Terry
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 0
- Web sitesi
- knightonlinepvp.net
Biz bu projeye Gülistan ( ByFantastiq ) ile başladık, güzelce ilerledikten sonra baktık ki X-Laz'da bizimle çalışmak istiyor. Aldık takıma fakat bir şey yapamadığını gördükten sonra çıkartma kararı aldık.
Bu Projede bize destek veren insanlar var, hepsine sonsuz teşekkürler, normalde dosyaları paylaşacaktım fakat bir Abimin tavsiyesi üzerine kimseye kendimi ispatlamak zorunda olmadığımı anladım.
V2 Diye Çıkarılan bir konu olursa kendisi ( X-Laz ) tarafından,şuana kadar yaptıklarım ( yardım edenler oldu ) ve onunda faydalandığı ;
-V2 Sorunsuzca giriş,(Nation Select&Yeni Paket )
-Database'nin gereken ayarları.
-NPC'lerin sorunsuz,
-Monsterların Kutu & Attack & Hareketleri,
-User'ların birbirini görme sorunu,
-Yeni tanımlamalar.
-Yeni paketlerin sourcede işlenişi,
-Clan Packetinde bazı düzenlemeler,
-Süreli item sistemi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer bunlar paylaşılır ortaya çıkarılır ve de " BEN YAPTIM " denirse, oda onun şerefsizliğidir.
İyi Günler.
Bu Projede bize destek veren insanlar var, hepsine sonsuz teşekkürler, normalde dosyaları paylaşacaktım fakat bir Abimin tavsiyesi üzerine kimseye kendimi ispatlamak zorunda olmadığımı anladım.
V2 Diye Çıkarılan bir konu olursa kendisi ( X-Laz ) tarafından,şuana kadar yaptıklarım ( yardım edenler oldu ) ve onunda faydalandığı ;
-V2 Sorunsuzca giriş,(Nation Select&Yeni Paket )
-Database'nin gereken ayarları.
-NPC'lerin sorunsuz,
-Monsterların Kutu & Attack & Hareketleri,
-User'ların birbirini görme sorunu,
-Yeni tanımlamalar.
-Yeni paketlerin sourcede işlenişi,
-Clan Packetinde bazı düzenlemeler,
-Süreli item sistemi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer bunlar paylaşılır ortaya çıkarılır ve de " BEN YAPTIM " denirse, oda onun şerefsizliğidir.
İyi Günler.