C++ Videolu Derleme Gömme işlem anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bobert

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Öncelikle iyi günler Diliyorum..

Konu ile ilgili yaklaşık 3-4 adet kod buldum fakat herkes "bul - Ara ve değiştir" gibi sözler kullanmış..

Mesela,,

C++ Knight online 18xx 19xx 15xx üzerine Kodlama yapacağım fakat hiçbir bilgim yok.Video'lu olarak anlatım yaparsanız çok iyi olur.

Knight Online 15xx Party np bug mesela

Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun

içinde setshort yada setint64 li biyer vardır

SetDWORD olarak degistirin

divideloyalty icindede aynısını yapın

Kod:
giveLotalty

packet Structure is 

Loyalty-- DWORD

LoytalTyMonthy-- DWORD

CONT to Clan -- DWORD 

CONT Premium-- DWORD

ASM search Packet DivideLoyalty

Mesela: "Sourcenız olması şart Sourcenızı açın LoyaltyMonthly Aratıp Bulun"

Bunu nerede arayıp bulacağım source yazmış Açıyorum source'i öyle bir dosya veya klasör yok. C++'dan Source içindeki herşeye baktım öyle bir sözcük yok!..

Şu video 'lu anlatım yapabilecek arkadaşıma 1000 duam eksiksiz en az 100 defa'da şükür namazı kılacağım.

Hangi programı kullanacağız?

Programı açıp Source içindeki hangi dosyayı Bu kodu girip editleyeceğiz - Neresini ?

Programı editledikten sonra nereye kaydedeceğiz ? Kaydettikten sonra neler yapacağız ?

Şimdiden Teşekkürler ve Bu konuyu göz önünde bulundurmanızı istiyorum!.

Lütfen videolu anlatım - Hem kendim için hemde diğer uğraşacak olan arkadaşlar için..

Cevap: C++ Videolu Derleme Gömme işlem anlatım

Tw verirsen yaparım 15xx Parti Np :D

Özelden tv verirsen Yardım Ederim :)

mesaj atmışsında anlamam ben c++ filan k.b

SetByte( send_buff, WIZ_LOYALTY_CHANGE, send_index );

SetByte( send_buff, 0x01, send_index );

SetDWORD( send_buff, pTUser->m_pUserData->m_iLoyalty, send_index );

SetInt64( send_buff, pTUser->m_pUserData->m_iLoyaltyMonthly, send_index );

SetDWORD( send_buff, 0, send_index );

Senin Gösterdigin şeyde LoyaltyMonthly SetDWORD Olarak Değiştirin diyor

Önceki = "SetInt64( send_buff, pTUser->m_pUserData->m_iLoyaltyMonthly, send_index ); "

bu "SetDWORD( send_buff, pTUser->m_pUserData->m_iLoyaltyMonthly, send_index ); " Değiştirmesi Gerekiyormuş verdigin şeye göre.

1534 NP sorunu AVCISOFT 1534 'de Source Olmadıgına göre bu gösterdigim olmaz ASM Bilenler Çözebilir Eger Loyalty Yerini Bulabilirlerse. Eger sourcen Varsa Gösterdigim şeyi yapabilirsin ama LoyaltyDividede Party'e Dağıtım için herhangi bir döngü yoksa gene party np çalışmaz.

Konu yanlıs bolume acılmıs.Bu bölümde sadece forum hakkında şikayet vb tür konular açabilirsiniz!

İşte yapılan en büyük hatalardan birisi, programlama bilmeden "18xx nasıl geliştirebilirim , nasıl yaparım" gibi cümleler kurmanızda hata.İlk önce programlamayı öğrenin daha sonra zaten bunlarıda öğrenirsiniz. Değişkenler,operatörler,kontrol yapıları,fonksiyonlar ... böyle uzar gider.Bu dediğiniz olay şuna benziyor : Dişleri çıkmamış bir çocuğun çam fıstığı yemeye çalışması gibi bir şey:).Programlamayıda kitap okuyarak öğrenebilirsiniz ben pek tavsiye etmem fakat genede tavsiye edenler çok.E-book, tutorial gibi kaynaklardan daha rahat öğrenirsiniz.En önemlisi elinizin altında google gibi bir arama motoru var daha ne diyeyim:). .NET öğrenmek istiyorsanız ücretsiz eğitim veren acikakademi.com var microsoftun desteklediği ve sertifika verdiği bir yer.

ve ve ve en önemlisi sabır ve istek.Programlama bu ikisi olmadan öğrenilmez.

katılıyorum arkadasım bu forum siteleri böyle yapacak bişey yok bizlerde yardımlarma paylaşma olmaz burası türkiye

eyw kardesim

++++++++++++++++++++++++++

C++ , Assembly Bilmeden Girilmez Girilse bile Pek ileri gidemezsin!

Programlama mantığını biliyorsan Google vb Microsoft kendi sitesinden kaynaklar elde edebilirsin!

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam