ßastır x-game :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Cuma akşamına yetiştirmeye çalışacağız.

* K sembolü eklenmiştir.

* Karesiz semboller eklenmiştir.

* Anvildeki uniq itemleri rebirthe basmama problemi giderilmiştir.

* Keeper-warder problemleri giderilmiştir.

* Mage 80 skilli düzeltilmiştir.

* Bazı atak düzenlemeleri.

* Warrior Sacrifice skilli sorunları giderilmiştir.

ayrıca savaş sorunsuz hale getirilecektir.

sabrınızdan dolayı teşekkür ediyoruz, 0sk1. :D

Kayıtlı Üye
ß ??????????????????????

Kayıtlı Üye
oyundaki bugları gideriolar işte ondan paylastım ne bilim biz yapamıorz özendim denebilir aslnda :)

Kayıtlı Üye
yapan cok var ustunde calısan 1860 sourcelerden geldi oda bu hale :D programlama dili bilenler için basit :D

Kayıtlı Üye
bizim bu c++ yi iyi bilen bi cocuğa ihtiyacimiz var parasiyla bu sourceleri fix letceksin 1860 a bak gör off :)

Kayıtlı Üye
bkz : NERO qqq

Kayıtlı Üye
tamam yapar:D

Kayıtlı Üye
tamer ugrasır ugrasmama nedeni socket 'de takılması ben cogu sorunu cozdum 1860 iste orda takıldım tamer socket sorununu paylasırsa ayarlıcam :D bir warrior defanse skiller kalıyor :D sonra pk icin acarım denemelik buglar icin

Kayıtlı Üye
Bu dosyalar 0sk1 tarafından geliştirilmedi, Fabio isimli yabancı bir geliştiriciden çalındığını düşünüyorum. Fabio ile konuştuğumda dosyalarının daha önce 3 kişi tarafından çalındığını, 1'nin Türk, 1'nin Brezilyalı ve 1'nin İspanyol olduğunu söyledi. Fabio'nun server'ina girdiğimde ilk farkettiğim şu oldu. Fabio'nun şuanki db'si ile 0sk1'nin XGame'i ilk açtığı db'si ile birebir aynı olduğunu gördüm. Başlangıç itemleri statlar vs. herşey aynı. Bana göre çalıntı bir sistem üzerinden devam ediliyor. Ve çok fazla gereksiz beta denemeleri var çok fazla kullanıcı bekletilip serverdan farkedilmeksizin uzaklaştırıyor. Son günlerde takip ettiğim kadarı ile genel bir ilgisizlik var. AKINGAMING'in sahibi olan Ismail Akın'ın sunucuya ortak olması ile birlikte olay tamamen gelir amaçlı bir geliştirmeye döndü. Henüz beta bitmemişken oyun tamamlanmamışken pus iptal edildi. Artık Facebook sayfası geliyor.

Tabiki para kazanacaklar ancak "henüz" değil. Bana göre bu iş çok sürmeden patlar.

Kayıtlı Üye
Bu dosyalar 0sk1 tarafından geliştirilmedi, Fabio isimli yabancı bir geliştiriciden çalındığını düşünüyorum. Fabio ile konuştuğumda dosyalarının daha önce 3 kişi tarafından çalındığını, 1'nin Türk, 1'nin Brezilyalı ve 1'nin İspanyol olduğunu söyledi. Fabio'nun server'ina girdiğimde ilk farkettiğim şu oldu. Fabio'nun şuanki db'si ile 0sk1'nin XGame'i ilk açtığı db'si ile birebir aynı olduğunu gördüm. Başlangıç itemleri statlar vs. herşey aynı. Bana göre çalıntı bir sistem üzerinden devam ediliyor. Ve çok fazla gereksiz beta denemeleri var çok fazla kullanıcı bekletilip serverdan farkedilmeksizin uzaklaştırıyor. Son günlerde takip ettiğim kadarı ile genel bir ilgisizlik var. AKINGAMING'in sahibi olan Ismail Akın'ın sunucuya ortak olması ile birlikte olay tamamen gelir amaçlı bir geliştirmeye döndü. Henüz beta bitmemişken oyun tamamlanmamışken pus iptal edildi. Artık Facebook sayfası geliyor.

Tabiki para kazanacaklar ancak "henüz" değil. Bana göre bu iş çok sürmeden patlar.

Doğruluk payı olabilcene inananlardanım

Administrator
Yönetici
Yönetici
dogru olabilir cünkü osman birden ilerletti soru sordugumda "nasıl hallettin bunu diye" tam olarak cevaplayamıyordu söylemek istemese anlardım ama garip bulmuştum sonradan bikaç şey satın aldığını duydum belki arasında onuda almıştır diye düşünmüştüm ama olmayacak şey değil :D

Kayıtlı Üye
dogru olabilir cünkü osman birden ilerletti soru sordugumda "nasıl hallettin bunu diye" tam olarak cevaplayamıyordu söylemek istemese anlardım ama garip bulmuştum sonradan bikaç şey satın aldığını duydum belki arasında onuda almıştır diye düşünmüştüm ama olmayacak şey değil :D

tamere katılıyorum :D sezgiler dahada arttı :D napak osk1yemi saldırak :D:Fqqq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam