- Konu Yazar
Son aşama. Günlerdir ugraşıyorum,maplerde sorun cıktı zone_infodan düzelttim
Aujard açılmadı,farklı bir aujardı entegre ettim
Koguard server ile baglantı kurulamadı dedi,ftpye tbl korumayı atarak duzelttim
Datalarda hata verdi,tüm _us uzantılı tbllerin ismini _tr yaparak duzelttim
Şimdi son kısımdayım,bundan sonra sorun cıkmaz umuyorum
Herşey sorunsuz giderken login olunca 10060 alıyorum,herkes inilerden diyecek ama değil,inilerimde sorun yok,bir nokta bile hata yok,ancak forumda arama yaparken @AKUMA nın bu konu için yazdıgı bir yorumu gördüm
yanlız bu söylediklerinden pek birşey anlamadım,detay verebilecek biri varmı? bunu da çözersem açık betayı paylaşacagım
bir detay farkettim. loginserver error logda şu var
*** 37000, 8114, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Error converting data type varchar to smallint., 94 ***
sanırım exeden gelen id ve pwdyi convert etmeye çalışıyor fakat ilgili prosedur yok,sanırım bundan dolayı,buna gereken prosedur veya converti kapatmak için bir yontem varmıdır?
Aujard açılmadı,farklı bir aujardı entegre ettim
Koguard server ile baglantı kurulamadı dedi,ftpye tbl korumayı atarak duzelttim
Datalarda hata verdi,tüm _us uzantılı tbllerin ismini _tr yaparak duzelttim
Şimdi son kısımdayım,bundan sonra sorun cıkmaz umuyorum
Herşey sorunsuz giderken login olunca 10060 alıyorum,herkes inilerden diyecek ama değil,inilerimde sorun yok,bir nokta bile hata yok,ancak forumda arama yaparken @AKUMA nın bu konu için yazdıgı bir yorumu gördüm
AKUMA' Alıntı:exe packli server.ini gömülü tekrar packle knightonline.exe den girme ko.exe yi packlicen mole + pe veya rlide
yanlız bu söylediklerinden pek birşey anlamadım,detay verebilecek biri varmı? bunu da çözersem açık betayı paylaşacagım
bir detay farkettim. loginserver error logda şu var
*** 37000, 8114, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Error converting data type varchar to smallint., 94 ***
sanırım exeden gelen id ve pwdyi convert etmeye çalışıyor fakat ilgili prosedur yok,sanırım bundan dolayı,buna gereken prosedur veya converti kapatmak için bir yontem varmıdır?