Under The Castle(Client Patch)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ediz3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ediz3

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
under the castle ne oluyor mapmi tam anlamadim şu yeni çıkan şeylere alışamadım .)

hangi versiyon icin peki

Gayet güzel yararlı bi paylaşım ama bunun misc dtex vs klasörleri olmadan sürekli hata alınır (1298 için söylüyorum) usko'da object vs dosyalarını sakladığı için içinden söküp alıcak [MENTION=1]Nero[/MENTION] gibi cengaverlere ihtiyaç var :p hele ki monsterlerin alımı daha meziyetli.

bunun misc dtex vs klasörleri olmadan sürekli hata alınır (1298 için söylüyorum)

hangi versiyon icin peki

Misc dtex klasorunle alakası yok , 1299 okumaz. cok ugrasmıstım bu mapi 1299 a okutmayı olmuyor. 13xx ve + versionlar icin gecerlidir.

1299 bunu okuyor . Çoğu kisi under castle la Krko mapi karıstırıyor. [MENTION=23]HiFi[/MENTION] nin bu map icin npc kodlarını verdigi konuda resimler mevcut. Paylasılan dosyayi indirmedim ama bana ait resimdeki zone olabilir.

premiumcubugu2.png

Misc dtex klasorunle alakası yok , 1299 okumaz. cok ugrasmıstım bu mapi 1299 a okutmayı olmuyor. 13xx ve + versionlar icin gecerlidir.

1299 bunu okuyor . Çoğu kisi under castle la Krko mapi karıstırıyor. [MENTION=23]HiFi[/MENTION] nin bu map icin npc kodlarını verdigi konuda resimler mevcut. Paylasılan dosyayi indirmedim ama bana ait resimdeki zone olabilir.

premiumcubugu2.png

[MENTION=290]TamBiyPich[/MENTION] o resimde max neler diyor öyle ooyş

premiumcubugu2.png

nero 1299 versiyon [MENTION=290]TamBiyPich[/MENTION] dosyalar 1299'a okutuluyolar ancak ufak bir yanlışta yeniden yapmak zorunda kalıyosun

yani patchler,smd dosyaları sorunsuz olucak..

premiumcubugu2.png

Senin zone "Knight Castle" paylaşımdaki ise USKO'da Delos'dan girilen "U.T.Castle" çok ayrı bi dünya... Ve de okumayacağını sanmıyorum chaos mapını bile okuyan 1299 neden bunu okuyamasın ki yeterki patchi olsun.

Edit : Kontrol ettim Videodaki ile linkteki map aynı değil.

1298/1351 arasında obje ve gtd okuyuslarında farklılık var bu farkları giderince calısır, yapılamayacak birsey degil :)

Cevap: Under The Castle(Client Patch)

Cevap: Under The Castle(Client Patch)Cevap: Under The Castle(Client Patch)Cevap: Under The Castle(Client Patch)

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam