- Konu Yazar
Merhaba, arkadaşlar hepimizin bildiği gibi son zamanlarda SnoxD ve AKUMA nın yardımlarıyla 18xx de bayabi ileri gidildi fakat bu yeterli değil evet gördüğünüz kadarıyla resimlerde olan fixlenen buglar zaten yapılmış şeyler önemli olan o dosyaları ilerletebilmekki buda her yiğidin harcı değil çünkü dosyalar bugsuz gözükmesine rahmen aşırı derecede buglu inceledigim için ve üstünde vaktim oldukça uğraştığım için size söylüyorum.Son zamanlarda dikkatimi çeken diğer şey ise herkezin bir 18xx server açması madem bu kadar kolay neden biz açmıyoruz ? beta vs vs offical neden açıpta kendimizi rezil etmiyoruz oyuzden çünkü dosyalarda ne yaparsanız yapın biyerden bi patlak verıyor eminim uğraşmak isteyenler oluyor ama tavsiyem size her önüne gelen gidipte server açmasın 18xx çünkü öyle bi güne geldikki c++ bilgisi olmayı bırak Buildlemeyi bilmeyen arkadaşlar bile server kurmaya calısıyor buildleme nerde bide bunun fixlemesi var nerde yani anlıyacağınız her yiğidin harcı değildir benden söylemesi. iyi günler iyi forumlar
Bu yazıyı okuyup bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Bu yazıyı okuyup bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim