thesky Adlı üyelik modorotor yani dolandırıcıdır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lordex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Elinde Pus ve dosyalar olmadıgı halde satıyor ko fox yetkilileri uyumayın artık yeter ve jestko fotoraflarını koyuyor

https://www.facebook.com/JestKOfficial?fref=ts fotorafların ait oldugu server ve yetkililer tanımıyorum diyor

Merhabalar,

Evet dediginiz doğru resimleri jestko ve 2 3 ayrı serverin resimlerinden aldım lakin bunu konu altina yorum olarak yazsaydiniz şahsen olay bu noktaya gelmezdi. Resimleri aldim çünkü şuan bilgisayara oturamiyorum işlerimi telefon üzerinden yapiyorum ve gelen müşterileri sadece test ip veriyorum bilginiz olsun Teşekkürler

Not : Resimler güncellenmiştir

Kayıtlı Üye
Cevap: thesky Adlı üyelik modorotor yani dolandırıcıdır

Kanıt olmadan Şahsı Suclamanız Doğru Değil. Kanıtınız Varsa Zaten Ko-fox yetkilileri Gerekli Müdahaleyi Yapıcaktır.

Kayıtlı Üye

kanıt olmadan şahsı böyle bur duruma sokmanız doğru degil. Kanıtınız var ise lütfen paylaşın ko-fox yetkilileride gerekli müdahaleyi yapabilsin.

Kayıtlı Üye

Kendisiyle alışverişimiz oldu , problemsiz bir şekilde gerçekleştirdik , böyle kanıtsız suçlamalarla insanları karalamaya çalışmayın lütfen !

Administrator
Yönetici
Yönetici

Asıl dolandırıcı Olan kışı konu acan kişidir :D

Merhabalar,

Evet dediginiz doğru resimleri jestko ve 2 3 ayrı serverin resimlerinden aldım lakin bunu konu altina yorum olarak yazsaydiniz şahsen olay bu noktaya gelmezdi. Resimleri aldim çünkü şuan bilgisayara oturamiyorum işlerimi telefon üzerinden yapiyorum ve gelen müşterileri sadece test ip veriyorum bilginiz olsun Teşekkürler

Administrator
Yönetici
Yönetici

Gereği yapıldı lorex dolandırıcı :D

Yeni Üye

merhabalar,

evet dediginiz doğru resimleri jestko ve 2 3 ayrı serverin resimlerinden aldım lakin bunu konu altina yorum olarak yazsaydiniz şahsen olay bu noktaya gelmezdi. Resimleri aldim çünkü şuan bilgisayara oturamiyorum işlerimi telefon üzerinden yapiyorum ve gelen müşterileri sadece test ip veriyorum bilginiz olsun teşekkürler

......

Yeni Üye

merhabalar,

evet dediginiz doğru resimleri jestko ve 2 3 ayrı serverin resimlerinden aldım lakin bunu konu altina yorum olarak yazsaydiniz şahsen olay bu noktaya gelmezdi. Resimleri aldim çünkü şuan bilgisayara oturamiyorum işlerimi telefon üzerinden yapiyorum ve gelen müşterileri sadece test ip veriyorum bilginiz olsun teşekkürler

....

Kayıtlı Üye

Dostum bu neyin hırsı ? varsay ordan burdan topladı adam dosyaları biraraya getirmiş satıyor bunda illegal birşey yok sende topla derle sende sat neyin kuyruk acısı çok merak ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam