Selamlar,
Güzel Çalışma Afferin Mustafa Bu Arada Şunu Benden Aldın Bunu Benden Aldın Diyen Arkadaşlar Neden Bu Kadar Kafanıza Takıyorsunuz ki Böyle Şeyleri Sonuçta Ortada Emekle Yaratılmış Birşeyler Var Bunu Kabul Etmek Gerekiyor...
Şimdi Ben Kendi Soket Sistemimi ve Yazım Şeklimi de Çok İyi Tanırım Mustafa nında Projesinde Kullandığı Async Soketin ve Pentegram ACS deki Soketinde Benim Kodlarım Olduğunu Biliyorum ( Mustafa Bana Öyle Birşey Söylemedi Tabi ), Şimdi Hadi Mustafaya Oraya Beni Yaz Et Demem Kesinlikle Önemsiz Şeyler Bunlar Hayatta da Kafama Takmam Umursamam Bile, Aynı Şekilde RBACS ( Volkan ) İçinde Aynı Durum Söz Konusu Ne Bir Yere Adımın Yazılmasını İsterim Nede Ben Yaptım diye Çıkıp Orada Burada Konuşmam ha Buna Adamlık Denir Ötekisine Ne Denilir Bilemem.
Bu Ülkede, Herkez İlerlemiyor Şu Olmuyor Bu Olmuyor Diyerekten Şikayetçi İşte Bu Tip Düşüncelerden Dolayı Yürümüyor, Misal Adam USKO/EUKO da KOXP Yazıyor, Kullananlarda Teşekkürler Emeğe Saygı Diyor Onlara Şunu Demek İstiyorum : Ne Saygısı Lan Mal ???? Oyunu Yapan Onca Yazılımcı Çalıştıran Dünyanın Paralarını Ödüyen Firmaya ve Legal Olarak Yağında Kavrulan Zamanını Verenlere Neden Saygın Yok G.t Diyesim Geliyor...
Yani Bırakın Bu İşleri Takılmayın Bunlara Emek İllaki Emektir Ama Egonuza Yenik Düşmeyin Önemli Olan Araba Sahibi Olabilmek Değil Arabayı Sürebilmekdir..
Kolay Gelsin Mustafa Umarım Tamamlarsın...
Ayhan Abi Bu Güzel Açıklaman İçin Teşekkür Ederim
Benim Projemin Temelinde Ayhan Abi Vardır Onun Sayesinde Ve Bana Yardımı Sayesinde Bu Yerlere Gelebildim PENTAGRAM Arkadaşımızın Dediklerine Katılıyorum
Şölede Bir Acıklama Yapmak İstiyorum ..
Bende Olan BDW System PENTAGRAM'DAN Alıntı Deildir Neden Bunu Şimdi Yazıyorum Derseniz Zamanı Geldiğinde Konu Acarsam Yok Filan Kişiden Alıntı Yok Filan Kişiden Calıntı Gibi Gereksiz Yorumlar Ne Okumak ne Duymak Nede Görmek İsterim
Benim System BDW System KOguard 1298 Source Bulunan Paketlerin 1397 Entegre Edilmiş Halidir PENTAGRAM Gibi + Bir Server Gerek Yoktur Ebenezer İçinde Bulunan RBACSX.dll Ve Client Bulunan XTrapVA.dll Kodlanmıştır.. Yaklaşık 3/4 Ay Gibi Sürede Tamamlaya Bildim Bunun Tamamlamamda PENTAGRAM Emeği Cok Olmuştur SAYGILARLA