Tebrik edilecek bir azim.

Kayıtlı Üye
Foruma Bir kaç saat önce üye oldum ki sans eseri aranizdayim bir çok forumda belki binlerce dosya binlerce bunla ilgili konu var ama simdiye kadar hiç ben bahsedilipte bahsedildigi gibi cıkan bir dosya görmedim.Nesye Lafi fazla uzatmicam Nero arkadaşimiz ilk denilebilecek bir emege imza atmak üzereimiş benim yapabileceğim birsey değil belki bir coğumuzunda böyle arkadaşlari hep ağzim acik bi sekilde izlemişimdir ama kimse neronun suanda verdigi meraki bana veremedi merak icinde kuracagin sistemi bekliyorum. saygilarla ugur eser

Administrator
Yönetici
Yönetici
bir çok forum var ve bir çok paylaşım var ama hepsi eski

yeni olan şeylerin çoğuda benim ve benim gibiler sayesinde o forumlarda, emeğin değeri bilinmiyor o forumlarda paylaşım yapan biri görüldüğünde kullanılıyor rütbe, moderatorlukle falan gozunu boyuyorlar :) kimse benim sütüm kara yoğurdum ekşi demez diye bi laf var, birşeyler biliyorum diye geçinen çok ama bildikleri birşey yok asıl bilen birşey söylemeden, böbürlenmeden yapıp ortaya koyandır

Kayıtlı Üye
:)

iste sizi burda farkli kilan bu tebrik edilecek adamsin :)

Kardeşim aynen katılıyorum Nero sana cok teşekkür ederim dostum her ne kadar sorunluda olsa dbn harika yani bu büyük bi başarı ellerine sağlık tebrikler

Kayıtlı Üye
Bu forum kurulduğu gün tamerdeki hedefi ve elde edeceği başarıyı görmüştüm.

iyi forumlar.

Kayıtlı Üye
HEr zaman Takdir Ettıgım bir büyügümdür başarılarının devamını dilerim

Kayıtlı Üye
Tamer Gerek BilgisiyLe Gerek KisiligiyLe Taktir Edilecek Bi Insan,

Kayıtlı Üye
Aynen Bu Forum Gibisi Yok :)

Kayıtlı Üye
Daha Önce Bir Forumda 7/24 Kaldıgımı Hatırlamıyorum. Gerçekten Başta Nero (tamer) Olmak Üzere Taktir Edilecek İnsanlar Ve Sağlam Dostlar Var Bu Forumda. :)

Kayıtlı Üye
bir çok forum var ve bir çok paylaşım var ama hepsi eski

yeni olan şeylerin çoğuda benim ve benim gibiler sayesinde o forumlarda, emeğin değeri bilinmiyor o forumlarda paylaşım yapan biri görüldüğünde kullanılıyor rütbe, moderatorlukle falan gozunu boyuyorlar :) kimse benim sütüm kara yoğurdum ekşi demez diye bi laf var, birşeyler biliyorum diye geçinen çok ama bildikleri birşey yok asıl bilen birşey söylemeden, böbürlenmeden yapıp ortaya koyandır

oncelıkle tebrıkler guzel bır acıklama yapmıssın

ben pvp konusunda ooo aman allahım yapamıcagım sey veya sunu yaparım dıyenlerden deılm ama benımde zamnımda bır katkım oldu pvp alemıne benım pvp alemınde hatırladıgım ve bu dünyaya birşey yapmak için uğraşan isimler taktire değer kişiler arasında nero (tamer) başta Gangs (mamicell) Amfetamin (mert abi) Akuma (ayhan abi) Trayhoper (Burak Köse), bu isimlerin çoğuyla çalışma beraber birşeyler yapma fırsatım oldu bunlar eskıler ısımnı yazmadıgım ve suan pvp dunyasına harıka emeklerı olan arkaadaslar da var onları tanımıyom ama kısmet olrsa tanısrız herkezın elıne koluna sağlık kimisi fazlasıyla katkı yapıyor kımısı elınden geldıgı kadarı ıle çok yazdım sanırım xD

Kayıtlı Üye
nero Allah razı olsun senden kardeşim ... ne derseler desinler gerçekten sen bi ekolsun paylaşılmazların paylaşımcısısın çok teşekkürler nero.....

Kayıtlı Üye
aslında ben tameri eskkiden tanırım ******* den bilmem o beni tanırmı ordaki nickimde burdakini aynısı soradan ban yedğim için nickim Saraynetwork olarak deişmştşm her zaman neronun paylaşımlarını takdir etmişimdir ordada burdada AlemKo İlk Benim Eserimdir yanilk pvp mi bu ismle açmıştım pantenti benim :) :) ama soradan uraşmayı bırakıtım ama Nero ya hep hayran kalmışımdır taa ozamanlar bile mükkemmel işler başarıyordu neyse fazla uzattım iyki varsın Nero iyiki varsınız arkadaşlar Biz Bir Aileyiz Gurur duyuyorum burda olmaktan..

Üst Alt
Reklam
Reklam