v2 Valentine Team Hakkında. !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Terry

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
knightonlinepvp.net
Biz bu projeye Gülistan ( ByFantastiq ) ile başladık, güzelce ilerledikten sonra baktık ki X-Laz'da bizimle çalışmak istiyor. Aldık takıma fakat bir şey yapamadığını gördükten sonra çıkartma kararı aldık.

Bu Projede bize destek veren insanlar var, hepsine sonsuz teşekkürler, normalde dosyaları paylaşacaktım fakat bir Abimin tavsiyesi üzerine kimseye kendimi ispatlamak zorunda olmadığımı anladım.

V2 Diye Çıkarılan bir konu olursa kendisi ( X-Laz ) tarafından,şuana kadar yaptıklarım ( yardım edenler oldu ) ve onunda faydalandığı ;

-V2 Sorunsuzca giriş,(Nation Select&Yeni Paket )

-Database'nin gereken ayarları.

-NPC'lerin sorunsuz,

-Monsterların Kutu & Attack & Hareketleri,

-User'ların birbirini görme sorunu,

-Yeni tanımlamalar.

-Yeni paketlerin sourcede işlenişi,

-Clan Packetinde bazı düzenlemeler,

-Süreli item sistemi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer bunlar paylaşılır ortaya çıkarılır ve de " BEN YAPTIM " denirse, oda onun şerefsizliğidir.

İyi Günler.

Cevap: v2 Valentine Team Hakkında. !!

Biz bu projeye Gülistan ( ByFantastiq ) ile başladık, güzelce ilerledikten sonra baktık ki X-Laz'da bizimle çalışmak istiyor. Aldık takıma fakat bir şey yapamadığını gördükten sonra çıkartma kararı aldık.

Bu Projede bize destek veren insanlar var, hepsine sonsuz teşekkürler, normalde dosyaları paylaşacaktım fakat bir Abimin tavsiyesi üzerine kimseye kendimi ispatlamak zorunda olmadığımı anladım.

V2 Diye Çıkarılan bir konu olursa kendisi ( X-Laz ) tarafından,şuana kadar yaptıklarım ( yardım edenler oldu ) ve onunda faydalandığı ;

-V2 Sorunsuzca giriş,(Nation Select&Yeni Paket )

-Database'nin gereken ayarları.

-NPC'lerin sorunsuz,

-Monsterların Kutu & Attack & Hareketleri,

-User'ların birbirini görme sorunu,

-Yeni tanımlamalar.

-Yeni paketlerin sourcede işlenişi,

-Clan Packetinde bazı düzenlemeler,

-Süreli item sistemi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer bunlar paylaşılır ortaya çıkarılır ve de " BEN YAPTIM " denirse, oda onun şerefsizliğidir.

İyi Günler.

Bir XLaz Vakası Daha Geçmiş Olsun..

Düşünüyorumda siz insanlar hep kendinizi haklı çıkarmak üzerine çok uğraşıyorsunuz, öncelikle ben kimsenin projesinde çalışmayı teklif etmedim bende olan sourceleri bitbuckete yüklememi istedi önce sonrada yükleyince bende dedimki bitbuckette attığım kendı projemin üstünden ilerleriz yapabildiğimizi yaparız sonrasında başladık herneyse database benimkisi bitik zaten az bişeyi var dedi yaptım dedi benimkini kullanalım dedi bende peki dedim, sonra geldi bana yok onun paketini dinle şunun şeyini şöyle yap bunun şeyini böyle yap diye diye ben birazını yaptıktan sonra beni başka bi konuya yönlendirip kendisi yapmış gibi aslında çoğunu ben yapmışken kendisi yapmış şekilde gösterdi süreli iteme gelince o ilyas abiye ait kendisi üslenmeye çalışan bir velet olduğunu anladım ben bu konuyu görmeseydim ne paylaşımı düşünüyordum ne birşey zaten kendiside team viewerden bağlanıp beni kandırmaya çalışıp dosyaları sildi fakat ben genede anladığım halde sesimi çıkarmadım ve sildirdim ona sonrada beni silerek skypeden yoluna baktı ben eğer suçluysam bu halde sözüm yok sizlere volkan sana gelince sende rengini çoktan belli ettin insanlığı kimler unutmuş artık ortada banlayın eğer böyle adamları bu forumda barındırcaksanız beni iyi geceler.

Yukarıda ALLAH var eğer birazcık korkun varsa bana neyi yaptığını söyler misin ?

---

Ben YNG Daha Selcuk 5F04xxxxxxxx Paketinin Ne Oldunu Bilmiyorsun Benide Ortaya Katıyorsun..

Siz kralsınız siz padişahsınız en iyisi sizsiniz hadi iyi günler.

bir daha böyle sacma sapan konuları ko-fox u karıştırmayın ve bir daha burada acmayın iş yapıcağınız insanları secerek iş yapın ben nerden biliyim kımın dolandırıcı yalancı olduğu artık kımseye inanamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam