K2 network Kaybetti :) MGAME Aldı !!

Kayıtlı Üye
ya beyler bu MGAME şirketinde Türkler de var mı? GM ye googleden çeviri yapıp konuşuyodum ingilizce olarak. Adam bana nerelisin dedi. Turkey diyince sıkıntınız varsa türkçe söyleyin dedi :D Adam resmen türkçe konuşuyor. Çevirimi yapıyor yoksa türk de varmı bu şirkette?

Bildiğim kadarıyla vardı oyun ilk açıldığı zaman M game Lisası aldı işte Aleenia Bizle paramuna geliyordu :D

/view atıp Bizle kasıodu :P

birşey sorduğumuzda türkçe cevap veriyordu ama Aleenia türk değildi :D

Sanırsam Gm'leri birden fazla lisan biliyor. qqq

Yeni Üye
ya beyler bu MGAME şirketinde Türkler de var mı? GM ye googleden çeviri yapıp konuşuyodum ingilizce olarak. Adam bana nerelisin dedi. Turkey diyince sıkıntınız varsa türkçe söyleyin dedi :D Adam resmen türkçe konuşuyor. Çevirimi yapıyor yoksa türk de varmı bu şirkette?

Bugün bende denk geldim yarım saat ingilizce konuştum sonra dedi where are you from ? bende turkey dedim. oda yazdı peki niye yarım saattir ingilizce konuşuyorsun dedi Türkçe olarak :D

Kayıtlı Üye
Resmen Oskarlık Film Dialogları :) Hacı Haw Ar Yu :)

Yeni Üye
Lisans Sahibi zaten k2 network değildi,

Tam hatırlamıyorum ama Bir firma Ko'yu üretti, Fakat Maddi sıkıntılardan dolayı Mgame ' e sattı ve tasarımcı olarak mgame ile devam etmişti, M-Game K2 network'a Kiralamıştı Lisansı, Zaten 2013 ocak ayının ortalarında lisans bitiyordu...

:T

dit not : K2network niye böyle birşey yaptı derseniz kendi fikrim bu :

Kesinlikle para sıkıntısından değildir, Lisans biticek'di ve yenilemicekti bu yüzden ne kadar para koparabilirsem koparayım dedi,

Eğer para sıkıntısı olsaydı zamanında the_bekir ve tontonq Ko'nun web sitesine trojan sokup bütün çarları hacıladıydı :D

+ botnet saldırı yaparak sunucuları alt üst etmişti büyük miktar para ve aylık 60 bin dolar alarak haraca bağlamıştı :D

the_bekir mevzusu noldu derseniz,

en son fbı, ssI, türk polisi 2010 yılında yakalamış içeri atmıştı :D

' E-Games ' olabilirmi :) E-Games Ayrıca ilk açılan Malaysian Knight Online ( MYKO ) serverininde sponsoru olarak bi süre ismini duyurdu. Ayrıca MYKO'nun özel login kısmı tamamiyle e-games tarafından tasarlanmış özel bir login sistemi mevcuttu.Daha sonra E-Games'in sponsorluğunu bıraktığı MYKO , düpe,koxp vb illegal programlara açık hale gelmesiyle beraber lagın dibe vurduğu saatler yaşandı. Ve yanlış hatırlamıyorsam 2007 yılının haziran ayında takvimin 17. günü gösterdiği sabah oyun kapalıydı :) Daha sonrada K2 veya başka ismini duymadığım şirketlerin bu dosyaları sourceleriyle ç'almasıyla açık olan v1298 Knight Empire bugünlere gelmiş bulunmakta.

İyi forumlar.

Kayıtlı Üye
Lisans Sahibi zaten k2 network değildi,

Tam hatırlamıyorum ama Bir firma Ko'yu üretti, Fakat Maddi sıkıntılardan dolayı Mgame ' e sattı ve tasarımcı olarak mgame ile devam etmişti, M-Game K2 network'a Kiralamıştı Lisansı, Zaten 2013 ocak ayının ortalarında lisans bitiyordu...

:T

dit not : K2network niye böyle birşey yaptı derseniz kendi fikrim bu :

Kesinlikle para sıkıntısından değildir, Lisans biticek'di ve yenilemicekti bu yüzden ne kadar para koparabilirsem koparayım dedi,

Eğer para sıkıntısı olsaydı zamanında the_bekir ve tontonq Ko'nun web sitesine trojan sokup bütün çarları hacıladıydı :D

+ botnet saldırı yaparak sunucuları alt üst etmişti büyük miktar para ve aylık 60 bin dolar alarak haraca bağlamıştı :D

the_bekir mevzusu noldu derseniz,

en son fbı, ssI, türk polisi 2010 yılında yakalamış içeri atmıştı :D

bahsettiğin firma wizgate olabilir :)

Üst Alt
Reklam
Reklam