K2 network Kaybetti :) MGAME Aldı !!

1

111Mutay

Guest
http://knightonline.mgame.com USKO'nun yeni sitesi, dileyenler 1887 clienti indirmeye başlayabilirler.

Skine hasta oldum ya :D

Kayıtlı Üye
iyi olmus :D skin müthiş :)

Kayıtlı Üye
Bu olayın sonu da MYKO olayı gibi olursa bilemem. Dosyaların piyasaya düşme ihtimali var, ama işin içerisinde lokavt varsa, büyük ihtimalle dosyalar Ana sunucu - Server - Client düzeni ile çalışıyordur, yani MGAME'den lisans almadan dosyaları açamazsınız(piyasaya düşerse her türlü kırarız sorun değil ;) ), SOHU'da da benzer bir sistem vardı hatırladığım kadarıyla. MGAME tecrübeli bir firma, eşeğini sağlam kazığa bağlar. Dava MGAME'nin lehine sonuçlandığına göre söz konusu sourcelerin bulunduğu pc'lere el konulmuş olması lazım, ki ben olsam çeşitli yerlere yedeğini alırdım :)

Uzun lafın kısası , K2 Network bu dosyalar ile tekrardan server açamaz, açarsa bedelini en ağır şekilde öder. Fakat MYKO olayındaki gibi dosyalar piyasaya sızabilir. Zaman gösterecek herşeyi.

bende sana katılıyorum aynen öyle olacak ama k2 dosyaları beleşe verirmi hiç sanmıyorum hatta bizim xskip gibi ip lisansı satmazsa iyidir hadi ona götü yemez diyelim lisans sunucusu kurmaya, o zamanda dorudan verirken bile satışından para umabilir ama yayılacagı için eninde sonunda , bedavayada düşebilir ama kesin olan kesin düşecegidir. .d ben buna akıntr yi örnek göstermek istiyorum aslında o dosyaları nerden aldıda bu kadar bugsuz neronunkinden çok çok ilerde bu soruya cccevap verebilcek varmı ?

Yeni Üye
MGame yönetmeye başladıysa buda demek oluyorki yeni serverda oyuna tekrar başlıyoruz ^^ :D

Kayıtlı Üye
+8 +9 +10 item ve +1 ustu takılar'da silincek deniliyordu ozaman oynanır ama eski haline cevrilse guzel olur :D

Kayıtlı Üye
daha ortada fol yok yumuta yok millet charları açtı oyuna girdi team yapıyor baksanıza :D

Kayıtlı Üye
ooo kurak teamı :D bende sağlam bp oynarım ama teama göre ayak uydurrum lr mage oynayısımda hafife alıncak cinsten diildir :)

Kayıtlı Üye
son aldığım bilgilere göre euroko yani suan bildiğiniz nttgame usko ile birleşicek +9 ve +10 itemleri siliceklermis. banlı çharlar açılıcakmıs hatta suan uskonun databasesi backup luyorlarmıs eurkonun databasesi olarak açılıcakmıs oyun son aldığım bilgiler böle haber aldıkca devam edicem :) hadi hayırlı aksamlar

Kayıtlı Üye
ya beyler bu MGAME şirketinde Türkler de var mı? GM ye googleden çeviri yapıp konuşuyodum ingilizce olarak. Adam bana nerelisin dedi. Turkey diyince sıkıntınız varsa türkçe söyleyin dedi :D Adam resmen türkçe konuşuyor. Çevirimi yapıyor yoksa türk de varmı bu şirkette?

Üst Alt
Reklam
Reklam