Ufak bi bilgilendirme!(By_Bts)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iLGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Hiç Bir Şeyi Hak etmiyorsunuz!

Zamanında Bana bu işe ilk başladığımda kazık atan herkezden hesabımı bir bir aldım çok şükür ki kimse yaptığı ile kalmadı ve herkeze fazlasıyla haddini bildirdim...

Kayıtlı Üye
Cevap: Ufak bi bilgilendirme!

Batuhan kardesım senı bılen bılıyor saten.Bu ındexlerın calıp satanları bende cok gordum hakıkaten bır sey demıyorum . ..

Kayıtlı Üye
Cevap: Ufak bi bilgilendirme!(By_Bts)

Bir zamanlar görmüştüm tasarımlarını, Gerçekten işinin en iyisini yapıyorsun buna bi lafım yok. Bahsettiğin şeyleri yapanlar saten kendi karaktersizliği sen yoluna bak takma onları

Kayıtlı Üye

İlginiz için teşekkürler.

Kayıtlı Üye

Öncelikle Merhaba, siteminizin ne denlice olduğunun farkında olmakla beraber,bu tarz davranışlar geçmişten bugüne kadar gelen bir çok nokta da yaşanmıştır.Birşeyi taklit etmek ve değiştirmek kavramının aynı durum da olsa farklı noktalar olduğunu ben de her kelimem de belirtmişimdir.Yaptığınız projelerin başkaları tarafından kar amacı güden birşey haline gelmesi oldukça üzücüdür.Ama bizler ne olursa olsun, yaptığımız işe odaklanmalı üretken olmaya devam etmeliyiz.Yazınızda ayrıca hiç bir kötü ya da aşağılayıcı bir durum yoktur,siz açık gönüllülük ile duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmişsiniz. Umarım projelerinizin devamı gelir,yılmak yok yola devam.. :)

Kayıtlı Üye

Öncelikle Merhaba, siteminizin ne denlice olduğunun farkında olmakla beraber,bu tarz davranışlar geçmişten bugüne kadar gelen bir çok nokta da yaşanmıştır.Birşeyi taklit etmek ve değiştirmek kavramının aynı durum da olsa farklı noktalar olduğunu ben de her kelimem de belirtmişimdir.Yaptığınız projelerin başkaları tarafından kar amacı güden birşey haline gelmesi oldukça üzücüdür.Ama bizler ne olursa olsun, yaptığımız işe odaklanmalı üretken olmaya devam etmeliyiz.Yazınızda ayrıca hiç bir kötü ya da aşağılayıcı bir durum yoktur,siz açık gönüllülük ile duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmişsiniz. Umarım projelerinizin devamı gelir,yılmak yok yola devam.. :)

Ben hiç bir zaman yılmadım, Sadece Günah işledikleri için uyarıyorum

Üst Alt
Reklam
Reklam