ßastır x-game :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
yapsaydın ozaman:D

Kayıtlı Üye
haha koray_10 ocean'ın orda bahsettiği milletin siz k2 den mi aldınız bu dosyaları soruları, dalga geçiyor illa açıklamak mı gerek Allahm

Şevki işine gelince şevki iyidir, ondan parasını verip aldığım bir sql prosedürünü nerdeyse herkese tek tek onu benden aldı demesi -sanki oyun onun üzerine kuruluymuş gibi- hariç şu piyasada emek verip bişey yapan nadir adamlardan. Gerisi gördüğünüz üzre çalıp çırpma, *** atma derdinde. O prosedür neydi derseniz client yazdığınız şifreyi şifreleyip yolluyor onu clientten almak için ileri düzey asm gerekli benim asm bilgim zayıf olduğu için satın aldım. Bunu bana sorsanızda söylerdim ki şimdiye kadar soranlara söyledim de. Ama şevkinin herkese bunu söylemesi de enteresan :D

Konuyu uzatmanın manası yok zaten ben vereceğim cevapları verdim chatte. hadi kolay gele.

Yeni Üye
Osman bazı şeyleri çok biliyor öss 82.'si abisininde tek bildiği laf adres ver geliyim çünkü zekaları basmıyor bazı şeylere bu server adam olmaz niye derseniz çoğu şeyin kontrolü yok daha düne kadar npcden item çekiyorduk ve osmanın bu konularda çok bilgiside yok ondan bundan alarak geliştirdiği server elbet biyerde tıkanacak farkında değil ama benim oyunda yaptığım bugları fixlemekten başka yapabildiği birşey yok çünkü bilgi yok adama merchant bug ile oyunu kapatmayı anlattığımda ne kadar şaşırdığını bir ben bilirim böyle bir bug mı vardı diye osman efendi senin bilmediğin birsürü bug var sen bu işlerde parana bakmak istiyorsun haklısın ama bilmediğin işlere bilmediğin kişilere bulaşma sana senden büyük biri olarak tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam