Öncelikle iyi günler Diliyorum..
Konu ile ilgili yaklaşık 3-4 adet kod buldum fakat herkes "bul - Ara ve değiştir" gibi sözler kullanmış..
Mesela,,
C++ Knight online 18xx 19xx 15xx üzerine Kodlama yapacağım fakat hiçbir bilgim yok.Video'lu olarak anlatım yaparsanız çok iyi olur.
Knight Online 15xx Party np bug mesela
Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun
içinde setshort yada setint64 li biyer vardır
SetDWORD olarak degistirin
divideloyalty icindede aynısını yapın
Mesela: "Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun"
Bunu nerede arayıp bulacağım source yazmış Açıyorum source'i öyle bir dosya veya klasör yok. C++'dan Source içindeki herşeye baktım öyle bir sözcük yok!..
Şu video 'lu anlatım yapabilecek arkadaşıma 1000 duam eksiksiz en az 100 defa'da şükür namazı kılacağım.
Hangi programı kullanacağız?
Programı açıp Source içindeki hangi dosyayı Bu kodu girip editleyeceğiz - Neresini ?
Programı editledikten sonra nereye kaydedeceğiz ? Kaydettikten sonra neler yapacağız ?
Şimdiden Teşekkürler ve Bu konuyu göz önünde bulundurmanızı istiyorum!.
Lütfen videolu anlatım - Hem kendim için hemde diğer uğraşacak olan arkadaşlar için..
Konu ile ilgili yaklaşık 3-4 adet kod buldum fakat herkes "bul - Ara ve değiştir" gibi sözler kullanmış..
Mesela,,
C++ Knight online 18xx 19xx 15xx üzerine Kodlama yapacağım fakat hiçbir bilgim yok.Video'lu olarak anlatım yaparsanız çok iyi olur.
Knight Online 15xx Party np bug mesela
Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun
içinde setshort yada setint64 li biyer vardır
SetDWORD olarak degistirin
divideloyalty icindede aynısını yapın
Kod:
giveLotalty
packet Structure is
Loyalty-- DWORD
LoytalTyMonthy-- DWORD
CONT to Clan -- DWORD
CONT Premium-- DWORD
ASM search Packet DivideLoyalty
Mesela: "Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun"
Bunu nerede arayıp bulacağım source yazmış Açıyorum source'i öyle bir dosya veya klasör yok. C++'dan Source içindeki herşeye baktım öyle bir sözcük yok!..
Şu video 'lu anlatım yapabilecek arkadaşıma 1000 duam eksiksiz en az 100 defa'da şükür namazı kılacağım.
Hangi programı kullanacağız?
Programı açıp Source içindeki hangi dosyayı Bu kodu girip editleyeceğiz - Neresini ?
Programı editledikten sonra nereye kaydedeceğiz ? Kaydettikten sonra neler yapacağız ?
Şimdiden Teşekkürler ve Bu konuyu göz önünde bulundurmanızı istiyorum!.
Lütfen videolu anlatım - Hem kendim için hemde diğer uğraşacak olan arkadaşlar için..