- Konu Yazar
nickten de anlaşılacağa üzere adım Serkan Çelik.
Samsunluyum
yaklaşık 7 senedir knight online oynuyorum.Senelerce usko oynadıktan sonra kosp illeti yüzünden ve bazı özel nedenlerden bırakmak zorunda kaldık.Her ne kadar bıraksakta insan eski ortamını arıyor.Bir süre sonra pvp sw lere sarmaya başladım.1298 sw ler kesinlikle beni sarmadı.1886 ve üzeri server ise sadece tane bugsuz var.1 tanesi hem pahalı hem zor.Diğeri ise sadece mageler için açılmış bir server.Açıkcası zevk alabildiğim bir server yok.Can sıkıntısından server kurma işlerine gireyim dedim.Site site dolanıyordum en son bu siteye denk geldim ve 1 tane sw kurdum.Sadece ben girebiliyorum
Tabi bu süreç biraz uzun sürdü yeni başladığım için
Herneyse bu süre sonunda bu konudada hayal kırıklığına uğradım.Çünkü 18xx server açmak sanıldığından zahmetli bir iş.Olay database ve server fileslerle bitmiyor.Tamamen programlama bilgisi gerekiyor.Yada programlama bilgisi olan birine bu oyunu öğretmek gerekiyor
Bütün olay ebenezerde ve ai server da.Kendi başıma bütün bugların yada fixlerin ebenezer kaynaklı olduğunu fark ettim.Fakat programlama bilgim olmadığı için ebenezeri geliştiremiyorum.Gerekli programları indirdim biraz kurcaladım.Programlama bilgisi olan birisi kolaylıkla bugların hepsini fixleyebilir.Benim bilgim olmadığı halde bazı şeyleri anladım.
Kısacası bugsuz , kendi istediğim gibi bir server açmayı çok istiyorum.Ama bir türlü beceremiyorum
En azından zaman geçiriyor kendimce eğleniyorum.Tabi knight hayatımın dışında gerçek bir dünya var.24 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim(Yarım dönem uzatmalı).Döküm öğretmenliği okudum.Bakalım hakkımızda hayırlısı
Bu arada ebenezer geliştirme konusunda programlamadan ve ebenezerden anlayan kardeşlerimiz abilerimiz varsa neyin nerden geldiğini yada olayın mantığını gösterecek yardımlar ederlerse sevinirim.
Herkese selamlar olsun iyi günler
Samsunluyum

Kısacası bugsuz , kendi istediğim gibi bir server açmayı çok istiyorum.Ama bir türlü beceremiyorum

Bu arada ebenezer geliştirme konusunda programlamadan ve ebenezerden anlayan kardeşlerimiz abilerimiz varsa neyin nerden geldiğini yada olayın mantığını gösterecek yardımlar ederlerse sevinirim.
Herkese selamlar olsun iyi günler