedim

AI Server "Connection Failed" Hatası Kesin Çözümler

Su konudakilerin hepsini tek tek yap. olmadı msn adresimi ekle bi bakayım.

Ayrıca günde 3 paket sigara icer oldum demissin biraz abartmıssın , abartmadan is yapın adam gibi yardım istemeyi bilin herkez yardım eder. Kendinizi acındırmayın. Diyelim ki inandim ve günde 3 paket sigara icmene neden oldu o hata , daha bu pvp olayında ne hatalarla karsılasıcaksın. Sallıyorum en basiti bi Ebenezer c++ hatasi aldıgında o zaman sen direk kafana sıkacan ?

Yada en kötüsü bi hata yüzüne günde 3 paket sigara iciyorsan , büyüdügün de evlenme sen kardesim , evlendiğinde piskopata baglarsın sen.

Pvpyi koydum bi kenara hayatta daha neler yaşıcaksınız , bi oyun icin bu kadar sacmalayıp sıyırmak hic hos degil. 3 paket sigaraymis ne acılar cekiceksin hayatta o zaman napıcaksın ?

Cok sacmalıyorsunuz bazen. Ekle su msn adresinide cigerlerini kurtaralım senin yazıktır.

Msn adresim : [email protected]

Kayıtlı Üye
allah aşkına biriniz yardım etsin yoksa kafamı kapıya sıkıştırıp açıp açıp kapatıcam artık o dereceye geldim günde 4 tek sigara içen insanım 2 haftadır günde 3 paket içer oldum şu illet yüzünden ne olur bana yardımcı olun:2: :2: Şimdiden hepinize çok teşekkürler

1 hafta sigara içme biriktir onu

(minimum 5 liralık sigara içsen 1 haftada 105 lira)

sonra gel bana ben istediğin dbyi yapıveriyim :)

Kayıtlı Üye
Bende'de olmuştu map ve inileri düzelttim pc ye reset çaktım açmadan düzelmişti :D denemekte yarar var :D oda olmadı bi format at :D

Kayıtlı Üye
files version ?

Kayıtlı Üye
büyük ihtimal maplardan kaynaklanıyor. :) maplar uyuşmuyor.! olabilri.?

Üst Alt
Reklam
Reklam