RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

şu yorumların üstüne bişey belirtmek ıstıyorum hadi diyelimki baran abinin dosyaları çalıntı ordan burdan toplayıp yapmış bişiler ulan siz o herife laf atıyonuzda kendi götünüze baksanıza bi ? ortada icraat yok dedikoducu karılar gibi dırdırdır fazla konuşmayında icraat yapanlarıda boğmayın bu arada öyle yok ben şunu yaptım diye artistlik yapma direnish senin bizden 1299 pvp server kurmak istediğini hatırlıyorum lan artistlikmi yapıyosun şimdi? sen daha 1299 kuramıyoken biz 1886 la uraşıyoduk işine bak millete laf atma. Kıskançlıktan götünüz başınız ayrı oynuyo.

Senin Ananı Avradını Sikerim ben kimseden bana 1299 Server Kurun demedim senin Dalagını Sikerim ben Veletken 1299 Kuruyordum oçucugu seninde kim oldugun Tahmin Ediyom Nurettinsin demi sen Şerefsiz Mahluk ! Beni Dolandırdıgının Paraları Rulo yapıp götünemü soktun o zamanlar ?

Administrator
Yönetici
Yönetici

ULAN AYHAN ABİYLE BEN HİÇ CALISMADIM BU 1. BEN O FİLESLERİ AYHAN ABİ DERLEDİ ÖLE ATTIM DEDİM SANA BU 2 :D PEKİ SEN OÇUCUGU SEN SANA YARDIM EDEN OLMASA SEN NASIL AYAKTA DURACAKSIN ?? 2DK ADAM OLDA ZAMANINDA SANA VERDİGİM FİLESLER İÇİN ŞÜKRET O ZAMANLAR MİLLET OYUNA GİREMEZKEN SANA FİLES VERİYORDUM BEN . Delikanlılık Neymiş "BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR" Lan İt Sana verdigim filesleri Begenmiyordun ama ? :D

AL FOR : http://inciswf.com/1286602117.swf

Ayı'ya dayı demek farz oldu :D sen okadar icraat yapmışsın ya kanıtlada görelim herşeyi sen yapmışsın kanıtla bekliyorum ? milletin içinde icraatlarını gösterde görelim :)

Kayıtlı Üye

Gösterirsem Sikerim ama Yavrum Göt OLur Gidersin Bu Diyarlardan ;)

Kayıtlı Üye

ULAN AYHAN ABİYLE BEN HİÇ CALISMADIM BU 1. BEN O FİLESLERİ AYHAN ABİ DERLEDİ ÖLE ATTIM DEDİM SANA BU 2 :D PEKİ SEN OÇUCUGU SEN SANA YARDIM EDEN OLMASA SEN NASIL AYAKTA DURACAKSIN ?? 2DK ADAM OLDA ZAMANINDA SANA VERDİGİM FİLESLER İÇİN ŞÜKRET O ZAMANLAR MİLLET OYUNA GİREMEZKEN SANA FİLES VERİYORDUM BEN . Delikanlılık Neymiş "BAK KOÇUM ADAMLIK EN İYİSİNİ YAPABİLMEK DEĞİL,EN KÖTÜSÜNÜ BİLE SUNABİLMEKTİR" Lan İt Sana verdigim filesleri Begenmiyordun ama ? :D

AL FOR : http://inciswf.com/1286602117.swf

Lan sik kırığı zamanında files vermişte beyenmemişiz dalllama beğenmedikmi bir düşün bakalım sadece o calısıyor bu calısıyor diyip attığın dosyalarda bir sikim calısmıyor diyince götün basın oynadı lan it Bana yardım eden olmasada ben ayakta durrum sıkıntı yok senin gibi piçin evladı değilim bana yalak yalak diyorsun ebe yarrak ben yalaksam bu adamlar neden yalaksın demiyorlar demekki adamına göre muamele war bizde skilcekleri sikiyoruz sadece hadi abim sen serverini ac fixle otur aşağı bize oyun değil real hayatta adam lazım :) BU ARADA ISRARLA SÖYLÜYORUM SİKTİMİN EVLADI BİR DAHA O.Ç LAFI GECERSE MSJINDA SENİ AYRI SÜLALENİ AYRI SİKERİM VE BEN HALA GÖREMİYORUM Kİ SU FORUMDA BİR PAYLASIMINI AMIN EVLADI COK BİLİYORSAN PAYLASSANA ARTİS ARTİS SS ATMAKLA OLMUYOR BU İŞLER GÖT

Administrator
Yönetici
Yönetici

Gösterirsem Sikerim ama Yavrum Göt OLur Gidersin Bu Diyarlardan ;)

hadi bekliyorum yaşın kaç onuda çok merak edıyorumda neyse paylaşta görelim okadar erkeksinya biz ordan burdan alıntı dosyalarla bi proje ortaya cıkarıyoruzya paylasda görelim bizde seninkileri ve o dosyaların oluşturulma tarihlerinin :) resminide çekde yolla bize.

Kayıtlı Üye

Neyin tribinde bu insanlar ? rahat mı batıyor birilerine.. Şu forumu kirleten küfürbazları temizleyin bir zahmet.

Kayıtlı Üye

Şerefsiz sen Gibi İtler Yüzünden Paylasımı Kestim Ben Merak Etme . Sen gibi itlere Birşey paylaşmam ben sen gibi milletin götünüde yalamam Sadece 1 Kere Rica Ederim Keserim Ama sende Artık Hobi gibi birşey olmuş Kaşarlık :D Boş Konusmada Siktir OL Git Hayatında 1886 ile ugrasmamıs Laf ediyor burda sen 1886 yeni baslarken ben 19XX Geçiyorum Bebegim Merak Etme Son Rütüşlar ;)

Administrator
Yönetici
Yönetici

Son rutuşlarını çek sen :D ben ugraşmıyoken 1886 yla sen 19xx la ugraş :) Sor bakıyım Hercai'ye 1886 database satışa kım konu açmış ne kadar süre geçmiş üstünden. ve videolarıyla konuşuyodum senin gibi shop fotolarla veya lafta değil. fakat 1886 satışı şuan hiç bir sitede yapılmıyor beni bilen biliyor biz yaptık yapıcagımızı şimdi bir grup olarak bir birimize yardım ederek tekrar yapıyoruz 19xx yakındada projemizi herkeze sunucaz bitmek üzere bişey kalmadı bile diyebiliriz siz sadece o geldiginiz mahalleye 1299 . a geri dönün ve olacakları izleyin dahada yorum atmanın anlamı yok kolay gelsin. :)

Kayıtlı Üye

Şerefsiz sen Gibi İtler Yüzünden Paylasımı Kestim Ben Merak Etme . Sen gibi itlere Birşey paylaşmam ben sen gibi milletin götünüde yalamam Sadece 1 Kere Rica Ederim Keserim Ama sende Artık Hobi gibi birşey olmuş Kaşarlık :D Boş Konusmada Siktir OL Git Hayatında 1886 ile ugrasmamıs Laf ediyor burda sen 1886 yeni baslarken ben 19XX Geçiyorum Bebegim Merak Etme Son Rütüşlar ;)

:):) Lan sen ne zaman paylasım yaptında şimdi kestin amk cocu seni ! Bir sikim paylasmadın ki kesesin yarram :) 18xx uğrasmayan ben değilmi :) haklısın ya :) ne oldu amk cocu seni sayfana reklam attık die bi caz yaptın direk serverin cok iyide user kaybedersin diyemi korktun yarram 18xx ile uğrasmayan ben senden user calarım diyemi panikledin itin evladıda geldin bana forumdan özelden küfrttin orospu cocu seni

Kayıtlı Üye

Son rutuşlarını çek sen :D ben ugraşmıyoken 1886 yla sen 19xx la ugraş :) Sor bakıyım Hercai'ye 1886 database satışa kım konu açmış ne kadar süre geçmiş üstünden. ve videolarıyla konuşuyodum senin gibi shop fotolarla veya lafta değil. fakat 1886 satışı şuan hiç bir sitede yapılmıyor beni bilen biliyor biz yaptık yapıcagımızı şimdi bir grup olarak bir birimize yardım ederek tekrar yapıyoruz 19xx yakındada projemizi herkeze sunucaz bitmek üzere bişey kalmadı bile diyebiliriz siz sadece o geldiginiz mahalleye 1299 . a geri dönün ve olacakları izleyin dahada yorum atmanın anlamı yok kolay gelsin. :)

Cocuk Konunu Bi sikim bilmediginden kapatmışlar Hala Laf Ediyorsun Velet Ya :D Yok böyle Rezillik. Göktüg sende sesini Kes Sikerim Dalagını senin az kaldı Milletin Götünü yalamayı bitirdin şimdi adammı oldun lan ?

Yeni Üye

ulan gonullu okadar gider yapıyon adres verıyım gel aq ben muhammet alıca yermı gotun

Kayıtlı Üye

Cocuk Konunu Bi sikim bilmediginden kapatmışlar Hala Laf Ediyorsun Velet Ya :D Yok böyle Rezillik. Göktüg sende sesini Kes Sikerim Dalagını senin az kaldı Milletin Götünü yalamayı bitirdin şimdi adammı oldun lan ?

Cevap: Lan

Direnish Nickli Üyeden Alıntı

bi daha benim sayfamda Reklam attıgnı görürsem o serveri bi daha açtırmam sana Dikkat Et Uyarı Geldi Datacenterden bidahakine Bot Basarım Adam OL !

gonullu2 Nickli Üyeden Alıntı

tamamda saldırı atmakta neyin nesi ?

canı uyardım bana sikerim mikerim demiş benden gelip yardım istemeyi biliyordu server acınca götümü kalktı ? hadi sen bilmiyorsun can bilmiyormu Eliteko - Gazinetwork Benim oldugunu ? İnadınamı yapıyorsunuz ?

olum can kim lan ? ? senin harbi götün kalktı baslatma swnede kendinede adam ol !

adamligi senden mi ogrencrm lan yardim edince iyi etmeyince kotu mu oluyoz lan !

amına kodum müptezeli al konusmaya bak biz adam gibi konusuyoruz sen hala dayılık pesindesin :) lan velet hadi ac serverinide göreyim acabiliyormusun !

Administrator
Yönetici
Yönetici

Lan gerizekalı aptal mal herif kaç kişi 1886 sf ve db yaptıda sorunsuz satışa koydu amına kodum muhammeti yaptı oda yaptım diye milleti dolandırıyodu ortada ne videosu ne bişeyi vardı ben ortaya kanıtlarla cıkıyordum fakat hiç bir forum kabul etmedi konuyu çünkü 1886 server kurmaya çalıştığımdada aynı sorunla karşılaştım açmaya karar vermiştim MGame & NTTGame 2 defa engel oldular uyardılar mahkemeye vermekle sen çok artistsin ya yapıyosun ya yap video çek görelim burda boş laf yapma.

Yeni Üye

hepinizin ananızı sıkıyım ulan okadar götunuz yıyosa gelı amk adres kocaeli gebze darıca

Yeni Üye

senin beynini sikeyim ben 1886 database herkeste var mal herif neyin kafasındasın ?

Kayıtlı Üye

hepinizin ananızı sıkıyım ulan okadar götunuz yıyosa gelı amk adres kocaeli gebze darıca

amk veledi :) cok sikim biliyorsun ya 19xx sw yaptım tek bende var diyorsun ya 250 tlymi satıyorsun amk evladı git eskihisar iskelesinden atla !

Kayıtlı Üye

bi daha benim sayfamda Reklam attıgnı görürsem o serveri bi daha açtırmam sana Dikkat Et Uyarı Geldi Datacenterden bidahakine Bot Basarım Adam OL !

canı uyardım bana sikerim mikerim demiş benden gelip yardım istemeyi biliyordu server acınca götümü kalktı ? hadi sen bilmiyorsun can bilmiyormu Eliteko - Gazinetwork Benim oldugunu ? İnadınamı yapıyorsunuz ?

olum can kim lan ? ? senin harbi götün kalktı baslatma swnede kendinede adam ol !

adamligi senden mi ogrencrm lan yardim edince iyi etmeyince kotu mu oluyoz lan !

amına kodum müptezeli al konusmaya bak biz adam gibi konusuyoruz sen hala dayılık pesindesin :) lan velet hadi ac serverinide göreyim acabiliyormusun !

Yaw Sus Bi Ya Valla seni Gördükçe gülmekten ölüyorum :D insan rezil olurda bu kadar mı olur velet :D Ben serveri acarım senin ruhun duymaz Sen Ekmege "Agu" Derken Ben Bu işlerle Ugrasıyordum Merak Etme Tek Tek bu laftarı agzınıza Sokacagm XLaz Seninde Sıran Gelecek Yavrum ;)

Yeni Üye

sen baran abinin yolundan git senide siken çok olur merak etme !

açıcak o serveride daha kalanınıda merak etme

Yeni Üye

noldu lan amk evladı demın ali kıran baş kesendın gelsene götun yıyosa acık adres verdım ananızı sıkerım ıstersenız 50 işi gelin kafanızı götunuze sokup gerı gonderırım alayınızı

Kayıtlı Üye

senin beynini sikeyim ben 1886 database herkeste var mal herif neyin kafasındasın ?

Muhammet Alıca

sa server sahıbı ekleyebılırmı aca amsn adresı versem ? [email protected]

10 Kasım 2012Muhammet Alıca

???

11 Kasım 2012Muhammet Alıca

bi cvp ?

11 Kasım 2012SR Gaming 1534-1886 BETA

buyur birader?

yardımcı lazımmı sana

Admin rootc ile görüşün bunu plugin.controll

plugin.controll ?

root c nın ıletişim adresını vermrısn msn

https://www.facebook.com/plugin.controll

Baran Şeker

Trance & Progressive'de DJ/Producer olarak çalıştı

Dj - Producer and Remixer'de okudu

Taksim, Istanbul, Turkey'de yaşıyor

Paylaş

5 MayısMuhammet Alıca

bi eklermııns benı ben gold real 1879 sayfanın admını

5 MayısSR Gaming 1534-1886 BETA

https://www.facebook.com/goktug.oztas?ref=tn_tnmn sen ekle dostum engelim var benim

Göktuğ Öztaş

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'de okuyor

Erkek

Paylaş

Fixleme calısmalarına yardım edebilirmisin kardeşim

5 MayısMuhammet Alıca

face ne gır konusalım

facede msj engelide var dostum o yüzden bu sayfadan konusalım ?

5 MayısMuhammet Alıca

olur bana şimdi lazım olan oto üyelik

6 MayısSR Gaming 1534-1886 BETA

o kolay

6 MayısMuhammet Alıca

ondan ziyade mage skillerimde problem var sadece digerleri sorunsuz çalışıyor

amın evladı oto logini yapamıyorsun die serverini 2 gün kapalı tuttun ne ara sen 19xx yapar oldun al göt lalesi seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam