Yardimmmm felankor odasi 1299

Pehlivan

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
zoneyi oluşturuorum sorunsuz gm ışınlanıor +zonechange66 ile

fakat npcler açılmıyor yardım istiorum sorunsuz yapabilcek yada kodu verebilcek varmı

evt patchiyle beraber...

Quest_talk_us.tbl ve Quest_menu_us.tbl yi gözden geçir ve ekledigin NPC nin zonesi.evt ye questi ekleyip eklemedinmi diye kontrol et. Hatan Düzelir ;) Ama Çoğunlukla TBL hatası yapılıyor. TBl den eminim diyorsan .evt dosyasına bunlardan birini kullanabilrsin ne işe yaradıkları zaten yazıyo

EVENT 22001

E SELECT_MSG 888 999 7777 6666 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 ;

END

Kırmızı => npc İD

Sari => NPC acilinca Cikan Yazi (quest_Talk_Us)

turuncu => Menu1 ne yazicaksan artik isinlan filan (quest_menu_us)

pembe => menu1 e tiklayinca calisacak olan event

EVENT 6666

Buraya asagidan birini sec artik. Pt filan

End

ZONE_CHANGE_PARTY

Partinizdeki herkesi bir zone'a isinlandirmak icin kullanilir.

Kullanim: E ZONE_CHANGE_PARTY 21 350 350 ; Partinizi Moradondaki, 350 350 koordinatlarina isinlar. (Zone ID, X, Y)

ZONE_CHANGE_CLAN

Claninizdaki herkesi bir zone'a isinlandirmak icin kullanilir.

Kullanim: E ZONE_CHANGE_CLAN 21 350 350 ; Clano Moradon'a isinlar, 350 350 koordinatlarina isinlar.

Parameters : Zone ID, X, Y.

ZONE_CHANGE

Karakteri farkli bir zone'a isinlamada kullanilir..

Kullanım: E ZONE_CHANGE 21 350 350 ; Karakteri Moradona'a isinlar, 350 350 koordinatlarina isinlar.

Parameters: Zone ID, X, Y

kardeş ben yazmasını biliyorum az cok unuttum fakat bayadır yapmaynca suan tek sorunum npc acılmıor koddanda eminim questtende

en kısa şöyle acıkliyim

bifrosttaki ultimaya sokan npcleri maradona cekdim 31.evtden 21 e aktardım

ışınlaması gereken yeri deiştirip deiiştirmemm sorun deil maradondan ultiye atabilir

questtalkda menude çalışıordu biforstta

onları degiştirmedigim halde nnpcler suan acılmıyor

do you understand me ? qq

Emin Olduğuna Göre .tbl leri kontrol et diyorum. Onlardanda Eminim Diyorsan TrapNumber kontrolu yap. Nasıl yapıcam diyorsan Baştan Sona EVT Edit ( NPC içeriği Edit ) arama yap bulursun ;)

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam