Utanç verici bir olay gerçekten

Vakana

Administrator
Yönetici
Yönetici
Reaction score
389
Merhaba, öncelikle lafa nasıl başlayacağımı bilemiyorum gerçekten kendimi utanç içinde hissediyorum artık dünya ne hale gelmiş ben bile anlamıyorum

piyasada yokken benim adıma facebooktan resimlerimi alıp skype hesabı açıp kullanan arkadaşlar varmış ve bir kaç kişiyi dolandırmış öyle duydum.

bu arkadaşlardan özür dileyerek benimle iletişime geçmelerini istiyorum en kısa zamanda kanıtlarıyla birlikte sunarlarsa paralarını iade edeceğim bende

yanlış kesinlikle olmaz ama eyer size benim adıma bir yanlış yapılmışsa adım kirlenmemesi için bunu yapmam gerekir bundan sonra forum yetkililerinden rica

ediyorum benim adıma açılan hesaplar benim hesabım değildir artık kullanmıyorum kesinlikle ben şimdide sadece foruma girip belirtmek amaçlı söyledim

kendi başıma yürütüyorum işleri artık neyse lafı uzatmaya gerek yok ben herkezden özür diliyorum bir yanlış yaptıysa arkadaş herkezdende anlayışla karşılamasını

bekliyorum iyi forumlar iyi günler...

İletişim: ÖM ile iletişime geçiniz lütfen şuanlık her hangi bir platformda üyeliğim bulunmamaktadır.

X-Laz olarak hepinizden tekrar özür diliyorum.

Cevap: Utanç verici bir olay gerçekten

Haklıysan eğer kanıtla kardes

IP adresleri kontrol edilebilir kesinlikle bana ait değildir ve beni tanıyan arkadaşlar biliyorlar piyasayı uzun süre önce bıraktığımı

Foruma hoşgeldin X-LAZ34 Burası ko-fox burda dolandırma olmaz

Bunu dolandırılan arkadasada sormak lazım

Arkadaş hala benimle iletişime geçmedi beklemekteyim forum yöneticilerinden ricam eyer iletişime geçebiliyorlarsa o arkadaşla geçmeleri rica olunur

Umarım haklılıgın cıkar ortaya X-Laz

Çıkacağına eminim ne madur olan arkadaşlar nede yöneticiler her hangi bir iletişime geçmedi benimle beklemedeyim hala

Ben değilim diyorsunuz bu arkadaş seninle görüştüğünü belgelemiş ve tel bilgilerine kadar elinde mevcut amaç kimseyi suçlamak değil fakat dolandırıldığını iddaa eden kişi sürekli konular açıyordu zaten bu zamana kadar niye tepkisiz kaldınız da satış konunuz açılınca ortaya bi gayri suçlama mevzusu çıkdı ?

hepsi ortaya çıkarıldı gerekli konuşmalar yapıldı.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam