Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güclü Alt YAPI ÖZEL KORUMA SİSTEMİ ! 7x24 Canlı Destek SALDIRI KORUMASI
Aklınıza Takılan Sorular Var Biliyoruz
Serveri Actım Ama Bilgim Yok Bana Yardımcı Oluncak mı ?
Evet Server Acmayi Bilmeseniz Bile Size Herseyi Gösteriyoruz Zaten Size Full Hazir Bir sekilde Teslim Ediyoruz Size Sadece Oyunu ACIP User Cekmek Kalıyor.
Serveri Actım Peki Serverim Saldırılara Karsı Korumasi Var Mı ?
Serverinizi Actıgınızda Hiçbir Sekilde Kimse Size Saldırı Düzenleyemez Bunu Engellemek için Elimizde Firewall Sistemlerimiz Mevcut Bunun Garantisini Size Veriyoruz
Peki Istedigim Zaman Database Degistirebilirmiyim ?
Tabiki istediginiz Zaman HOMEKO-PK-ANDREAM Databaselerini Kullanabilirsiniz
Peki Bi Problem Yasadıgımda Her Zaman Size Ulasabilirmiyim ?
Bize Skype , Canlı Destekten Ulasabilirsiniz Ayrica Telefon Numaralarımızdan 7/24 Saat Ulasim Saglayabilirsiniz
FİRMAMIZIN YAZILIMI OLAN ÖZEL SB-ACS ( ANTİ KORUMA ) %100 DUPE-HİLE ENGELLİ
CIKAN HİLELERE KARSI SIK SIK SİSTEMİMİZE GÜNCELLEMELERYAPILMAKTADIR.
StorBilişim Egitim Videolarımız Sadece Bizim Firmamıza Özel Bir Yapılandırmadır
FORUM.STORBİLİSİM.COM ZİYARET EDİNİZ
Kalan Diger Videolarımızı Youtubeden
Bu LİNK Ulasabilirsiniz TIKLA !
1000 Mpbs internet Baglantysy Mevcuttur Ve AKLINIZA Gelemeyecek Özellikler ve Yenilikler Sizlerle Daha Fazlasi için Bizimle iletisime Gecin....!
KENDİ SUNUCUNUZU YÖNETİN ! İSTEDİGİN ZAMAN SUNUCUNU RESETLE !
Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H
Ozel databaseleri olsun ekibi olsun cok iyiler bu konuda daha iyilerini bulmak cok zor ben server aldim hicde pisman degilim teknik destek her zaman her saatte ilgileniyor cani gonulden kutluyorum insallah hep boyle dwvam edersiniz ... . 198.27.105.46.
Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H
öncelikle ilgi alakanızdan dolayı cok teşşekkür ediyorum öditörleriniz cok yardımcı oluyor soacs v40 cok iyi oldu devam eden çalışmalarınızın erken bitmesini bekliyoruz. ejderko.net
storm bilisim gercekten her anlamda kaliteli bi sirket her konuda yardimci oluyolar saolsun sunucularinda hicbi problem yasamadm her konuda destek aldim tesekkurler hizmetleriniz gercekten basarili .