Project: Old Knight Online

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
bn oldschoolko gibi bi db editledim soacs v32 ustune fakat 1.5 aydır ugrasıom %90 sorunsuz breth piana gateler savaslar vs vs fix yakında size resimleri paylasırım aslında beta server falan acmayı dusunuomda korkuyorum okadar ugrastım bosa gitmesin bide oldscholl bırakmaz diye (: sizce ne yapmalıyım? tüm dosyaları paylasıp oldschoolko sahiblerini kızdırayımmı yoksa 1 2 saglam işini bilen adam alıp berabermi işe gireyim ?

Kayıtlı Üye
bn oldschoolko gibi bi db editledim soacs v32 ustune fakat 1.5 aydır ugrasıom %90 sorunsuz breth piana gateler savaslar vs vs fix yakında size resimleri paylasırım aslında beta server falan acmayı dusunuomda korkuyorum okadar ugrastım bosa gitmesin bide oldscholl bırakmaz diye (: sizce ne yapmalıyım? tüm dosyaları paylasıp oldschoolko sahiblerini kızdırayımmı yoksa 1 2 saglam işini bilen adam alıp berabermi işe gireyim ?

bi karar ver ve yap ; bkz

http://www.youtube.com/watch?v=9bzdylL9Alg

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2 sene oluyor, benimde bi projem vardı breth & piana olmak üzere, gatelerini full fixledim. Hiç bir sorunum yoktu. Sadece savaş açık olmasada brethin arkasından savaş alanına ışınlanabiliyodun.

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2 sene oluyor, benimde bi projem vardı breth & piana olmak üzere, gatelerini full fixledim. Hiç bir sorunum yoktu. Sadece savaş açık olmasada brethin arkasından savaş alanına ışınlanabiliyodun.

dogrudur zaten basit ya savaslarda bişey yokdu

önemli olan dbde

home

event

tabloları az kurcalayınca buldum bnde

Kayıtlı Üye
ellerine sağlık calısmalarının devamını dilerim :) ortayacok güzel bi sw cıkıcak gibi duruyor :)

Kayıtlı Üye
benim proje bitti arkadaslar satmayı dusunuyorum ilgilenenler warsa ulassın bana

facebook.com/tolga_turann

Kayıtlı Üye
Komik Herşeyi Çalarak Yapan Biri Sizce Bunu Yapabilirmi Kim Bilir Kim Yapıyor Allah Bilir Sikseler O Gateleri Yapamaz :) Tanıdığım Kim Varsa Ogün Kimin Dbsini Ellediyse Adamlar Lanet Etmişler Artık Bana Diyorlarki Ogün Geldi Dbyi Sikti Attı Gitti :) Bu Şu Geliştiriyorum Dediğin Skill Efecktlerine Benzemesin Uskonun Datasından Alıp Adını Değiştirdiğin Dur Az Daha Düşünüyim Yada Seven Panelin Rengini Değiştirip Nefer Panel Yada Boni Panel Diye Parayla Çaktığın? İşin Özü Sen Burda 85 Bin Takla Atsanda Mal Maldır Ne Mal Olduğu Bellidir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam