SQL 2000 İçin Osk1 1.879 Databese Lazım

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi NERO tarafından paylaşılan Osk1 dosyalarında bulunan db SQL 2008 R2 için ve benim gibi gelenekçi, halen SQL 2000 kullanan arkadaşlarda var. Bu sebeplede sorun yaşıyoruz..

Datebesinin SQL 2000 için olanı elinizde var ise paylaşırmısınız lütfen..

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler..

Kayıtlı Üye
nero beye sor arkadasım o hepsini yapar belkidedünyayı yeniden yaratır yeni bir dünya kurar nero bey çünkü o herkezden üstün adam adam amaaa aması var neyse anlayan anladı gerisini?

Administrator
Yönetici
Yönetici
ancak tablo ve icerikleri alarak yeni uygun database olusturabilirsiniz yeni versiyonları eski versiyona uyarlamak mümkün degil

Kayıtlı Üye
nero beye sor arkadasım o hepsini yapar belkidedünyayı yeniden yaratır yeni bir dünya kurar nero bey çünkü o herkezden üstün adam adam amaaa aması var neyse anlayan anladı gerisini?

486 kez dönüp dönüp okudum ne anlatmaya çalışmışsın anlayamadım nalet olsun :(

@Nero ayıp olmazsa rica etsem şu arkadaşa dünya yerine bi beyin icat et :(

Kayıtlı Üye
bana neroyu savunuyorsun bence savunma yalaklık yapma bi düşünün mantık olarak düşünün ozaman nerodan bakşa bunları çıkaran oldumu nerde ne varsa hep nero bir kere bir başka birini adam gibi başka bişey yaptıgını versiyon çıkardıgını gördünüzmü göremezsiniz tabi neyse uzatmıcam zaman herşeyin ilacıdır?

Kayıtlı Üye
bana neroyu savunuyorsun bence savunma yalaklık yapma bi düşünün mantık olarak düşünün ozaman nerodan bakşa bunları çıkaran oldumu nerde ne varsa hep nero bir kere bir başka birini adam gibi başka bişey yaptıgını versiyon çıkardıgını gördünüzmü göremezsiniz tabi neyse uzatmıcam zaman herşeyin ilacıdır?

aynen dostum uzun yıllar dinlenmen gerekebilir ama benim ilaca ihtiyacım yok sağolasın :p kimseye yalakalık yaptığım yok kimsenin ne yaptığıda umrumda değil çaldığını mı kast ediyorsunuz ne yapıyorsun bilmem ama insanlara sunduğu sürece haklı buluyorum.

Kayıtlı Üye
Mustafa derdin ne anlamadım ve ama diyerek bitirdiğin cümle ile konunun, konuya yazdıklarının ne gibi bir bağlantısı olduğunuda çözemedim. Madem konu hakkında yardım etmeyeceksin bari kirlilik yaratma..

İlk 1298 SW ler piyasaya düştüğünde KO severler özellikle usKO gibi bir kan emici firma yüzünden millet kendini bu dosyaların geliştirmesine verdi ve şu an 1298 PvP için evrimini bitirdi. Eskiden beri bu işle uğraşanlar nereden nereye gelindiğini iyi bilir..

Şimdide elimizde 1886 var. İster çalıntı ister başka bir şey olsun, bunları geliştiren kişilerce çok daha güzel şeyler ortaya çıkıyor ve paylaşıldıkça elde olandan daha güzel çalışmalara imza atılabiliyor.

Kısacası Osk1 veya Nero'nun kendi elindeki geliştirme projeleri, yada başkalarında olanlar; Belki onların zamandan yada başka sebeplerden geliştiremediklerini paylaşmaları ile başkaları geliştirir.

Zaten TR'da KO PvP konusunda bu kadar geniş bir alan olmasınında sebebi, zamanında herkesin elindekini paylaşması ve başkalarının bu sürece katkıları ile oldu. Kısacası HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL..

NERO'yu tanımam etmem ama, yaptıklarını tebrik etmek lazım. Eski dönemdeki gibi özüne dönerek paylaşım ile çok sayıda geliştirici olmasına vesile oluyor. İyi yada kötü ben yaptıklarını takdir ediyorum. Takdir eden kişi sayısıda oldukça fazla. Önemli olan sonuca varmaktır..

NERO'nun açıkladığı gibi, Yeniden eskiye dönülemeyeceğini bende biliyorum. Ama bazı arkadaşlar yenideki tablo ve içeriği SQL 2000'de kullanmak üzere yeni db yapıyor, Yapan var ise bende yardım istedim..

Konu hakkında halen yardıma ihtiyacım var.. (:

Üst Alt
Reklam
Reklam