SOACS & WİNDOWS 10 SORUNU

PaTRoN

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.legendko.net
Merhaba,

Kiraladığım bir sunucuya sql 2008 r2 ile kurduğum v1299 serverına win 8.1 ile rahatça girebilirken. Windows 10 olan bir pc de id şifre yazdıktan sonra her hangi bir ilerleme olmuyor. Oyun donmuyor ve notice & server list kısmı gelmiyor ekrana. Bu konu hakkında fikirlerinizi veya çözümlerini rica ediyorum.

- Sağ tık özellilklerden uyumluluk vs. ayarlandı. ( Çözüm sağlamadı)

Windows 10 ile sql 2008 uyumsuzmu acaba? Veya crackli soacs sürümü olduğu için o sürümde windows 10 desteğimi yok acaba?

Cevap: SOACS & WİNDOWS 10 SORUNU

Merhaba,

Kiraladığım bir sunucuya sql 2008 r2 ile kurduğum v1299 serverına win 8.1 ile rahatça girebilirken. Windows 10 olan bir pc de id şifre yazdıktan sonra her hangi bir ilerleme olmuyor. Oyun donmuyor ve notice & server list kısmı gelmiyor ekrana. Bu konu hakkında fikirlerinizi veya çözümlerini rica ediyorum.

- Sağ tık özellilklerden uyumluluk vs. ayarlandı. ( Çözüm sağlamadı)

Windows 10 ile sql 2008 uyumsuzmu acaba? Veya crackli soacs sürümü olduğu için o sürümde windows 10 desteğimi yok acaba?

w10 ile sql 2008 ve 2008 r2 uyumsuz desteklemiyor sql2014 kur sorunsuz kullanırsın.Fakat windows10 sürümünde oyuna giremezsin soacs sorun cıkartıyor.Sürekli oyunun ortasında hile algılandı yer çıldırırsın. Bazı pc lerde oyuna bile giremiyorsun bazı pc lerde oyuna girsende pus açılınca falan hile algılıyor bizzat kendim denedim sana soylediklerimi

Windows 10 da SQL 2008 ile çalışıyor soacs sıkıntı yok ayarları tekrar kontrol et

Windows 10 da SQL 2008 ile çalışıyor soacs sıkıntı yok ayarları tekrar kontrol et

ben kurdum bende desteklemedi 64bitte microsoftun sitesinde de yazıyor

Minimum SQL Server version requirements for Windows 10

This section describes the minimum version requirements to install SQL Server on a computer that is running Windows 10.

Before you install SQL Server on a computer that is running Windows 10, you must make sure that you fulfill the following minimum requirements, as appropriate for your situation.

For SQL Server 2014

You must apply SQL Server 2014 Service Pack 1 or a later update. For more information, see How to obtain the latest service pack for SQL Server 2014.

For SQL Server 2012

You must apply SQL Server 2012 Service Pack 2 or a later update. For more information, see How to obtain the latest service pack for SQL Server 2012.

Note Please check known setup issues when you install SQL Server 2012 on Windows 10.

For SQL Server 2008 R2

SQL Server 2008 R2 is not supported on Windows 10.

For SQL Server 2008

SQL Server 2008 is not supported on Windows 10.

İlginiz için teşekkürler. Sorunun kaynağı windows 10a gelen son yapı güncellemesinden kaynaklanıyor. Soacs dll leri bu sürüme uyumlu değil. Dolayısıyla benim sunucumu bırak darkko vs gibi serveralarada girmiyor.

Not: Sql 2008 r2 uyumuna microsoftun sitesinde yazdığı gibi windows 10 desteği yok 8.1 son. Sql 2014 kursamda sorun devam etti zaten osmanxin keyfini bekliycez :)

İlginiz için teşekkürler. Sorunun kaynağı windows 10a gelen son yapı güncellemesinden kaynaklanıyor. Soacs dll leri bu sürüme uyumlu değil. Dolayısıyla benim sunucumu bırak darkko vs gibi serveralarada girmiyor.

Not: Sql 2008 r2 uyumuna microsoftun sitesinde yazdığı gibi windows 10 desteği yok 8.1 son. Sql 2014 kursamda sorun devam etti zaten osmanxin keyfini bekliycez :)

uyumluluk xp sp2 yapıp dene ayrıca güvenlik duvarını komple kapatıp windows defenderi de kapat oyle dene

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam