RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

açılmaz kardeşim emulator bunlar ayrıca luaları yok zaten ss ler başka servera ait

Prof Abim Ozaman Sana Soru Cok biliyorsun Herşeyi Konuşuyorsun Ya 1 NPC Quest NPC'si Maradon'da Neden Acilmaz. Yanıt Bekliyorum Prof Abim :)

Kayıtlı Üye
Re: Cevap: Re: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Prof Abim Ozaman Sana Soru Cok biliyorsun Herşeyi Konuşuyorsun Ya 1 NPC Quest NPC'si Maradon'da Neden Acilmaz. Yanıt Bekliyorum Prof Abim :)

Neden açılmaz la ? :D merak ettim.Ayrıca sadece maradondaki değil diğer zonedeki npc'lerde açılmıyor.Eslanttaki felan

Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

NPC'ler Maradon SMD'sine uyumlu degil Ssid'ler PID'leri Kontrol Et Öyle Dene 1534 Maradon Smd'si Olarak ac Bak Nasıl Acılıyor Quest Görev Alıyorsun ;)

Kayıtlı Üye
Re: Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

NPC'ler Maradon SMD'sine uyumlu degil Ssid'ler PID'leri Kontrol Et Öyle Dene 1534 Maradon Smd'si Olarak ac Bak Nasıl Acılıyor Quest Görev Alıyorsun ;)

Baran Bana ulaşsana ya :D

Kayıtlı Üye
Re: Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Valaha paylaştıgın databaseyi kullanıyorum npc'ler sorunsuzdur herhalde..:) 1534 maradon smd'si varsa elinde link verebilir misin ?

Kayıtlı Üye

evet bende de aynen acılmıyor npclerin hepsı . map dosyası paylasabılırmısınız eger musaıt ısenız?

............

Kayıtlı Üye

Eyvallah kardesım neyse saglık olsun ;)

Kayıtlı Üye

Kardesim Bak Başta Ne anlattım. Ben Bu mk oyununu Fulll Yaptım HDD'm Yandi. Tüm Yedeklerim Herşeyim Gitti. Bunun Database'si ile. Ben 1 Ay Urastım Suanki Database'de SKilleri Aktif Ettim. Normalde Skiller Bile calısmıyordu. Ve Oyun'a Bile Giriş Yoktu. Version Packetleri Ve Ebenezer GameClient Packetlerini Deştirdigim icin bu Hale Geldi. Urasmam Lazım Yeniden. SMD Olaylari Cok Karman Corman bişe Okadar Basit Bişe Degil Burda Yalan konusmanın Anlamı Yok Neyse Onu Diyorum Cok Urastırıcak :) MAP Dosyalari

Nedense şu oyunda büyük geliştirmelerde bulunan kişilerin hep HDD'leri yanıyor yedekleri gidiyor vs vs :D Bide anlamadığımız nokta bu oyunu yapan adam kendisi full yapamadı ki dosyaları, sen nasıl yaptıydın ? :D

https://github.com/twostars/snoxd-koserver - Bu adamda kesin senin dosyalarını çalıp geliştiriyor bi bak :D

Dicek Sözüm Yok.. Artık Kimseyle Tartısmıyorum. Herkez Cok Biliyor Piyasada Ama Suç Bende Siz'lerde Değil Paylaşıyorum.. Biraz Daha Cins Cins Yorumla Gelirse Tüm Paylasımları Kaldırıcam Az Kaldi.

Administrator
Yönetici
Yönetici

paylaşım için teşekürler baran :hiddenrockout:

Kayıtlı Üye

Teşekkürler paylaşım için

Dicek Sözüm Yok.. Artık Kimseyle Tartısmıyorum. Herkez Cok Biliyor Piyasada Ama Suç Bende Siz'lerde Değil Paylaşıyorum.. Biraz Daha Cins Cins Yorumla Gelirse Tüm Paylasımları Kaldırıcam Az Kaldi.

kaldırda su forum gereksiz yalan yanlıs paylasımlardan temizlensin artık.

Kayıtlı Üye
şunları bide exe yapıp paylaşırmısın baran ben exe yapmasını bilmiyorum eglence icin tek basıma oynuyucam rica etsem :)

Kayıtlı Üye

Teşekkürler...

Rica Ederim Kardeslerim...

Kayıtlı Üye

baran derlesene sunları adamlar yırtı kendını burdan sourcelerın nasıl derlenicegini bilmeyen bir sürü insan var forumda ugrastrırma adamları yaw

Kayıtlı Üye

baran derlesene sunları adamlar yırtı kendını burdan sourcelerın nasıl derlenicegini bilmeyen bir sürü insan var forumda ugrastrırma adamları yaw

Derleyen derledi uğur bu kadar paylasım meraklısı olduğunu bilmiyordum keske sende en son kodragons serverinin dosyalarını paylassaydın mana sorununu cözen cok olurdu bu cümlemi sakın yanlıs anlama uğrasılmadan öğrenilmiyor bende bilmiyordum derlemeyi ama dün gece deneye deneye öğrendim en sonunda derledim ve acabildim bu dosyalarla serveri 2 gündür uyumadım ama basardım sonuc olarak

n5nv9.png

Kimin Kardeşi... :) Tebrik Ediyorum Kardeşimi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam