Yardım ebenezer acilirken Hata iceri Resim!!

Kayıtlı Üye
bgeyler bu hata nedir ?? yardim lütfen

db5b3.png
:f:

Kayıtlı Üye
knight tablonla alakalı galiba

Kayıtlı Üye
ebenezer ne soacs mi ?

Kayıtlı Üye
onun içindeki dbyi kullan arkada 0sk1 yazıyor neyin kafası bu ?

Kayıtlı Üye
onun içindeki dbyi kullan arkada 0sk1 yazıyor neyin kafası bu ?

baba be 5 tane dabese yüklü

ve kullandigim avcisoft databese owurlerinden prodesrler aldim .. vs vs

ve avcının Aİ nedense bazi npc leri görmuyor isimleri cikmiyor yani onun icin neronun Ai yi kullanıncada tümünü görüyor fakat gel gelelim Avci softun ebenezeri herşey bitiyi gamestart diyor TİK KAPAT HATASİ VERİYOR...

onun icin neronun ai ve ebenezeri kulanmaya kaktım sonuc O resimdeki Prepat hatasimi nedir onu weriyoR

Kayıtlı Üye
avcısoft dbsi değil , neronunkini kullan betaserver files yazıyor 1534 onu indir onun içindekini kullandığına göre iyi , büyük ihtimal avcısoft ebenezerde knight tablosunu farklı okutmuşlar yani isimler uyuşmuyor. illa onu kullancam diyosan KNIGHT ve alakalı tabloları al

Yeni Üye
Bende ebenezer açıldıkdan sonra game server start yanında garip yazılar çıkıyor düzgün açılmıyor ne yapmam gerekiyor??? start geliyor giriyorum id şifre yazındca yanlış pasaport diyor...

Kayıtlı Üye
sCape

sCapeR

sCapeG

sCapeB

sutunlarını ekle yada Tamerin verdiği db den export et ebenezer sutun eksiği olduğunu söylüyor..

Yeni Üye
saol kardeşim bana link verebilirmisin ?

---------- Yorum eklendi 17:52'da ---------- Önceki yorum 17:50'da ----------

saol kardeşim bana server dosyalarının olduğu bir link verebilirmisin 1 haftadır arıyorum kafayı yicem birini yapıyorum biri bozuluyor

---------- Yorum eklendi 18:27'da ---------- Önceki yorum 17:52'da ----------

s.a kardeşim kolay gelsin bir sorum olacaktı bu ebenezeri açıyorum düzgün açılmıyor game server start da garip yazılar çıkıyor ajurayıda açıyorum oyuna girip id şifre yazınca hata diyor pasworda yardım edersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Üst Alt
Reklam
Reklam