v1299 ve altı orijinal usko database ve uyumlu server fileslar hk. yardım isteği

Kayıtlı Üye
Merhaba, uzun süredir 1299 ve altına ait orijinal usko database ve buna uyumlu server files arıyorum kendim girip oynayabilmek için local olarak. acaba elinde bu ya da buna yakın birşey(myko olabilir) olan var mı? varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kayıtlı Üye
Bu files ları indirdim daha önce. Ama yardımınız için yine de çok teşekkür ederim. İzniniz olursa bir kaç soru sormak istiyorum, takıldığım ve takılacağımı düşündüğüm yerlerle ilgili.

-bu forumda spoiler nasıl veriliyor çözemediğim için "-spoiler" şeklinde tag ledim. Görüntü olarak bir işe yaramadı ama, mazur görün bunun için.-

1.) Henüz ilk adımda LoginServer klasöründeki mstver.exe' den şöyle bir hata alıyorum logtan baktığımda:

*** 37000, 102, [Microsoft][SQL Server Native Client 11.0][SQL Server]Incorrect syntax near ''., 80 ***

2.) Windows 10 kullanıyorum. bu files ların işletim sistemine uyumlu olmayabileceğinden şüpheleniyorum, gerçekliği var mı? Sql 2016 & sql management studio 2017 kurulu şu an.Bu versionların kurulacak database ile veya bu files lar ile çakışma durumu söz konusu olur mu? Eğer uyumluluk sorunları oluşacaksa vmware den kurup local bağlantı sağlayabilir
miyim yoksa port mu açmam gerekir vmware kullandığımda? Amacım local kurmak çünkü.

3.)
Aşağıdaki ini lerde kafamı karıştıran yerleri belirtmeye çalıştım.*** lı yerlere ne yazılabilir yardımcı olabilir misiniz?

-spoiler

Login Server - version.ini

[DOWNLOAD]
URL=***
PATH=***

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=***

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=SERVER_ISMI

Aujard - Aujard.ini

[SESSION]
IP1=127.0.0.1
IP2=127.0.0.1

[BILLING]
IP=127.0.0.1
PORT=15100 ***
NUM=1

[PREMIUM_ITEM]
ITEM_NUM1=16000 ***
ITEM_NUM2=16001 ***

*billing ve premium item i kaldırsam problem olur mu?

Ebenezer - gameserver.ini

[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_COUNT=4
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=127.0.0.1 ***
SERVER_01=2
SERVER_IP_01=127.0.0.1 ***
SERVER_02=3
SERVER_IP_02=127.0.0.1 ***
SERVER_03=4
SERVER_IP_03=127.0.0.1 ***
SERVER_NUM=1
MAX_USER=2000

[AI_SERVER]
IP=127.0.0.1 ***

[DB_SERVER]
IP=127.0.0.1 ***

[SG_INFO]
GMY_INFO=1
GSERVER_COUNT=1
GSERVER_00=1
GSERVER_IP_00=127.0.0.1 ***
SERVER_INDEX=1

-spoiler

4.) Ve bir de gereken odbc ler olacak. Oto odbc iş görmeyebilir ve tam uyum içinserver files inilerindeki odbc kısmlarından bakıp mı yapmak gerekiyor manuel olarak? Eğer öyleyse benim çıkardığım mantıkla gereken odbc leri aşağıda paylaşıyorum rica etsem doğruluğunu kontrol edebilir misiniz?

-spoiler

LoginServer - version.ini

[ODBC]
DSN=kn_online
UID=nero
PWD=nero
TABLE=VERSION

buradan DSN odbc si eklenmesi gerekiyor? hiç rastlamadım diye hatırlıyorum. onuniçin soruyorum biraz da bu kısmı.

Aiserver - server.ini

[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=nero
GAME_PWD=nero

buradan GAME_DSN odbc si eklenmesi gerekiyor?

Aujard - aujard.ini

[ODBC]
ACCOUNT_DSN=kn_online
ACCOUNT_UID=nero
ACCOUNT_PWD=nero
LOG_DSN=kn_online
LOG_UID=nero
LOG_PWD=nero
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=nero
GAME_PWD=nero
GAME_DSN2=kn_online
GAME_UID2=nero
GAME_PWD2=nero

buradan ACCOUNT_DSN, LOG_DSN, GAME_DSN(önceden eklemiş olacağız), GAME_DSN2 odbc leri eklenmesi gerekiyor?

Ebenezer - gameserver.ini

[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=nero
GAME_PWD=nero
GAME_DSN3=kn_online
GAME_UID3=nero
GAME_PWD3=nero
Account_DSN=kn_online
Account_UID=nero
Account_PWD=nero

buradan GAME_DSN(önceden eklemiş olacağız), GAME_DSN3, Account_DSN(önceden eklemiş olacağız) odbc leri eklenmesi gerekiyor?

Toparlarsak;

DSN
ACCOUNT_DSN
LOG_DSN
GAME_DSN
GAME_DSN2
GAME_DSN3

odbc leri manuel olarak eklenmeli diyebilir miyiz?

-spoiler

Bunları sormak istedim çünkü 21xx local bir kuruluma ait kurulması söylenen odbc ler aşağıdaki gibi ortaya çıktı. Yukarıdaki tahminlerim ile bu odbc ler çok farklı görünüyor. odbc konusunda nasıl bir yol izlemem gerektiğine emin olamıyorum haliyle.

attachment.php

Ekli dosyalar

• mevcut odbc ler.jpg
    mevcut odbc ler.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 32
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ash

Kod:
https://www.ko-fox.com/1299-paylasimlari/53741-kur-ac-v1102-en-iyi-server-files.html#post932505

Açmış olduğum konu inşlh işini görür.

Kayıtlı Üye
Yeniden merhaba,

Başka files lar ile db yi çalıştırmayı başardım. win 10 ve sql 2016 ile olmuyor(inat etmiştim olur diye ama db yi yüklemeye çalışırken aldığım version hatası ile kabullendim olmayacağını), win xp ve sql 2000 ile deneyince oldu vmware de.

Oto üyelik işini halledemiyorum.

attachment.php

QA' dan databese > Store Procedures > Account Login i silip yerine aşağıdaki kodları yapıştırdığımda bu konunun hallolacağına yönelik bir paylaşım yapılmış başka bir forumda. Denediğim kodları aşağıda paylaşıyorum.

CREATE PROCEDURE ACCOUNT_LOGIN
@AccountID varchar(21),
@Password varchar(13),
@nRet smallint OUTPUT
AS
delete from currentuser where straccountid = @AccountID

---Serseriwarior Kodladı...---
declare @cnt BigInt
declare @nDays smallint

select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID

if @nRet = 0
begin
insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6')
end

select @cnt = count(straccountid) from currentuser
select @nDays = count(nDays) from PREMIUM_SERVICE where straccountid = @AccountID

if @cnt > 40 and @nDays = '0'
begin
set @nRet = 0
end

if @cnt > 40 and @nDays = null
begin
set @nRet = 0
end

DECLARE @Nation tinyint
SET @Nation = 0
-- tid login method by samma 2004.02.24
DECLARE @pwd varchar(13)

SET @pwd = null

SELECT @pwd = strPasswd FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID
IF @pwd IS null
BEGIN
SET @nRet = 0
RETURN
END

ELSE IF @pwd <> @Password
BEGIN
SET @nRet = 0
RETURN
END

SELECT @Nation = bNation FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID
IF @@ROWCOUNT = 0
BEGIN
SET @nRet = 1
RETURN
END
BEGIN
SET @nRet = 1
RETURN
END
BEGIN
SET @nRet = @Nation+1
RETURN
END
GO

Bu şekilde yaptığımda hata değişti, şifre yanlış diyor bu sefer. Oto üyelik işini nasıl çözebilirim? Veya QA' dan bir hesap
oluşturabilir miyim? Bu da işimi görür, eksiklerine bakamadım bile çünkü.

Bir de paylaştığınız dosyalarda c
lient çıkmadı içinden. Onu da ekleyebilir misiniz? Emin değilim ama client uyumsuzluğundan dolayı bir hata alıyor olabilirim. Launcher da start gelmesine rağmen knightempire.exe bulunamadı hatası alıyorum çünkü. Elimdeki clientteki knightonline.exe den direkt girilebiliyor. Bu sayede login ekranına gelebildim.
*Paylaşım yaptığınız konuya da yazdım aynısını takip edecek olan arkadaşlara da faydası olsun diyerek.

Ekli dosyalar

• 111.jpg
    111.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 28
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayıtlı Üye
Evet hocam, aklıma gelen bütün olasılıkları denedim. Ya SQL de breth piana hatası aldım, ya da bu şifreni kontrol et hatasını. Size de söylediğim gibi sanırım files lar da problem oluyor. Client olarak paşako nun 1102 clientini kullanıyorum, sanırım 1098 için(özellikle local çalışacaklar için) en sorunsuz client bu(çoğu hackshield ya da başka korumalar kullanıyor, bunları iptal etmeyi de ben bilmiyorum). Yani database procları ile çakışıyor sanırım fileslar.

Üst Alt
Reklam
Reklam