Ado desing dolandirciligi kimse is yapmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Moiko 1453 Projemiz için Ado Desing'e Panel Ve Pus ücret karşılığı yaptırmış bulunduk.

Ne yazikki kendisi panel sisteminde açık bırakmış.

Tüm Dosyalarımızı çalmıştır.

Kimse güvenip iş yapmasın.

Aşağadaki resimleri incelemeyebilirsiniz.

Takashi Adı ile gelip Sourcelerimi paylaşıcam diyerek beni tehdit etmenin bir anlamı yok.

NOT : ADO DESING'IN ZATEN HERKES NEREDE OTURDUGUNU BILMEKTE.

QlPgzj.jpg

4kpRV7.png

GkZ1Wb.png

po5YMo.jpg

Cevap: Ado desing dolandirciligi kimse is yapmasin

Panelde cmd shell vardır.

Kod:
passthru($_GET['cmd']

Şunu ara sil sorun düzelcektir bunun yanı sıra php shel&worm gibi şeylerin komutlarını engelleyen bi php vardı uzun süre önce kullanıyodum ne olur ne olmaz diye, paylaşıyorum kullanabilirsiniz.

Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

Geçmiş olsun.

Kayıtlı Üye

TAMAMEN İFTİRA ! SERVERİNİZ TUTMADI DİYE SUÇU BANA ATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ BU DİREK AŞİKAR !

SOURCELERİNİZİ PAYLAŞACAGIM DİYE TEHDİT ETTİĞİM YADA SİZİNLE ARAMIZDA GEÇEN DİYALOGLARI PAYLAŞIN BURAYA MİLLET GÖRSÜN ÖLE BİŞEY VARMI YOKMU DİYE !

SİZ SUNUCU ŞİFRESİ VERSEK Mİ VERMESEK Mİ DİYE KUŞKUYA DÜŞTÜNÜZ DİYE BEN SUNUCU ŞİFRESİNİ DAHİ BANA ATMAYIN YAPACAGINIZ İŞLEMİ SÖYLERİM SİZ YAPARSINIZ SUNUCUYA GİRMEM DEDİM SİZE KONUŞMA KAYITLARI BURDA !

2kOkWA.png

BEN ÖZELLİKLE SOURCENİZ VAR DİYE ALIN ÖYLE GİRİYİM DİYORUM NE TEHDİTİ NE SOURCESİ ORTAYA KANIT KOYUN BİRİNİ KARALAMAK BU KADAR KOLAY DEĞİL !

4kpkA7.png

VE ŞİMDİ SOURCENİZİ PAYLAŞACAM DİYE ETTİĞİM TEHDİTİDE GÖNDERİN BEKLİYORUM !

AYRICA İP ADRESİM DE BU :

G5Ae6FZ.png

BUDA ŞUAN NERDE OLDUĞUM :

n2npwRL.png

BİRİNİ KARALAMAK YADA SUÇ ATMAK İSTİYOSANIZ BİRAZ DAHA MANTIKLI ÇALIŞMANIZ LAZIM BÖLE BASİT VE YALAN ORTAYA ÇIKACAK İŞLERLE UGRAŞMAYIN !

ORTAYA TAKASI DIYE BI ADAM CIKMIS BENI BANLAMAYIN DEMİŞ SONRA ADO BİZİ TEHDİT ETTİ OLMUŞ NERDEN NEREYE BAĞLAMIŞSINIZ BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ
laughing.gif
YAHU HOCAM SOURCELERİ PAYLAŞIRIM DİYE TEHDİT EDİLEN KONUŞMALARI FELAN KOYDA BARİ İNANDIRICI OLSUN NERDEN NE YAPSAK DİYE ARIYORSUNUZ BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BU

Konu deliller ile acıldıgı için çözüm bulunana kadar devam edecektir Yalnız konu içerisinde hakaret ve argo kullanmadan savunmalarda bulunabilirsiniz. !

Kayıtlı Üye

Delil mi? konuyu açan kişi ADO DESIGN hakkında bişey olduguna göre yada source paylaşacagın tehditine göre bi delil koysun ki bizde delil diyelim emrah kardeşim. Adamlara takashi diye bi adam çıkmış sonra bu adonun işi demiş bana paslamışlar benlik ne durum var şuan onu çözemedim ben hangi delilden bahsediyorsun?

Yeni Üye

TAMAMEN İFTİRA ! SERVERİNİZ TUTMADI DİYE SUÇU BANA ATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ BU DİREK AŞİKAR !

SOURCELERİNİZİ PAYLAŞACAGIM DİYE TEHDİT ETTİĞİM YADA SİZİNLE ARAMIZDA GEÇEN DİYALOGLARI PAYLAŞIN BURAYA MİLLET GÖRSÜN ÖLE BİŞEY VARMI YOKMU DİYE !

SİZ SUNUCU ŞİFRESİ VERSEK Mİ VERMESEK Mİ DİYE KUŞKUYA DÜŞTÜNÜZ DİYE BEN SUNUCU ŞİFRESİNİ DAHİ BANA ATMAYIN YAPACAGINIZ İŞLEMİ SÖYLERİM SİZ YAPARSINIZ SUNUCUYA GİRMEM DEDİM SİZE KONUŞMA KAYITLARI BURDA !

2kOkWA.png

BEN ÖZELLİKLE SOURCENİZ VAR DİYE ALIN ÖYLE GİRİYİM DİYORUM NE TEHDİTİ NE SOURCESİ ORTAYA KANIT KOYUN BİRİNİ KARALAMAK BU KADAR KOLAY DEĞİL !

4kpkA7.png

VE ŞİMDİ SOURCENİZİ PAYLAŞACAM DİYE ETTİĞİM TEHDİTİDE GÖNDERİN BEKLİYORUM !

AYRICA İP ADRESİM DE BU :

G5Ae6FZ.png

BUDA ŞUAN NERDE OLDUĞUM :

n2npwRL.png

BİRİNİ KARALAMAK YADA SUÇ ATMAK İSTİYOSANIZ BİRAZ DAHA MANTIKLI ÇALIŞMANIZ LAZIM BÖLE BASİT VE YALAN ORTAYA ÇIKACAK İŞLERLE UGRAŞMAYIN !

ORTAYA TAKASI DIYE BI ADAM CIKMIS BENI BANLAMAYIN DEMİŞ SONRA ADO BİZİ TEHDİT ETTİ OLMUŞ NERDEN NEREYE BAĞLAMIŞSINIZ BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ :D YAHU HOCAM SOURCELERİ PAYLAŞIRIM DİYE TEHDİT EDİLEN KONUŞMALARI FELAN KOYDA BARİ İNANDIRICI OLSUN NERDEN NE YAPSAK DİYE ARIYORSUNUZ BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BU

Gerekli tüm görüşmelerin görsellerini aşağıda size sıralıyorum herşey ap açık ortadadır.

Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

ADNANA İP VE ŞİFREMİZİ VERDİĞİMİZ AN!

TAKASHİ İSİMLİ SKYPE KULLANICISININ BİZE SALDIRIGI AN ARADAKİ SAAT FARKINA BAKIN (ÖZEL PORTLU İP OLDUGU İÇİN İP'Yİ ALANA KADAR SALDIRMADILAR.

SALDIRILARIN KANITI

TAKASHİNİN ADNAN OLDUGUNUN DİĞER KANITI GOOGLE'A TAKASHİ KO-FOX YAZIN FOTOĞRAFTAKİ İŞARETLİ KONUNUN YORUMLARINA BAKIN ANLAYACAKSINIZ.

ADNANIN OYUNA GİRİŞ İPSİ

ADNANIN SKYPE GİRİŞ SON 3 İD Sİ

DAHA 10 LARCA KANIT VARDIR İSTERSENİZ 25'E YAKIN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ DAHA EKLEYEBİLİRİM AMA BUNLAR YETERLİ OLACAKTIR!

Konuda Belirtildiği gibi Şikayet edilen kişinin delil & kanıtı gelene kadar beklemektedir. Eğer kanıt gelmediği taktirde cezası kesilecektir.

Kayıtlı Üye

takashi isimli skype adresinin bana ait olmadigi bariz ortada ayrica ben ip adresimi sorgulayinca mersin cikiyor Şuan takashi isimli skype adresinin Şehİrİ mersİn yaziyor ben mersİn oldugunu sadece ugur zekİogluna gÖstermİŞ bulunmaktayim ben bunu gÖsterdİkten sonra ortaya bu skype adresi cikiyor ve skype adresİne bakarsaniz isim mustafa esen yaziyor bunun benimle hicbir alakasi olmadigini akli 1 gram olan bİr kİŞİ zaten anlayabİlİr. Ben ip adresimi konuda belİrtmİŞİm bahsettİĞİnİz İp adresİde bana aİt deĞİldİr. Bİraz daha mantikli ve gerÇekÇİ bana aİt oldugunu kanitlayici belgelerle İŞlemlere koyarsaniz bİzde sevİnİrİz.

Kayıtlı Üye

Gerekli Açıklamalar zaten belli

Takashi Ado Desing'e ait bir nick Yapılan islem burada Server Tutma gibi soz konusu degil.

Duzgun giden birsey bir anda sunucu pus ayarları yapacagından sonra bu hali aldı.

Ne yazikki sourcelerimide aldı Debug konumunda acıktı.

Burada source veya benzer şeylerden demiyorum kimse bole insanlarla iş yapmasın serverinize ve emeklerinize yazık olur.

iyi forumlar

Kayıtlı Üye

Verdiğiniz resimlerin hepsi tam anlamıyla saçmalık.

1-) Burda sunucu bilgisini verdim diyor tamam vermiş olabilirsinde bahsettiğiniz şikayet ile bunun ne alakası var?

2-) IP adreslerini çıkarmışsınız. Ben ip adresim neresi yazdığını ve ne oldugunu gösterdim ondan sonra bu TAKASHI isimli bi skype adresi çıktı ve ne hikmetse benim ip mersin diye gösterdikten sonra TAKASHI isimli skype adresinin şehir mersin isim Takashi olarak değiştiriliyor? Bu foruma konu açılana kadar bu adamın skype ismi MUSTAFA ESEN'di ve bu adam bize saldırıyor diye bana zaten söylüyordunuz.

3-) Bakın buradaki konuşma tarihi 20 agustos. Yani bundan tam 9 gün önce buda takashi dediği adamın yazdıgı yazılar gelip bana soruyor kimdir nedir diye bende cevaplıyorum.

Dn8IR1J.png

Yani bu adam her kimse mustafa esen isminde zaten gelip bu arkadaşlarla ugraşıyorlardı hatta bu adam 80 portuna saldırı yaparken sunucuda ben apache servicefix yaparak paneli sürekli aktif hale getirmeye çalışıyordum bundan haftalar önceden beri böyle bi kişi zaten var.

4-) Birde benim skype girdiğim ip'adreslerinin görüntüleriyle oynamak yerine bu TAKASHI nick'li Mustafa Esen isimli kişinin skype adresine girdiği IP'leri kontrol edin bakalım.

5-) Bundan 9-10 gün önce yine aynı kişi bu arkadaşları tehdit ederken benim yardımcı olacagımı söylediğim yukardaki konuşmanın devamı olan kesitte burda.

gUZryMv.png

KISACASI DEMEK İSTEDİĞİM ŞUDUR ; SERVER'LERİ BU ADAM TARAFINDAN ZARAR GÖRDÜĞÜ AŞİKAR BU ADAMDA HAFTALAR ÖNCE ORTAYA ÇIKMIŞ BİRİSİ ZATEN ANCAK AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE SERVER ZARAR GÖRDÜ DİYE ACINIZDAN NEREYE SARACAĞINIZI ŞAŞIRMIŞ VAZİYETTESİNİZ OLAYI BANA BAĞLAMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ BÜTÜN KONU BUKADAR NET. BU ADAMI HAFTALAR ÖNCEDE KONUŞULUYORDU HATTA BU ADAM PANELİ KAPATTIGINDA BANA SÖYLÜYORDUNUZ VE BEN DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORDUM NE OLDUDA SERVER PATLADIKTAN SONRA BU ADAM BEN OLUYORUM ? GEREKSİZ BİR SUÇLAMA VE ASILSIZ KONU.

AYRİYETTEN KONUYU İLK AÇTIGINIZDA DOSYALARIMIZI ÇALDI SOURCELERİMİZİ PAYLAŞACAĞINA DAİR BİZİ TEHDİT ETTİ GİBİ ŞEYLER SÖYLEMİŞSİNİZ BUNLARI ADO DESIGN OLARAK BENİM YAPTIGIMI KANITLAYACAK DOSYALAR İLE KONUYU AÇMANIZ GEREKMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAÇMA SAPAN KONUŞTUGUNUZ KELİME İLE ALAKASI OLMAYAN KURU GÜRÜLTÜ YAPSIN DİYE RESİM EKLEMENİN Bİ ANLAMI YOK O ŞEKİLDE BENİM ETTİĞİM TEHDİT VARMI YOKMU ONLARLA AÇACAKSINIZ. HERKEZE IYI FORUMLAR DILERIM.

gecmıs olsun serdar nasılsın gorusemeyelı kardesımm ben arıyorum ulasmıyorum bı selam yaz barı kardesım korkma ya :D

Yeni Üye

Adnannın dolandırıcı olduğunu yenimi anladınız :D

Her servera faceden mesaj atıp dolandırmaya kalkan puştun teki iş yapmayın

Kayıtlı Üye

Daha ne bekliyorsunuz ? Bu adam kaç kişinin daha canını yakacak 2 ay önce banada panel yaptı 500 tl mii aldı ve sonradan benden para istedi bende vermediğim için db me kadar sıfırlayım sunucu şifremi elimden aldı şerefsiz karaktersiz bi insandır. Yetkililer sizden tek ricam bu dolandırıcıyı banlayın

Kayıtlı Üye

Senelerdir kurduğunuz düzen ve kumpaslar hepsi beni düşürüp ekmek kazanmama mani olmanız için.

Benim kazancımın sizleri gerdiğini benim senelerdir olan bütün müşterilerim biliyor. ADO bu piyasada olmazsa biz daha çok kazanırız ado bukadar kazanıyor biz kazanamıyoruz hesabı döndüğü için beni düşürmeye çalıştıgınızı biliyoruz ve bu senelerdir durup durup planlanıp yapılan birşey.

Dolandırıcı olan bir şahısta 140 Tane referans çalıştığı server ve bunlar içerisinde şuan piyasada gördüğünüz bianko nt2 tigerko vs. gibi bütün büyük serverlerin bizimle çalışmış olmasıda mı tesadüf.

Biz işimizi doğru şekilde yapıyoruz ve karalama kampanyalarınada gelmeyeceğiz. Bundan 1 sene önce yine aynı olay tezgahlandı ve müşterilerim tarafından şu şekilde yorumlandı :

nMwZ0fm.png

Kusura bakmayın ama senelerdir vaz geçmedim yine vazgeçip çekilmeyeceğim. Herkese iyi çalışmalar iyi forumlar dilerim.

Kayıtlı Üye

Adnanın dosyaları çektiği belli adamlar herşeyi itiraf etmiş adnanla birdaha iş yapmamanız dileğiyle .

Xat

Kayıtlı Üye

Merhaba arkadaşlar

Moiko 1453 Projemiz için Ado Desing'e Panel Ve Pus ücret karşılığı yaptırmış bulunduk.

Ne yazikki kendisi panel sisteminde açık bırakmış.

Tüm Dosyalarımızı çalmıştır.

Kimse güvenip iş yapmasın.

Aşağadaki resimleri incelemeyebilirsiniz.

Takashi Adı ile gelip Sourcelerimi paylaşıcam diyerek beni tehdit etmenin bir anlamı yok.

NOT : ADO DESING'IN ZATEN HERKES NEREDE OTURDUGUNU BILMEKTE.

QlPgzj.jpg

4kpRV7.png

GkZ1Wb.png

po5YMo.jpg

bunlar yerine panelde bulduğunuz worm , troy vs. buldugunuz virüsü koysanız daha sağlıklı olurdu.

onuda yapamıyorsanız paneli tarattığınızda virüs bulacaktır.

hiç birini yapamıyorsanız konuyu silin bence

çünkü gerekli kanıt sağlananamış olur

Kayıtlı Üye

daha ne bekliyorsunuz ? Bu adam kaç kişinin daha canını yakacak 2 ay önce banada panel yaptı 500 tl mii aldı ve sonradan benden para istedi bende vermediğim için db me kadar sıfırlayım sunucu şifremi elimden aldı şerefsiz karaktersiz bi insandır. Yetkililer sizden tek ricam bu dolandırıcıyı banlayın

bİr asilsiz İftİra daha :) bİz bu zamana kadar 200 tl den fazla panel Ücretİ kİmseden talep etmedİk varsa elİnİzde delİllerİnİz 500 tl aldiginiza ve bİzİmle ÇaliŞtiginiza daİr atin gÖrelİm beraber İnceleyelİm ÖnÜne gelen ÜfÜrÜyor. AĞzimi bozmak İstemem ama cenk Özdemİr senİn kİm oldugunuda mİllet bİlİyor artik birak esas dolandirici sensİn kanitlarini sereyİm mİ ortaya bÜtÜn mÜŞterİler cenk Özdemİr benİ dolandirdi dİye bana gelİyorlar :)

Kayıtlı Üye

bunlar yerine panelde bulduğunuz worm , troy vs. Buldugunuz virüsü koysanız daha sağlıklı olurdu.

Onuda yapamıyorsanız paneli tarattığınızda virüs bulacaktır.

Hiç birini yapamıyorsanız konuyu silin bence

çünkü gerekli kanıt sağlananamış olur

evet hocam bende gÜnlerdİr bunu anlatmaya ÇaliŞiyorum koyduklari resİm delİl olan bİ resİm deĞİlkİ alakasiz resİmler benİm dosya Çaldigimi yada source paylaŞacagim dİye tehdİt ettİĞİme daİr bana olan bİ kanit koymalarini İstİyorum ve hep geÇİŞtİrİcİ kalabalik yapacak resİmler atiyorlar bunu sİzde fark etmİŞsİnİz gereksİz bİr konu

Kayıtlı Üye

adnanın dosyaları çektiği belli adamlar herşeyi itiraf etmiş adnanla birdaha iş yapmamanız dileğiyle .

pardon ama dosya Çaldigimi belİrtebİlecek bİrŞey gÖsterİr mİsİnİz? Laf konuŞmayin dosya Çaldigima daİr kanit gÖsterİn benİm. Laf İle peynİr gemİsİ yÜrÜmÜyor hocam ben yİne bana atilan İftİralar İle dÜŞmeyeceĞİm merak etmeyİn ! Benİ dÜŞÜrmeye ÇaliŞanlari ve iftira atanlari allah islah etmesi dilegimle !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam