Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve kullandigim avcisoft databese owurlerinden prodesrler aldim .. vs vs
ve avcının Aİ nedense bazi npc leri görmuyor isimleri cikmiyor yani onun icin neronun Ai yi kullanıncada tümünü görüyor fakat gel gelelim Avci softun ebenezeri herşey bitiyi gamestart diyor TİK KAPAT HATASİ VERİYOR...
onun icin neronun ai ve ebenezeri kulanmaya kaktım sonuc O resimdeki Prepat hatasimi nedir onu weriyoR
avcısoft dbsi değil , neronunkini kullan betaserver files yazıyor 1534 onu indir onun içindekini kullandığına göre iyi , büyük ihtimal avcısoft ebenezerde knight tablosunu farklı okutmuşlar yani isimler uyuşmuyor. illa onu kullancam diyosan KNIGHT ve alakalı tabloları al
Bende ebenezer açıldıkdan sonra game server start yanında garip yazılar çıkıyor düzgün açılmıyor ne yapmam gerekiyor??? start geliyor giriyorum id şifre yazındca yanlış pasaport diyor...
---------- Yorum eklendi 17:52'da ---------- Önceki yorum 17:50'da ----------
saol kardeşim bana server dosyalarının olduğu bir link verebilirmisin 1 haftadır arıyorum kafayı yicem birini yapıyorum biri bozuluyor
---------- Yorum eklendi 18:27'da ---------- Önceki yorum 17:52'da ----------
s.a kardeşim kolay gelsin bir sorum olacaktı bu ebenezeri açıyorum düzgün açılmıyor game server start da garip yazılar çıkıyor ajurayıda açıyorum oyuna girip id şifre yazınca hata diyor pasworda yardım edersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim