[YARDIM] Çoklu Kod ve Yapmamız Gerekenler

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Size Birden Çok Bug Yazacağım Onları Nasıl Halletmemiz Lazım Anlatırsanız Sevinirim.

Kod:
[COLOR="red"]1)[/COLOR] Seed Açılmıyor.

[COLOR="red"]2)[/COLOR] Fragment Kırdırırken Ebenezer Kapanıyor.

[COLOR="red"]3) [/COLOR]Chaotic Generatörde Medal ve Gem Kırdırılmıyor.

[COLOR="red"]4)[/COLOR] Relog da GM Lik Düşüyor

[COLOR="red"]5)[/COLOR] Relog da Clanlar Tekrardan G5'e Düşüyor.(G1 Olsa Bile)

[COLOR="red"]6)[/COLOR] Group Drop Editör ile İtem Eklediğim Drop Olarak Vermiyor(Boss ve Dark Knight)

[COLOR="red"]7)[/COLOR] Group Drop Editör ile Shell Eklediğim Zaman Sorunsuz Fakat Diğerlerini (Silah - GB - Zırh vb.) Eklediğim de Canavardan Düşmüyor

[COLOR="red"]8)[/COLOR] Eslant Canavarları Eski Şekilde. (Uruk - Lard Orc- DTS) 

[COLOR="red"]9)[/COLOR] BF deki NPC, Taşları Alıp İtemi Verip, TP Lemesi Gerekirken Hiç Bişey Vermiyor

[COLOR="red"]10)[/COLOR] İnventory'deki Fragmentler 50 Tane Olmasına Rağmen İnventory'de Sayısız Gösteriyor.

[COLOR="red"]11)[/COLOR] v1397 Client Kullanıyorum Yeni 83 Skilleri Clinette Gözükmüyor .TBL İle İlgili 

[COLOR="red"]12) [/COLOR]Oto Savaş ve Oto Commander Nasıl Yaparız.

[COLOR="red"]13)[/COLOR] Premium Nasıl Eklerim.

[COLOR="red"]14)[/COLOR] Yeni Açılan Çar 1 LeveL Masterli Doğuyor.

[COLOR="red"]15) [/COLOR]Krallık Seçimini Oyun İçi Nasıl Ayarlayabiliriz.

[COLOR="red"]16)[/COLOR] DB ye Kendi İtemimizi Eklediğimizde TBL de Nasıl Görüntü Veririz.

[COLOR="red"]17)[/COLOR] Gateye Tıkladığımızda Lunar Valley Yazıp Ronark Land e Atıyor.

[COLOR="red"]18)[/COLOR] Canavarlara (CZ Dahil) Saldırmadan Size Saldırıyor.

[COLOR="red"]19)[/COLOR] Ronark Land'da 100 Karus - Human Öldürdüğümüzde EXP yerine İtem Vermesini Nasıl Ayarlayabiliriz.

[COLOR="Red"]20)[/COLOR] Oyun İçi Sadece Belirli Kişiye Letter'den Nasıl İtem Gönderebiliriz?

Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kayıtlı Üye
ebenezer değiş , db taraflısını kendin hallet kolay işler

8) Eslant Canavarları Eski Şekilde. (Uruk - Lard Orc- DTS)

16) DB ye Kendi İtemimizi Eklediğimizde TBL de Nasıl Görüntü Veririz.

17) Gateye Tıkladığımızda Lunar Valley Yazıp Ronark Land e Atıyor.

18) Canavarlara (CZ Dahil) Saldırmadan Size Saldırıyor.

Baslica bunlari bile yapamiyorsan sen hic ugrasma bu islerle . Database ile ilgili bunlar gözden kacırdiklarım olmus olabilir.

Kayıtlı Üye
Hepinize Çok Teşekkür ederim , Fakat Oyuncuya Premium Verme Konusunda Hata var Genede Elinize Yüreğinize Sağlık

Kayıtlı Üye
eğer kafanın cukulmesini başının arımasını istiyorsan bunları ören eğer ben bunları istemiyorum diorsan bu işe hiç bulaşma bence biz uraştıkda ne oldu şimdi SQL kurmak bir db ye bakmak bile beni sıkıyor inan aradığın şey bu degil git oyun oyna bir serverde daha mutlu olursun bence veya film izle db in içine girdimi birde istediğin gibi yapmak istediğinde bir Tüy eklicen bir bir çeşit yere binbir çeşit kod yazmaktan adamın beyninde acaba orayı yaptımmı sorusu kalıyor yapamadığında ise kafa die birşey kalmıyor boş ver uraşma bu işi bilenler uraşsın yani kısaca kafayımı yedin sen server kurmakla uraşıyorsun :F şaka ama kafan cukulur sölemesi benden şimdiden buna göre karar ver bişi bilmiyorsan hiç uraşma öle kal derim ben örendimde ne oldu sade konulara bakıyor yeni birşey varsa okuyup geçiyorum artık altı üstü oyun ya bu.. :( üzgünüm hevesini kırmak istemem ama benim düşüncem bunu bilen ve bu işten para kazanan lara bırak sen oyunun tadını çıkart derim.. !

1

111Mutay

Guest
1-) Seed sorunu aujard'dan kaynaklanan bir durum.

2-) Fragment kırdırırken ebenezer kapanması olağan bir durum değil, ITEM_EXCHANGE tablonda problem olabilir veya -1351 ebenezer kullanıyor olabilirsin.

3-) Chaotic generator'ün kırabileceği itemler ebenezerde tek tek item id'ye göre tanımlı olduğu için Fragment dışındaki hiçbir şeyi kırmaz. Ebenezer'in ASM ile patchlenmesi lazım.

4-) Relogda GM'lik düşmesi sorunu için LOAD_USER_DATA prosedürüne şu satırları ekleyebilirsin. Daha sonra TB_USER'dan strAuthority değerini ayarla, hesap altındaki tüm charlar otomatik olarak GM girişi yapacaktır.

Kod:
DECLARE @GM int

Select @GM = strAuthority From TB_USER Where strAccountID = @AccountID

if @GM = 0 

begin

UPDATE USERDATA SET Authority = '0' where strUserId = @strUserId

end

5-) Relog dediğin restart olsa gerek, db reset kodunda problem olabilir.

6,7-)Itemlerin ratelerinin düzgün ayarlandığından emin ol, TBL'de ekli olup olmadıklarını da kontrol et.

8-) Eslant canavarlarının USKO düzeninde olduğu bir DB'den import yap.

9-) Bifrost EVT'sini kontrol et.

10-) Fragment taşlarını stack item modundan çıkartman lazım, yani üst üste konulmasını engellemen lazım. En sağlıklı çözüm bu.

11-) 83 skillerinin düzgün çalıştığı bir clientten skill tablolarını alabilirsin

12-) Bunun için paylaşılan programlar var, Yardımcı programlar bölümüne göz at.

13-)PREMIUM_SERVICE tablosuna hesap adı ve süre verilerini girerek premium ekleyebilirsin.

14-) CREATE_NEW_CHAR prosedüründen oto master ile ilgili olan satırları kaldır.

15-) Krallık seçim sistemi zaten sorunsuz çalışan bir sistem, ebenezer otomatik olarak belirli periyotlarda krallık seçimini başlatıyor.

16-) -

17-) Luferson Castle gatesidir bu muhtemelen. Warpinfo.txt'ni düzelt.(Yada burdan indir. : ftp://pentagram.desiregaming.com/knight/1397/warpinfo.txt)

18-) Normal mob olarak eklendiyse saldırması normal, czdeki canavarların acttypeleri değişikti sanırsam. Kontrol eder yazarım.

19-) Ronark land evt dosyasını düzenlemen lazım.

20-) Oyun içi belirli kişiye letter derken neyi kastettiğini pek anlayabilmiş değilim.

Sana önerim, o server dosyalarını ve db'yi değiştir. Vasat durumda.

Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim Mustafa Kardeşim. Beni İdare Edebilecek Server Files ler Lazım...

Üst Alt
Reklam
Reklam