Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısaca resimler anlatıyor zaten böyle adamlarla işiniz olmasın bulaşmayın bile birde bedavaya ko-fox.tk diye site açmış kendine sunucu satıyormuş tavsiye etmem ne ys belgesi ne bişe sakın iş yapmayın böyleleriyle başınız ağırır.
Biraz inandırıcı olması için ücretli alan adı alsaymış bari. =) Kendi sitesine para vermemiş ki daha bedavaya içerikler dağıtacak ve satacak. Bu çocukların hayal gücü çok geniş. Selçuk bu arada ortaya çıkardığın için teşekkürler.
KENDİSİ GELDİ BANA BİZZAT tw istedi vermedim sen bana bi telefon numarnı ver bikere ben sunucu satışları yapıyorum dedim o
siteden yapmıyorum dolunay bilişim adı site için yazdım reklam için bilip bilmeden konuşma canlı canlı şahitlerim var para kazanıyorum evet bu işten ama hakkımla yapıyorum senin gibi tw isteyim filesleri çalmıyorum milleten gelmişşni kelime oyunu yapıyorsun 1886 açıgı var yazıyor heryerde sen gelmişşin burda benim ekmegim ile oynuyorsun ben zar zor 3-5 kuruş kazanıyorum haram zıkkım olsun allah belanı versin kimsede şikayetçi değil çogu kişiye ko-fox forum sitesinden kurdum vede ko-fox.com site sahibi ile bizzat konuştum... yalancı kıskanç herif allah belanı versin
KENDİSİ GELDİ BANA BİZZAT tw istedi vermedim sen bana bi telefon numarnı ver bikere ben sunucu satışları yapıyorum dedim o
siteden yapmıyorum dolunay bilişim adı site için yazdım reklam için bilip bilmeden konuşma canlı canlı şahitlerim var para kazanıyorum evet bu işten ama hakkımla yapıyorum senin gibi tw isteyim filesleri çalmıyorum milleten gelmişşni kelime oyunu yapıyorsun 1886 açıgı var yazıyor heryerde sen gelmişşin burda benim ekmegim ile oynuyorsun ben zar zor 3-5 kuruş kazanıyorum haram zıkkım olsun allah belanı versin kimsede şikayetçi değil çogu kişiye ko-fox forum sitesinden kurdum vede ko-fox.com site sahibi ile bizzat konuştum... yalancı kıskanç herif allah belanı versin
dostum ben kimseden files çalacak kadar düşmedim birincisi bu. Team Wiever istememin sebebi senden şu sql 2012 databasem var sql 2012 kuramıyorum bilgisayarıma sql 2008 db yükledim tablolarımın içeriklerini güncelliyecektim senin pc'nde kurup bu 1 incisi.
ikincisi olarak bikere senin o küfürleri etmenden 15 16 yaşında birisi olduğun belliki ys belgeli bi şirkette 15 16 yaşında bir çoçuğu çalıştırıyorlarsa ordan hayır gelmez zaten bu ikincisi.
üçüncüsü olarak çelişkili konuşman herşeyi ortaya döküyo full fix ufak tefek sorunlar var dedikten sonra çok aşırı önemli buglar var demen ya zeka'nda problem var yada okumakta yazmakta güçlük çekiyosunki böyle bi problemı olan insanın burda ne işi var? herneyse bu açıklamadan sonra uzatmaya gerek yok
ben kimi dolandırıp kimi dolandırmadığını bilemem ben dolandırdıda demedim işiniz olmasın dedım ve çelişkili konuşman aynı zamanda başka hiç bişeye işaret değil azını bozmanda cabası + para kazanıyorum diyodun şimdi param yok çoluk çoçukla uğraşıyoruz. benim hakkımda bi problemın varsa git yetkililere şikayet et bu konuyuda yolla onlara gerekeni yaparlar.
kusura bakmayında ben kimsenin göz göre göre kandırılıp hakkını yenmesine göz yumamam arkadaşım gleipte full fix diyor adam yaptıysa göstersin full fix ben bırakıcam bu alemi.