Koguard 10060

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heroko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Son aşama. Günlerdir ugraşıyorum,maplerde sorun cıktı zone_infodan düzelttim

Aujard açılmadı,farklı bir aujardı entegre ettim

Koguard server ile baglantı kurulamadı dedi,ftpye tbl korumayı atarak duzelttim

Datalarda hata verdi,tüm _us uzantılı tbllerin ismini _tr yaparak duzelttim

Şimdi son kısımdayım,bundan sonra sorun cıkmaz umuyorum

Herşey sorunsuz giderken login olunca 10060 alıyorum,herkes inilerden diyecek ama değil,inilerimde sorun yok,bir nokta bile hata yok,ancak forumda arama yaparken @AKUMA nın bu konu için yazdıgı bir yorumu gördüm

AKUMA' Alıntı:
exe packli server.ini gömülü tekrar packle knightonline.exe den girme ko.exe yi packlicen mole + pe veya rlide

yanlız bu söylediklerinden pek birşey anlamadım,detay verebilecek biri varmı? bunu da çözersem açık betayı paylaşacagım

bir detay farkettim. loginserver error logda şu var

*** 37000, 8114, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Error converting data type varchar to smallint., 94 ***

sanırım exeden gelen id ve pwdyi convert etmeye çalışıyor fakat ilgili prosedur yok,sanırım bundan dolayı,buna gereken prosedur veya converti kapatmak için bir yontem varmıdır?

Kayıtlı Üye
Cevap: Koguard 10060

Dipnot:

Unpack edilmiş farklı bir koguard exeden girince invalid password veriyor(loginserverda "kullanıcı giriş yapamadı" diyor)

ayrıca bahsettiğim filesın içinden cıkan exe de packli gibi,çunku diğer exeyi açan programlar onu açmıyor

Kayıtlı Üye

Packleri Doğru Packleyip Packlemediğini Kontrol Et Ayrıca İnvalid Password Hatasının Sebebi Main_Login Prosedürü Olabilir Onu

Aşağıdaki Kodla Değiştirip Girmeyi Dene :)

Kod:
[B]CREATE PROCEDURE [dbo].[MAIN_LOGIN] @AccountID    varchar(21), @Password    varchar(32), @nRet2    smallint OUTPUT, @nRet        smallint    OUTPUT AS  -- # Login Disabled  for Banned Accounts Start # -- DECLARE @AccID int, @BanCount int, @isExist int SELECT @AccID = ID FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID IF @AccID is not null BEGIN     SELECT @BanCount = Count(ID) FROM USERDATA WHERE Authority = 255 AND AccountID = @AccID     IF @BanCount <> 0     BEGIN         -- Blocked Account         SET @nRet = 4         RETURN     END END -- # Login Disabled  for Banned Accounts End # --  -- # Auto Account Start # IF @AccID is null BEGIN     INSERT INTO TB_USER (strAccountID,strPasswd) VALUES (@AccountID,@Password)     IF @@error <> 0     BEGIN         -- No Registred Such ID         SET @nRet = 2         RETURN     END     SELECT @AccID = ID FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID     IF @AccID is null     BEGIN         -- No Registred Such ID         SET @nRet = 2         RETURN     END END -- # Auto Account End #  -- # Check Current User Start # SELECT @nRet = Count(iAccountID) FROM CURRENTUSER WHERE iAccountID = @AccID IF @nRet <> 0 BEGIN     DELETE FROM CURRENTUSER WHERE iAccountID = @AccID END -- # Check Current User End #  SELECT @isExist = Count(ID) FROM TB_USER WHERE ID = @AccID and strPasswd = @Password IF (@isExist <> 1) BEGIN     -- Invalid Password     SET @nRet = 3     RETURN END ELSE BEGIN     -- Success     SET @nRet = 1     RETURN END[/B]

Kayıtlı Üye

ilgin için çok teşekkur ederim nerdeyse her sorunumda yardımcı oldun. dbde main_login proseduru yoktu, 1397 lvn usko db kullanıyorum,ekledim ancak işe yaramadı. ki zaten fileslara uyumlu exe invalid pw veren exe değil. invalid pw veren exe farklı,ancak normal uyumlu exe de 10060 veriyor

Kayıtlı Üye

ayrıca pack falan yapmadım,server filesın içindeki uyumlu exe ve launcherı attım cliente,gerekli patchleri yukledim o kadar

Kayıtlı Üye

Fakat Login Prosedürü Yokmuş Onu Ekledikten Sonra İnvalid Password Hatası Almaman Lazım :)

Kayıtlı Üye

Fakat Login Prosedürü Yokmuş Onu Ekledikten Sonra İnvalid Password Hatası Almaman Lazım :)

evet proseduru ekledim servera ve sunucuya reset attım ancak birşey değişmedi

sorun .exe kaynaklı olamazmı ? tam anlatabildim mi bilmiyorum

Fileslarıma uyumlu exe (3.xxx kb) - 10060 hatası

Farklı ve unpack edilmiş exe (2.8xx kb) - invalid password hatası (tb userdan yeni account ekleyip denedim fakat aynı)

uyumlu exeden giriş deneyince loginserverda hareketlilik yok fakat diğer exe ile giriş denemelerini görüp tepki veriyor "kullanıcı giriş yapamadı" diyerek. sanırım uyumlu exenin içine gömülü bir ip var

Kayıtlı Üye

sadece loginserver açıp deniyorum hatalar değişmiyor. acaba onda mı problem var exede mi

Kayıtlı Üye

bir detay farkettim. loginserver error logda şu var

*** 37000, 8114, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Error converting data type varchar to smallint., 94 ***

sanırım exeden gelen id ve pwdyi convert etmeye çalışıyor fakat ilgili prosedur yok,sanırım bundan dolayı,buna gereken prosedur veya converti kapatmak için bir yontem varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam