K2 network Kaybetti :) MGAME Aldı !!

Kayıtlı Üye
Zannetmiyorum, M-Gamede Yasal Belgeler var diyorum öyle birşey yaparsa, Büyük ihtimal sonucu hapis ile biter.

Bunuda göze almazlar,Alamazlar ;)

sen olsan kendi elinle lisanslı bir şeyi net e düşürürmüsün diyelim en nefret ettigin birine gıcıklık yapcan veya bu işten yine para kazancan iki seçenek var k2 bu dosyaları ve sourceleri el altından 3 5 geçirip ve sonrasında kople yaydıktan sonra

yine yoluna devam edecek tabiki 1 yılda 2 yılda olurmu bilmem ama zaman gösterir herşeyi O sourceleri almak isteyen bir çok insan olucak bence veya dosyaları.

Kayıtlı Üye
herkez beklemede :D

Kayıtlı Üye
Source ve filesleri biraz zor :D Sizce Böyle Bişey Mümkünmü Delinin Biri Kuyuya Taş atmıs Hepiniz Tasin Pesinde Kosuyorsunuz, Sacmalamayın Böyle Bişeyin Mümkünatı Bıle Yok.. Kendiniz K2'nin Yerine Koyun Ve Düşünün O Kadar Insanın Emegi Bir Yazılım Abidesi Olan Birşeyi Sizlerle Paylasabilcegini Düsünmeniz Bile Yanlıs :)

Kayıtlı Üye
Source ve filesleri biraz zor :D Sizce Böyle Bişey Mümkünmü Delinin Biri Kuyuya Taş atmıs Hepiniz Tasin Pesinde Kosuyorsunuz, Sacmalamayın Böyle Bişeyin Mümkünatı Bıle Yok.. Kendiniz K2'nin Yerine Koyun Ve Düşünün O Kadar Insanın Emegi Bir Yazılım Abidesi Olan Birşeyi Sizlerle Paylasabilcegini Düsünmeniz Bile Yanlıs :)

bu k2 dediğiniz şirket el altından item satıp hakkıyla oynuyanların hakkını yiyen firma değilmiydi yaw ? :D

Kayıtlı Üye
bu k2 dediğiniz şirket el altından item satıp hakkıyla oynuyanların hakkını yiyen firma değilmiydi yaw ? :D

El Altından Satmıyorduki :) Adamlar GözGöre Göre Satıyordu, Bu Apayrı Bi Konu K2 Network'u Korumuyorum, Ama O Files'lerin Internette Düşme Ihtimalinin bile Olmadigindan Bahsediyorum Boşa HayaL Kurmayin :)

1

111Mutay

Guest

O bahsettiğin "yazılım abidesi"ne k2'nin birazcık saygısı olsa bu oyunu böyle ***a çevirmezdi. 1 sene içinde o dosyalar piyasaya düşer benden söylemesi.

Administrator
Yönetici
Yönetici
cok iyi oldu bence lisansının iptal edilmesi mgame tarafından daha kaliteli sekilde yönetilecegine eminim

Kayıtlı Üye
Evet MGame çok daha iyi yöneticek, tahminlerime göre HackShield, XTRAP gibi stabil bir koruma programı ile anlaşma yapıp kullanıcıları oyuna tekrar çekecekler ve USKO eski günlerine dönebilecek diye düşünüyorum, ayrıca GM'ler tarafundan item satışı vs. gibi olaylarında önüne geçileceğini düşünüyorum. Dosyalar hakkında bir yorumda bulunmak doğru olmaz, hep birlikte izleyip göreceğiz ;)

Kayıtlı Üye

Sen elimden milyon dolarlar kazandıgım oyunu alacaksın seninle yeniden anlaşma yapmama da izin vermeyeceksin benle tekrar anlaşmayıp başkasına vereceksin hakları :D bende sana yedirecem bu pastayı hea ? Yaz 1 seneye kalmaz bütün PVP server 1886 olucak hemde k2 nin filesleriyle ( Eğer MGAME tekrar K2 ile anlaşmassa)

Kayıtlı Üye
Ben MGame Olucam Benim Geliştirdigim Oyuna El Koyucaksın Sunucu Sıfresini Değiştirerek Beni Bir Nevi Gasp Ediceksin, Ne Kadar Güzel Demi ? Hukuki Bir Savaş Var K2 Network Böyle Birşey Yapamaz :) Yaparsa Yüksek Tazminaat'lar Ödemek Zorunda Kalacak. Ve Bunu Göze Alamaz. Yaparsa Kendisi Yapar. Baskasına VermeZ :)

1

111Mutay

Guest
Evet MGame çok daha iyi yöneticek, tahminlerime göre HackShield, XTRAP gibi stabil bir koruma programı ile anlaşma yapıp kullanıcıları oyuna tekrar çekecekler ve USKO eski günlerine dönebilecek diye düşünüyorum, ayrıca GM'ler tarafundan item satışı vs. gibi olaylarında önüne geçileceğini düşünüyorum. Dosyalar hakkında bir yorumda bulunmak doğru olmaz, hep birlikte izleyip göreceğiz ;)

XTrap'a ne gerek var efe, JPKO ve KRKO'da kullanılan geliştirilmiş APR sistemi kuş uçurtmuyor :D

Kayıtlı Üye
Ben MGame Olucam Benim Geliştirdigim Oyuna El Koyucaksın Sunucu Sıfresini Değiştirerek Beni Bir Nevi Gasp Ediceksin, Ne Kadar Güzel Demi ? Hukuki Bir Savaş Var K2 Network Böyle Birşey Yapamaz :) Yaparsa Yüksek Tazminaat'lar Ödemek Zorunda Kalacak. Ve Bunu Göze Alamaz. Yaparsa Kendisi Yapar. Baskasına VermeZ :)

evet dostum aynen bende bunu kastetmiştim...

Pentagram, Oyunu cogunlukla Türkler oynuyor. Muhakak yapılır bişiyler, Millet koxpdan para kazanıyor :)

Eğer M-game cok ilerde olsaydı

Euroko Koxp,dupe engellerdi..

Oyun acıldıkdan 1 hafta sonra oyun resmen çöktü euroko :D

1

111Mutay

Guest
evet dostum aynen bende bunu kastetmiştim...

Pentagram, Oyunu cogunlukla Türkler oynuyor. Muhakak yapılır bişiyler, Millet koxpdan para kazanıyor :)

Eğer M-game cok ilerde olsaydı

Euroko Koxp,dupe engellerdi..

Oyun acıldıkdan 1 hafta sonra oyun resmen çöktü euroko :D

EUKO, eNTiTy Game'nin yönetiminde ve versiyon olarak USKO'dan farkı yok.

Şunun altını çizerim ki, ne USKO'daki nede EUKO'daki itemler dupe değil. Hatta görünüşte hepsi legal item, Ares'teki beterr ile muhabbetim vardır, işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum.

MGAME yönetiminde olan oyunlar ise şuan 193x versiyonunda. 7/24 Online GM'ler havada kuş uçurtmuyor, ekstra olarak APR'nin geliştirilmiş sürümünü kullanıyor, koxp vs çalışmıyor. Hatırlatırım ki MGAME'nin dava açmasının sebeplerinden birisi de Türk kullanıcılardan gelen yoğun şikayet mailleri. Biz bu iş için gerçekten çok uğraştık, yaklaşık 2000 kişi olarak MGAME'ye mail attık. MGAME bizi ciddiye aldı sağolsun. Birşeylerin değişmesi lazımdı, değişim başlıyor.

MGAME ilk iş olarak Under The Castle genişlemesini sunacak kullanıcılara, daha sonra tespit edilen illegal +9 +10 itemler temizlenir diye düşünüyorum. NPT clanlar da aynı şekilde.

Oyunda çok köklü bir değişiklik olacağı aşikar.

Üst Alt
Reklam
Reklam