ßastır x-game :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Üye
Bu dosyalar 0sk1 tarafından geliştirilmedi, Fabio isimli yabancı bir geliştiriciden çalındığını düşünüyorum. Fabio ile konuştuğumda dosyalarının daha önce 3 kişi tarafından çalındığını, 1'nin Türk, 1'nin Brezilyalı ve 1'nin İspanyol olduğunu söyledi. Fabio'nun server'ina girdiğimde ilk farkettiğim şu oldu. Fabio'nun şuanki db'si ile 0sk1'nin XGame'i ilk açtığı db'si ile birebir aynı olduğunu gördüm. Başlangıç itemleri statlar vs. herşey aynı. Bana göre çalıntı bir sistem üzerinden devam ediliyor. Ve çok fazla gereksiz beta denemeleri var çok fazla kullanıcı bekletilip serverdan farkedilmeksizin uzaklaştırıyor. Son günlerde takip ettiğim kadarı ile genel bir ilgisizlik var. AKINGAMING'in sahibi olan Ismail Akın'ın sunucuya ortak olması ile birlikte olay tamamen gelir amaçlı bir geliştirmeye döndü. Henüz beta bitmemişken oyun tamamlanmamışken pus iptal edildi. Artık Facebook sayfası geliyor.

Tabiki para kazanacaklar ancak "henüz" değil. Bana göre bu iş çok sürmeden patlar.

bence doğruluk payı var. çünkü o kadar kötüydüki aniden ilerlemeye başladılar.

Kayıtlı Üye
Bu dosyalar 0sk1 tarafından geliştirilmedi, Fabio isimli yabancı bir geliştiriciden çalındığını düşünüyorum. Fabio ile konuştuğumda dosyalarının daha önce 3 kişi tarafından çalındığını, 1'nin Türk, 1'nin Brezilyalı ve 1'nin İspanyol olduğunu söyledi. Fabio'nun server'ina girdiğimde ilk farkettiğim şu oldu. Fabio'nun şuanki db'si ile 0sk1'nin XGame'i ilk açtığı db'si ile birebir aynı olduğunu gördüm. Başlangıç itemleri statlar vs. herşey aynı. Bana göre çalıntı bir sistem üzerinden devam ediliyor. Ve çok fazla gereksiz beta denemeleri var çok fazla kullanıcı bekletilip serverdan farkedilmeksizin uzaklaştırıyor. Son günlerde takip ettiğim kadarı ile genel bir ilgisizlik var. AKINGAMING'in sahibi olan Ismail Akın'ın sunucuya ortak olması ile birlikte olay tamamen gelir amaçlı bir geliştirmeye döndü. Henüz beta bitmemişken oyun tamamlanmamışken pus iptal edildi. Artık Facebook sayfası geliyor.

Tabiki para kazanacaklar ancak "henüz" değil. Bana göre bu iş çok sürmeden patlar.

asıl geliştirici eduardo yavrum fabio yardımcısı diye biliyorum.bu aralar ortalıklarda yoksun gelince görüşecez:D

Kayıtlı Üye
Hadi birden gelişmesinin sebebi dosyaların çalınması olsa , yavaş yavaş eklenen eklentiler adamlar bilgiye sahip ilerleme var yani :)

Kayıtlı Üye
Hahaha tamer sorularını cevapladığımda anlaşıyorduk ve sen benden illa bişiler yürütüyordun hatırlar mısın bilmem compress olur, banka olur bunların kodunu verdim sana yapamadım teamdan bağlanıp kendim çözdüm bilmem hatırladın mı?

kıskançlık insana her şeyi yaptırır.

Kayıtlı Üye
Hahaha tamer sorularını cevapladığımda anlaşıyorduk ve sen benden illa bişiler yürütüyordun hatırlar mısın bilmem compress olur, banka olur bunların kodunu verdim sana yapamadım teamdan bağlanıp kendim çözdüm bilmem hatırladın mı?

kıskançlık insana her şeyi yaptırır.

"yürütüyordun hatırlar mısın bilmem compress olur, banka olur bunların kodunu verdim sana "

Tamer ile konuştuğumuzda fabio ile Compress paketlerinin bire bir aynı olduğunu anlatmıştı ve Anderson ile, buda ikincil bir kanıttır :) Konuştukça batarsın 0sk1, ayrıca ;

Kimseyi kıskanıcak kadar düşmedim, düşmemde senin ne kadar kapasiteye sahip olduğunu neler yapabilecek olduğunu herkez biliyor, kodlar vahiy ile inicek değil ya

Tamer'in aylardır uğraşıpda çözemediği Memory Owerflow'u sen mi çözüceksin? Hadi şimdi git yarım yamalak bilgin ile o server dosyalarını tamamlamaya çalış :)

BİLEN ADAMLARIN AÇTIĞI BETA GİR ÖRNEK AL UTAN BİRAZ

Kayıtlı Üye
hahah güldürüyosunuz,

Anderson dediğiniz sanırım Eduardo skillpunk@ kendisi benim maxko ile çalıştığım sürede compress paketlerini çalmıştı. Hatta Maxko'dan ayrılmamın sebebi de budur. Flegynin bişey olmaz güveniyorum diye yaptığı bi eşeklik.

Abicim ne enteresan adamlarsınız, adam beni tanımaz etmez sen yapamazsın çalmıssındır diyo ve ben cevap veriyorum buna o da ayrı. bu son mesajımdır. kıskanmıyosunuz biliyorum.

Seviyeye gelince verdiğin cevaplara bakarak durumu ortaya serdin.

Kayıtlı Üye
"Knight çok basit bir sistem sadece ne kadar basit olduğunu anlamak için dahi olmak gerekir." Richtie :D

Overflow falan biliyo yahu :D

Yeni Üye
Bi Ara Da K2 Yi Hacklemiştik Knka Hatırlıyonmu HerKez Diyodu :D Bu Çocuk O Çocuk Olablilrmi :D

Kayıtlı Üye
Neyse zaman kaybetmeyelim ben bugün birinden savaş kodlarını çaldım, savaşı açıcam akşama. Bekleriz.

Ya söylemek istemiyorum da, size de öyle atar tutarken gördükten sonra söyleyeylimde kendinize gelin, bizde zeka kalıtsal bi durum 2 kardeşiz 2mizinde türkiye derecesi vardır hatta benim big brother öss türkiye 82. sidir. yani kardeş siz burda boş boş zaman öldürün oraya buraya laf atın biz gidiyoruz.

Kayıtlı Üye
Bunlar hep övünmedik diye oluyor işte, aklıyla övünen insan hücresiyle övünen mahkuma benzer demiş dmi aynştayn e haklı adam, övünmemek lazım. ama yerin dibine sok diye üzerimize üzerimize geldiler dayanamadım.

Kayıtlı Üye
o ne chaosdu yaw mükemmel bi sisteminiz var 1000 kişiyi aynı chaosa attı direk patladı yahu çok zevkliydi

Kayıtlı Üye
Yanlış çalmışız kusura bakmayın. Gerçek cevaba gelince, doğrudur hata yapmışım ki adam akıllı denemeden açtım. Şuan öncelik bifrostta savaşı bitirip ona geçicem daha sonra bdw ve chaos aktif olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam