Mustafa derdin ne anlamadım ve
ama diyerek bitirdiğin cümle ile konunun, konuya yazdıklarının ne gibi bir bağlantısı olduğunuda çözemedim. Madem konu hakkında yardım etmeyeceksin bari kirlilik yaratma..
İlk 1298 SW ler piyasaya düştüğünde KO severler özellikle usKO gibi bir kan emici firma yüzünden millet kendini bu dosyaların geliştirmesine verdi ve şu an 1298 PvP için evrimini bitirdi. Eskiden beri bu işle uğraşanlar nereden nereye gelindiğini iyi bilir..
Şimdide elimizde 1886 var. İster çalıntı ister başka bir şey olsun, bunları geliştiren kişilerce çok daha güzel şeyler ortaya çıkıyor ve paylaşıldıkça elde olandan daha güzel çalışmalara imza atılabiliyor.
Kısacası Osk1 veya Nero'nun kendi elindeki geliştirme projeleri, yada başkalarında olanlar; Belki onların zamandan yada başka sebeplerden geliştiremediklerini paylaşmaları ile başkaları geliştirir.
Zaten TR'da KO PvP konusunda bu kadar geniş bir alan olmasınında sebebi, zamanında herkesin elindekini paylaşması ve başkalarının bu sürece katkıları ile oldu. Kısacası HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL..
NERO'yu tanımam etmem ama, yaptıklarını tebrik etmek lazım. Eski dönemdeki gibi özüne dönerek paylaşım ile çok sayıda geliştirici olmasına vesile oluyor. İyi yada kötü ben yaptıklarını takdir ediyorum. Takdir eden kişi sayısıda oldukça fazla. Önemli olan sonuca varmaktır..
NERO'nun açıkladığı gibi, Yeniden eskiye dönülemeyeceğini bende biliyorum. Ama bazı arkadaşlar yenideki tablo ve içeriği SQL 2000'de kullanmak üzere yeni db yapıyor, Yapan var ise bende yardım istedim..
Konu hakkında halen yardıma ihtiyacım var..