RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

OLm sen Ne Yalama Bir İnsansin ! Ne Tür bi Kaphesin lan :d senin su yazdıklarını gördükçe gülesim geliyor. Msnde Bi Ara Konusuyorduk seninle bi konu geçti Baran abi ile ilgili dedim sen hani hep barana Abi Derdin dedim ? Sen ne Dedin ? Artık Baran Diyorum Götü Çok Kalktı Dedin . Simdide Böylemi Oldunuz :) Yazık sana files diye kudurmuşsun bendende files isteyip vermeyince Sayfalarımda Reklam Atan bir Mahluksun sen .

Ouuwwww oda ne öyle :)

n6stx.png

Kayıtlı Üye

Adam Patladı Sonunda Hiç Yok'tan Paylaşım Yapıyor Hazıra yatmıyor .

Kayıtlı Üye

elinde olan varsa pm veya genel olarak paylasır yada gonderebilirmi.(arsiv)

Kayıtlı Üye

Beyler Şahsiyetsiz ve Kişikliszsiniz Millet O kadar Çaba Etsin Uğraşsın Siz Emek Hırsızlığı Diyin Dua Edinki Bu zamana kadar Paylaştılar Hiç Birşeyi Hak etmiyorsunuz..

Linkler Tekrar Eklenmistir... Kötü Yorum Yapan Kendine Saklasin.. Cekemem Kimseyi Artik.

Kayıtlı Üye

++++++++++

Kayıtlı Üye

Baran Faceye Giricekmisin ya :D 2 dk Ben Cem Bekliyorum :D

Kayıtlı Üye

Ouuwwww oda ne öyle :)

n6stx.png

Ahaha Ezik :D Ben Yardım İstedimde Sen Gibi İtlik Yapıp Arkadan Vurmadım Cerram ;) Baranın Arkasından Götü Kalkmış Etmiş Derken Hiç Birşey yoktu ama :D Dünkü bebe.

Ow şet men . buda benden sana kocaman for

PHiYu.jpg

YNG

Baran Paylaşım İçin Teşekürler..

Yeni Üye

snoxd nin hergün günde 4 5 saat uğraşarak geliştirdiği source rootc nin yada her kimse bunda bir katkısı olduğunu sanmıyorum yiyenlere yutturma forumu coşturma yalakalığı işte.

ayrıca sorsan herkese ko yu metin2 yi sourceyi yazılımı rootc öğretti

millet bilmiyor ki aslında her bir kişiden parça parça bişeylere alarak yaptı bunlarıda :D tabi ortada yine birşey yok

lafta adam king icraatte ajdar :D

boş konu boş mesajlar boş yorum

boş dosyalar

boş adam

%100 usko source verdiğin için teşekkürler Koftii-C

Saygılar ko-fox :D

Kayıtlı Üye

başaruların devamını diliyorum kardeş​

snoxd nin hergün günde 4 5 saat uğraşarak geliştirdiği source rootc nin yada her kimse bunda bir katkısı olduğunu sanmıyorum yiyenlere yutturma forumu coşturma yalakalığı işte.

ayrıca sorsan herkese ko yu metin2 yi sourceyi yazılımı rootc öğretti

millet bilmiyor ki aslında her bir kişiden parça parça bişeylere alarak yaptı bunlarıda :D tabi ortada yine birşey yok

lafta adam king icraatte ajdar :D

boş konu boş mesajlar boş yorum

boş dosyalar

boş adam

%100 usko source verdiğin için teşekkürler Koftii-C

Saygılar ko-fox :D

Cekemiyorsan Çift Canaklı Uydu Alıcıları Var FoX Uydu Alıcılar'ı Tak 1 Yerlerinede Daha iyi Alış Gücün Acılsın Comolokko :)

Yeni Üye

Cekemiyorsan Çift Canaklı Uydu Alıcıları Var FoX Uydu Alıcılar'ı Tak 1 Yerlerinede Daha iyi Alış Gücün Acılsın Comolokko :)

blablabla senin şuana kadar yaptıklarını yapmamı isteme benden yaralı ceylan ;) bu arada sana bi 25cm Uydu anteni oturucak zate sadece bekle :)

Kim Oldugunu Bilmedigimi Zannetme.. Bebe Kardesim.. Sizin Gibi Müptezellerin Hic 1 Yerde Yeri. Yok Kendini Prof Gören Cesur Delikanlılar Sizi.. :)

Yeni Üye

sen önce bi kendini bilde sonra geri kalanları düşünürsün :D ayrıca sen dürüstsün dimi sen adamsın sen kingsin sen herşeysin :D

benim kim olduğumun bir önemi yok önemli olan bu saatten sonra sana ne olacağı

Elindeki yardım aldığın kaynakları kendi elinle bir bir dolandırdın ve bitirdin senin deyiminle seninde mantığını çözdüler kofyti bey :D

alın buda kofti-c nin algoritması : karşıdaki kişide: para-güven-her türlü imkan; Kofti-c deki karşılık: Parayı Sömür , Güvenirliğinden faydalan, imkanlarını kullan ve madik at :)

1 kişye böyle yaparsın ve yaptın 2 3 4 5 6 derken kırdığın cevizler bin i geçti

bence artık senin hiç bir yerde yerin yok

yöneticiler beni banlayabilir mesele değil ip de banlayabilir oda mesele değil ama artık şu adamı atın forumdan ben kullanıcı isem bu adamın paylaşımlarını görmek istemiyoırum ve sebebi ise her paylaştığının ya fake olması yada anlattıklarını yansıtmaması yada başkasının paylaşımına benim demesi. ve bu bunun paylaşımı die sorduğumuzda ise çaldığı kişiyede kendisinin öğrettim demesi.!

Alti üstü 1 Oyun Aslan'ım Benim 1'cisi Bana Bu Tür Konularda Yardim Eden Hic Kimse Yok 2'cisi. Parayla Bu Zaman'a Kadar Kimseye iş Yapmadım.. Böyle Sikik Sikik Konusacagına Gelsin Kime Parayla 1 iş Yapmışım Kendisi Gelsin Söylesin. Yada Elinde Kanıtı Varsa Bana Gönderdigine Dahil Banka işlemleri Ne olursa Olsun. Gelsin Göndersin. Ben Senin Gibi Oyun Hastası Değilim. Al Pvp Senin Nerene Girerse Girsin Alti üstü Emrah'a Batuhan'a Söylerim Silerler Beni Forum'dan. Ben Burda Eşim Dostum Kardeslerim icin Kaliyorum Cokmu Meraklıyım Senin Gibi Klavye Bebelerinin Laflarina Laf Yetiştiriyim Hepsi Klavye üzerinde Zaten Gel Yol Paranı Veriyim. Yanıma Gel Uğra Hiç Bişe Yapmam Sana Cünkü Daha Cocuksun. Elimde Kalırsın Urasamam Senle Sonra. Sana Veya Herhangi 1 Baskasına... Okadar cok Paylasım Var Madem ibne Kılıklı. Pvp'de Hangi Adam Kendi kendine iş Yapmış. Paylaşmış... Herkez Alıntı Ozaman Paneller Manaller. Falan Hep Wow'dan Alıntı Ozaman Biz Burda 1 Başkasına Diyormuyuz. Öylesin Böylesin. Sen Cekemedigin icin Beni Böyle Konusursun Anca... Bu Pvp Aleminde Delikanlı Adamlar'ı Sayım'mı Kim üstüne Alınırsa Alınsın... Benim Görüş Açımı Söylüyorum. Oyun'a Değer Vermiyen'ler'i Sayiyorum Bizzat... (ilyas Abim.. DamneD Muhammet Abim. (YNG)(TeyzeOğlu).. Gonullu2 4 Yıllık Kardesim.. DavutBey Kısa Süreli Tanıdıgım 1 insan Güzel 1 Kardesim.. ByFantastiq. Güzel 1 Kardesim... ATASAY Güzel 1 Kardesim.. Ve 3 5 Kişi Daha Var Onlarda Bende Kalsin. :) Hadi Sana iyi CafCaf'lar iyi Aksamlar.

Yeni Üye

peki bunları söyleyerek sen açtın konuları hadi bakalım hodri meydan baran efendi.

1.si bugün abim dediklerini kardeşim dediklerini 2. gün sikiyorsun bunda hemfikiriz. tabi sen .illaki kendini savunucan buda senin en doğal hakın bi konuda kendini savunabildğin için ayrıca teşekkürler. Sipastik değilsin Kendini kanıtladın ama aşamaları daha bitmedi adam olmak için :)

2.si bir düşün bir insan sana para gönderdiğini yada maddi yardım bi şekilde iddaa ediyorsa ya o konuyu kapatıcan yada üstüne gitmicen ki adam sana 2. yorumda kanırttırarak ss yollamasın.

3.sü bu saatten sonra senin delikanlı dediğin adamlarada güvenilmez :G

4. sü biletimi almana gerek yok seni bizzat alayım dedim evinden annem hastanede ameliyat olcak dedin :) üstelik kavga içinde değildi :)

5.si oraya gelirsem az bucuk sende bilirsin evini başına yıkarım buda benim lafım ve gelmek de mesele değil :)

al cafcaflı biraderim buda kanıtları

resimlerin içerikleri : başkasının hesabına benim demek :=) ve başkasının hesabından prim yapmak :)

ulan insan bi düşünür benm hesabım diosun kendi hesabından kendine para gönderiosun :)

n7lh5.jpg

n7l37.jpg

yine sınıfı geçemedin yine sipastiksin bu haftada haftanın AMELESİ seçildin haftaya tekrar gel :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam