PENTAGRAM FLEX™ Online Oyun Güvenlik Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YNG

Selamlar,

Güzel Çalışma Afferin Mustafa Bu Arada Şunu Benden Aldın Bunu Benden Aldın Diyen Arkadaşlar Neden Bu Kadar Kafanıza Takıyorsunuz ki Böyle Şeyleri Sonuçta Ortada Emekle Yaratılmış Birşeyler Var Bunu Kabul Etmek Gerekiyor...

Şimdi Ben Kendi Soket Sistemimi ve Yazım Şeklimi de Çok İyi Tanırım Mustafa nında Projesinde Kullandığı Async Soketin ve Pentegram ACS deki Soketinde Benim Kodlarım Olduğunu Biliyorum ( Mustafa Bana Öyle Birşey Söylemedi Tabi ), Şimdi Hadi Mustafaya Oraya Beni Yaz Et Demem Kesinlikle Önemsiz Şeyler Bunlar Hayatta da Kafama Takmam Umursamam Bile, Aynı Şekilde RBACS ( Volkan ) İçinde Aynı Durum Söz Konusu Ne Bir Yere Adımın Yazılmasını İsterim Nede Ben Yaptım diye Çıkıp Orada Burada Konuşmam ha Buna Adamlık Denir Ötekisine Ne Denilir Bilemem.

Bu Ülkede, Herkez İlerlemiyor Şu Olmuyor Bu Olmuyor Diyerekten Şikayetçi İşte Bu Tip Düşüncelerden Dolayı Yürümüyor, Misal Adam USKO/EUKO da KOXP Yazıyor, Kullananlarda Teşekkürler Emeğe Saygı Diyor Onlara Şunu Demek İstiyorum : Ne Saygısı Lan Mal ???? Oyunu Yapan Onca Yazılımcı Çalıştıran Dünyanın Paralarını Ödüyen Firmaya ve Legal Olarak Yağında Kavrulan Zamanını Verenlere Neden Saygın Yok G.t Diyesim Geliyor...

Yani Bırakın Bu İşleri Takılmayın Bunlara Emek İllaki Emektir Ama Egonuza Yenik Düşmeyin Önemli Olan Araba Sahibi Olabilmek Değil Arabayı Sürebilmekdir..

Kolay Gelsin Mustafa Umarım Tamamlarsın...

Ayhan Abi Bu Güzel Açıklaman İçin Teşekkür Ederim

Benim Projemin Temelinde Ayhan Abi Vardır Onun Sayesinde Ve Bana Yardımı Sayesinde Bu Yerlere Gelebildim PENTAGRAM Arkadaşımızın Dediklerine Katılıyorum

Şölede Bir Acıklama Yapmak İstiyorum ..

Bende Olan BDW System PENTAGRAM'DAN Alıntı Deildir Neden Bunu Şimdi Yazıyorum Derseniz Zamanı Geldiğinde Konu Acarsam Yok Filan Kişiden Alıntı Yok Filan Kişiden Calıntı Gibi Gereksiz Yorumlar Ne Okumak ne Duymak Nede Görmek İsterim

Benim System BDW System KOguard 1298 Source Bulunan Paketlerin 1397 Entegre Edilmiş Halidir PENTAGRAM Gibi + Bir Server Gerek Yoktur Ebenezer İçinde Bulunan RBACSX.dll Ve Client Bulunan XTrapVA.dll Kodlanmıştır.. Yaklaşık 3/4 Ay Gibi Sürede Tamamlaya Bildim Bunun Tamamlamamda PENTAGRAM Emeği Cok Olmuştur SAYGILARLA

Kayıtlı Üye
Çok Güzel Çalışma Başarılarının Devamını Dilerim

Yeni Üye
Asenkronize soketlerin BDW kısmı Ayhan Abi'nindir, o da şurdan geliyor, Ahmet'ten BDW projesini devraldığımda Soket altyapısı Ayhan abi'nin hazırladığı altyapıydı, hatta ben tavsiye etmiştim Ahmet'e incelesin öğrensin diye. BDW Modülü elime geldiğinde soket altyapısını değiştirme gereği duymadım, düzgün çalışan bir şeyi baştan yapma gereği duymak saçma geldi açıkçası. Benim için büyük vakit kaybı olacaktı. Onun yerine mevcut olan altyapıyı güçlendirmeyi tercih ettim. Örneğin, soketin ilk halinde paketler defrag olduğunda paket okunmuyordu, veya tampon taşma yapıyordu.

Ayhan abi benden kat ve kat daha bilgili bir insandır, meslektaşımdır ve meslegimde üstüm konumundadır, o yüzden Ayhan abi'ye saygım büyüktür. Ayhan abi'nin de dediği gibi, önemli olan araba sahibi olmak değil arabayı sürebilmek. Bir şeyleri bir adım daha öteye götürebilmek asıl amaç olmalı. Ben bu işe ne maddi kazanç, ne de herhangi bir çıkar için başladım. Birkaç dostun ricası ve hatrı için başladım. Sonunu da mutlaka getiricem.

Selamlar,

Güzel Çalışma Afferin Mustafa Bu Arada Şunu Benden Aldın Bunu Benden Aldın Diyen Arkadaşlar Neden Bu Kadar Kafanıza Takıyorsunuz ki Böyle Şeyleri Sonuçta Ortada Emekle Yaratılmış Birşeyler Var Bunu Kabul Etmek Gerekiyor...

Şimdi Ben Kendi Soket Sistemimi ve Yazım Şeklimi de Çok İyi Tanırım Mustafa nında Projesinde Kullandığı Async Soketin ve Pentegram ACS deki Soketinde Benim Kodlarım Olduğunu Biliyorum ( Mustafa Bana Öyle Birşey Söylemedi Tabi ), Şimdi Hadi Mustafaya Oraya Beni Yaz Et Demem Kesinlikle Önemsiz Şeyler Bunlar Hayatta da Kafama Takmam Umursamam Bile, Aynı Şekilde RBACS ( Volkan ) İçinde Aynı Durum Söz Konusu Ne Bir Yere Adımın Yazılmasını İsterim Nede Ben Yaptım diye Çıkıp Orada Burada Konuşmam ha Buna Adamlık Denir Ötekisine Ne Denilir Bilemem.

Bu Ülkede, Herkez İlerlemiyor Şu Olmuyor Bu Olmuyor Diyerekten Şikayetçi İşte Bu Tip Düşüncelerden Dolayı Yürümüyor, Misal Adam USKO/EUKO da KOXP Yazıyor, Kullananlarda Teşekkürler Emeğe Saygı Diyor Onlara Şunu Demek İstiyorum : Ne Saygısı Lan Mal ???? Oyunu Yapan Onca Yazılımcı Çalıştıran Dünyanın Paralarını Ödüyen Firmaya ve Legal Olarak Yağında Kavrulan Zamanını Verenlere Neden Saygın Yok G.t Diyesim Geliyor...

Yani Bırakın Bu İşleri Takılmayın Bunlara Emek İllaki Emektir Ama Egonuza Yenik Düşmeyin Önemli Olan Araba Sahibi Olabilmek Değil Arabayı Sürebilmekdir..

Kolay Gelsin Mustafa Umarım Tamamlarsın...

Ayhan abi , Mustafa abi ikiside çok sevdiğim abilerimdir öncelikle.

Ayhan Abi : Bana programlamaya başlayacağım dediğim zaman tavsiye veren insan :) ve devamındada bana boş olduğu vakitlerde yardımcı olan insan :)

Mustafa Abi : Onu anlatmaya kelimeleri yetiremem... Çünkü hayatımda kimse onun kadar yardımcı olmadı bana... Programlama'da sadece console c++ bilgim var iken.. beni c# a yönlendiren bana programlama mantığını öğreten beni geliştiren server-client mantığını thread olaylarını vs vs. hepsini öğreten insan :) Sadece Özel Mesaj'dan 1 Soru ile Başlamıştı Bu İnsan ile Diyaloğumuz :)

"Güvenlik Sistemi Nasıl Yazarım ?" :) Kısacası Mustafa Abi bitanedir :D

"Mustafa Abi Client No'yu Nasıl Bulucam ?" :D :D

1

111Mutay

Guest
Ayhan abi , Mustafa abi ikiside çok sevdiğim abilerimdir öncelikle.

Ayhan Abi : Bana programlamaya başlayacağım dediğim zaman tavsiye veren insan :) ve devamındada bana boş olduğu vakitlerde yardımcı olan insan :)

Mustafa Abi : Onu anlatmaya kelimeleri yetiremem... Çünkü hayatımda kimse onun kadar yardımcı olmadı bana... Programlama'da sadece console c++ bilgim var iken.. beni c# a yönlendiren bana programlama mantığını öğreten beni geliştiren server-client mantığını thread olaylarını vs vs. hepsini öğreten insan :) Sadece Özel Mesaj'dan 1 Soru ile Başlamıştı Bu İnsan ile Diyaloğumuz :)

"Güvenlik Sistemi Nasıl Yazarım ?" :) Kısacası Mustafa Abi bitanedir :D

"Mustafa Abi Client No'yu Nasıl Bulucam ?" :D :D

:) Hala bulamadıysan en yakın camdan atla derim :D

Yeni Üye
Kim demiş yapmayacağını :D bu sürüm 1299 için bittiğinde aynı zamanda bütün sürümler içinde bitmiş olacak :)

1

111Mutay

Guest
[07.11.2012]

DXContainer Sorunları Giderildi.

adszrxj.png

Bilinen buglar;

- Buff panelinin koordinatı premium bar ile çakıştığı için değiştirilecek.

- Skinde geliştirmeler yapılacak.

1

111Mutay

Guest
[10.11.2012]

Skin %70 oranında tamamlandı.

SetFocus problemi düzeltildi.

adszbvth.png

Kayıtlı Üye
Hayırlı Olsun

1

111Mutay

Guest
[11.11.2012]

Party window yenilendi.

UI %85 oranında tamamlandı.

Client modülündeki hafıza taşma sorunu giderildi.

adszzd.png

1

111Mutay

Guest
[16.11.2012]

Pointer ve adres listesi hazırlandı, gerekli client fonksiyonlarına flag değerleri eklendi.

Max altyapısı hazırlandı.

Gerekli windows api'lerine detour atıldı.

1

111Mutay

Guest
[17.11.2012]

-MAX işlevlerinin bir kısmı tanımlandı. (Beta sürecinde)

-Modül oyuna bağlandı.

ads2z.png

adszdpl.png

Yapılacaklar;

-Max Animasyon grafikleri hazırlanacak (Karus & El Morad)

-Koordinat düzenlemesi yapılacak, şuan cmdbar'ın üzerinde.

-Grafiksel geliştirme yapılacak.

Kayıtlı Üye
[17.11.2012]

-MAX işlevlerinin bir kısmı tanımlandı. (Beta sürecinde)

-Modül oyuna bağlandı.

ads2z.png

adszdpl.png

Yapılacaklar;

-Max Animasyon grafikleri hazırlanacak (Karus & El Morad)

-Koordinat düzenlemesi yapılacak, şuan cmdbar'ın üzerinde.

-Grafiksel geliştirme yapılacak.

Tam Gaz Devam Ediyosun ;)

Kayıtlı Üye
Devam Mustafa Devam Güzel Gidiyor Dostum Hadi Hayırlısı Bittiğinde Fevkalade Birşey Olcak Gibi Görünüyor.

Üst Alt
Reklam
Reklam