- Konu Yazar
Merhaba , günlerdir takip ettiğiniz yeni cz vb. zonelerin üstünde çalışmalarım sürüyordu. Bu zone mantığını kavramam tamı t***** 2 günümü aldı ve ilk olarak yeni czyi yaptım. Yeni czyi baya bi olağan üstü fiyata satan arkadaşlar vardı isim vermek istemiyorum ben yapmadan önce bi araştırdım atıyorum 10 tL ye satıyorsa 9,99 bile olmaz tarzı millete satışta sunuyorlardı. Benim yaptığımı duyan bu arkadaş 1 kuruşun lafını yaparken ertesi gün server sahiplerine yazmaya başlamış ve kullağıma geldi yarı fiyatına satmaya başlamış yani ne koparırsam kar durumu bende bana böyle bi durum yapıp hiç bilmediğim halde arkamdan iş çeviriyorsa uyanıklık yapıyorsa paylaşayım dedim ne ona ne de bana yar olsun 
Emek verdin yaptın o kadar niye paylaşıyorsun diyeceğinizi biliyorum , ama ben satma taraftarı da değildim zaten ve şuan emin olun ki bi gram üzülmüyorum.
Yakında İceworld'ü de paylaşıcam ve bütün zoneleri paylaşmayı düşünüyorum.
Şimdi notlara geçelim.
NOT : Haritayı okutmaya çalışırken doğrudan oyuna girmek için nehirlerin yani riverların üstünde durmadım doğrudan sildim ve sonradan da bakmadım nasıl bi mantığı var diye , günlerdir aşırı derecede kafa patlattım onlarla uğraşmayayım dedim.
NOT2 : Ortadaki effect okutulmuyor , onu söyle hallettim atıyorum ARENA haritasında towndaki yesil ısığı bi npcye ekledim. O effectin dosyalarını felande vereceğim eklemek istediğiniz , NPC ye koyarsınız. Guard Tower effectlerinle uğraşmadım malesef.
NOT3 : Zones.tbl ye OzkanOzdem.uzantı tarzı yapmanız gerekmektedir , yoksa oyuna giriş sağlayamazsınız.
Resimlerdeki NPC MARK'lar zoneyle hiç bi alakası yoktur.! Bana aittir.
Ve Başka forumlarda paylasırsanız , kullanırsanız ismimi vermeniz dileğiyle.
Herkese hakkım helal olsun.

Emek verdin yaptın o kadar niye paylaşıyorsun diyeceğinizi biliyorum , ama ben satma taraftarı da değildim zaten ve şuan emin olun ki bi gram üzülmüyorum.
Yakında İceworld'ü de paylaşıcam ve bütün zoneleri paylaşmayı düşünüyorum.
Şimdi notlara geçelim.
NOT : Haritayı okutmaya çalışırken doğrudan oyuna girmek için nehirlerin yani riverların üstünde durmadım doğrudan sildim ve sonradan da bakmadım nasıl bi mantığı var diye , günlerdir aşırı derecede kafa patlattım onlarla uğraşmayayım dedim.
NOT2 : Ortadaki effect okutulmuyor , onu söyle hallettim atıyorum ARENA haritasında towndaki yesil ısığı bi npcye ekledim. O effectin dosyalarını felande vereceğim eklemek istediğiniz , NPC ye koyarsınız. Guard Tower effectlerinle uğraşmadım malesef.
NOT3 : Zones.tbl ye OzkanOzdem.uzantı tarzı yapmanız gerekmektedir , yoksa oyuna giriş sağlayamazsınız.
Resimlerdeki NPC MARK'lar zoneyle hiç bi alakası yoktur.! Bana aittir.
Ve Başka forumlarda paylasırsanız , kullanırsanız ismimi vermeniz dileğiyle.
Herkese hakkım helal olsun.
RESİMLER !
Güncelleme Tarihi : 31.01.2013 - Yeni CZ bitti.
Herkese yorumları için teşekkürler ve yeni czyi bitirmiş bulunmaktayım çok uğraştırdı ama değdi
Uskoya güncellenen lüfer , emc , moradon , delos vb. zoneleri de okutmaya çalışacağım neyse lafı uzatmadan resimlere geçelim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Effectler üstünde biraz çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Ortadaki bowl yeşil effectini npc ile yapıyorduk orjinal haline getirdim , gökyüzünden ışıklar düşüyormuş gibi effectler vardı uskoda onları 1299 a uyarladım. Gatelerdeki effectler şuanlık yok ve bazı yerlerdeki effectleri düzeltmem gerekicek. Şelale effecti de tamamlandı akıyor ama dolmuyor bildiğiniz gibi nehirlerde sorun var nehirleri beceremedim ama olmayacak diye birşey yok olacak ve devam ediyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOD
USKO CZ GUARD TOWER EFFECTLERİ
DOWNLOAD LİNK
Mediafire
GÜNCELLEME
Bazı kişilerde bowlun belirli yerleri beyaz kalıyormuştu bu patchi attıktan sonra düzelir.
Townlardaki bayraklar orantısız yerlerdeydi onlar düzeltildi.
TIKLA İNDİR.
Şimdi bazı arkadaşlar anlatımı pek anlamamışlar yapamayan çok olmuş bowldaki yeşil effectin yapımını resimli olarak anlatıyorum.
Chr Klasörüne patchi atınız ve NPC'yi ekleyiniz. Ortadaki effect Gelir.
İNDİR TIKLA İNDİR LAN !
NPC yi Ekleyin.
PHP:insert into K_NPC values (7777,'OzkanOzdemir',24001,100,0,0,3,0,121,1,1,2,0,70,0,0,150000,0,0,10000,275,275,4000,1500,2,7,1000,0,0,0,500,500,500,500,500,500,500,100,7,14,35,0,7777,0,0,1)
PHP:insert into K_NPCPOS values (201,7777,100,0,0,0,0,1014,1008,1014,1008,1014,1008,1014,1008,1,30,0,0,NULL)
USKO CZ GUARD TOWER EFFECTLERİ
Şimdi 2. Bi Husus Guard Towerları yapamıyoruz diye söylüyorlardı.
Eğer eski myko towerları kullanmıyor iseniz bu patchi atarsanız düzelir.
Usko tower kullanıyorsanız bu patchi atınız.
İndirmek İçin Tıklayınız.
DOWNLOAD LİNK
Mediafire
GÜNCELLEME
Bazı kişilerde bowlun belirli yerleri beyaz kalıyormuştu bu patchi attıktan sonra düzelir.
Townlardaki bayraklar orantısız yerlerdeydi onlar düzeltildi.
TIKLA İNDİR.