Kayıtlı Üye
- Konu Yazar
Selamın aleyküm forumunuzun yardım sever bi forum olduğunu gördüm ve üye olup bu konuyu açma gereği duydum 2 Hafta önce evden kendime server kurup db geliştirmek gibi bi fikirle yola çıkarak gerekli bütün dosyaları indirdim herşeyi hallettim hiç bir sorun yok tam server ı açıcam login server tamam ai server da tamam ama ebenezeri açarken ai server connection fail veriyor ve bu sorunu 2 haftadır hala çözemedim internette ne yazıyosa hepsini tek tek denedim yabancı sitelerdeki yöntemleri dahi 100 lerce kez inilerimi kontrol ettim databse değiştirdim ama hala sorunum çözülmedi bu konuyla ilgili team wiever dan 15 kişiden uzak destek aldım onlarda halledemediler herkes çok kolay çok kolay diyor tw veriyorum bi bakıyorum adam beceremiyor çoğu zaman bendende bilgisiz çıkıyor allah aşkına biriniz yardım etsin yoksa kafamı kapıya sıkıştırıp açıp açıp kapatıcam artık o dereceye geldim günde 4 tek sigara içen insanım 2 haftadır günde 3 paket içer oldum şu illet yüzünden ne olur bana yardımcı olun:2: :2: Şimdiden hepinize çok teşekkürler
2. Birde neronline filesları indirdip denemeye kalktım ondada database i sql 2000 e kurarken problem yaşıyorum bir tülü ekleyemedim
2. Birde neronline filesları indirdip denemeye kalktım ondada database i sql 2000 e kurarken problem yaşıyorum bir tülü ekleyemedim